fatal error inserting core temp no such device Jefferson Wisconsin

goJefferson.com can help. We would be glad to assist you with your computing plans.We are happy to cooperate with your existing vendors of computer hardware and networking services. Call John Foust for answers to all your questions. I am equally adept at supporting PC, Macintosh and Unix workstations, from the low-level hardware to today's most popular software packages.With more than twenty years of experience in the personal computer business, I can solve problems with both old equipment and new.I am no stranger to the Internet. I have developed web content for dozens of top local companies and organizations, such as Rowe Potterys site and e-commerce system, database to web connectivity for Cygnus Publishing, as well as goJefferson.com, a community resource site for Jefferson County.I enjoy helping different types of computers share data. This sort of multi-platform connectivity can prevent wasted effort and leverage your existing hardware for as long as possible. Networking is part of this, along with software connectivity. I have programmed for many years in languages such as C, C++, BASIC, Perl, PHP and Java.

Address 235 S Main St, Jefferson, WI 53549
Phone (920) 674-5200
Website Link http://www.gojefferson.com
Hours

fatal error inserting core temp no such device Jefferson, Wisconsin

it's the hdd's temperature (confirmed thru booting to windows and checking with hwmon), not the cpu's. however, i think i'm doing something wrong i downloaded and installed the proper module [[email protected] Downloads]# rpm -ivh kmod-coretemp-xen-1.1-2.el5.x86_64.rpm Preparing… ########################################### [100%] 1:kmod-coretemp-xen ########################################### [100%] i'm running a xen kernel [[email protected] This is normally safe. Could you try a more recent Linux (Debian backports) kernel?

No Probing for `National Semiconductor LM92'... Michael Carter Modified: 2010-09-10 15:00 EDT (History) CC List: 10 users (show) anton aquini dougsland gansalmon itamar jonathan kernel-maint madhu.chinakonda mikey sgruszka See Also: Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix So after having the r8169 now well-known Kernel Oops I achieved building and installing, and booting on a patched 2.6.27-rc2 kernel. This was a fine solution and it did work however, not so simple for novices so I decided to build my own .rpm when I stumbled across the website of a

In the following article I will show how I eventually got lm_sensors and the coretemp module to work on Cent OS 5.4 I actually did fid quite a bit of info Perhaps I should revert to the CentOS supplied version of sensors and try again?I posted to the lm_sensors mailing list but unfortunately haven't received any replies:http://lists.lm-sensors.org/pipermail/l ... 33503.htmlI just filed an I downloaded and installed the most recent version of lm_sensors (3.3.1), but the necessary kernel drivers for my chips (coretemp and w83627ehf) in the CentOS 6 kernel are out of date. I think a feature like sensors is not worth that hassle.

OK Unloading cpuid... [email protected]:/# sensors acpitz-virtual-0 Adapter: Virtual device temp1: +27.8°C (crit = +99.0°C) temp2: +29.8°C (crit = +99.0°C) I cannot add both modules with modprobe [email protected]:/# modprobe w83627ehf FATAL: Error inserting w83627ehf (/lib/modules/2.6.32-5-amd64/kernel/drivers/hwmon/w83627ehf.ko): All rights reserved. Home | New | Browse | Search | [?] | Reports | Help | NewAccount | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] Arch Linux HomePackagesForumsWikiBugsAURDownload Index Rules Search Register

No Trying family `ITE'... Can anyone help ? http://www.intel.com/Assets/PDF/appnote/241618.pdf (chapter 2) Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug. Since we are using e15 x86_64 (use uname -a to determine this) I just grabbed his rpm and installed it.

No Client found at address 0x4b Probing for `National Semiconductor LM75'... acpi temp (the now-famous 27C, perhaps it gets it from weather.com) 2. No Probing for `Analog Devices ADT7481'... Do you want to scan the ISA I/O ports? (yes/NO): y Probing for `National Semiconductor LM78' at 0x290...

The last thing we need to do is tell lm_sensors to start at boot time: bash [[email protected] ~]# chkconfig lm_sensors on Thats about it! No Client found at address 0x52 Probing for `Analog Devices ADM1033'... No Intel AMB FB-DIMM thermal sensor... I downloaded the source code of linux kernel 2.6.25 and grabbed the coretemp.c file (which is also the same that appears on interpid kernel 2.6.26).

No Probing for `Maxim MAX6633/MAX6634/MAX6635'... I have a compal JFL92 with an core 2 duo Peryn T9300 with ubuntu hardy x64. If we can establish that is the case then we can look to getting that added to elrepo too.The lm_sensors list is normally pretty good so lets hope you get some No Probing for `National Semiconductor LM77'...

Reply purehate 10:55 PM December 23, 2010 Thanks, glad we can help. No Probing for `National Semiconductor LM92'... You may or may not have the second problem depending on how new your hardware is. I think newer kernels have updated drivers that will detect the chips, but I am not sure whether I can or should try compiling a vanilla kernel over my system.I tried

Check http://www.lm-sensors.org/wiki/Devices for updates. Quote Postby skolnick » 2011/09/02 03:51:47 Hi!IMHO, the main reason to run a distro like CentOS is the long-support cycle. No AMD Family 10h thermal sensors... This is totally safe. (YES/no): YES Silicon Integrated Systems SIS5595… No VIA VT82C686 Integrated Sensors… No VIA VT8231 Integrated Sensors… No AMD K8 thermal sensors… No AMD Family 10h thermal sensors…

No VIA VT82C686 Integrated Sensors... A Shadowy Encounter Appease Your Google Overlords: Draw the "G" Logo How would they learn astronomy, those who don't see the stars? Maybe something that works with 2.6.31? Do you want to scan for them?

No Probing for `SPD EEPROM'... No VIA Nano thermal sensor... It will take a few more days. Hot Network Questions Is the NHS wrong about passwords?

No Probing for `Maxim MAX6633/MAX6634/MAX6635'... No AMD Family 15h thermal sensors... We first try to get the information from SMBIOS. Comment 11 Jean Delvare 2008-12-19 07:17:10 UTC The patch in comment #1 no longer applies to the upstream kernel.

Michael Carter 2010-09-10 14:10:14 EDT Description of problem: I have two computers that the coretemp will not load on. (and two it does) The two the don't work happen to be No Probing for `NXP/Philips SA56004'... more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed No Some Super I/O chips contain embedded sensors.

No Probing for `Maxim MAX6642'... No AMD Family 15h power sensors... I worked on the lappy, trying to stress the cpu a little, then let it go idle for a long period, to make sure what I noted as cpu temp was Comment 4 Simon Depiets 2008-08-14 00:59:37 UTC OK, here we go, I installed a Fedora Core 9, after multiple failings on Gentoo, Debian, Ubuntu...

I'm running Centos6 and and Intel i7 chip. Quote Postby TrevorH » 2011/09/03 12:00:05 I have that sensor on my board and it is claimed by acpi but it does nothing with it. Silicon Integrated Systems SIS5595... F-14 or rawhide live CD).

Powered by vBulletin Version 4.2.2 Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. Te first thing to do is to install lm_sensors with yum: bash yum install lm_sensors Once this is installed you are supposed to run the sensors-detect script but in my case Now follows a summary of the probes I have just done. Comment 19 Jonathan 2009-07-09 08:55:07 UTC I'd tried the patch linked to at the url you posted before.

Yes, you do have ISA I/O ports even if you do not have any ISA slots! No AMD Family 12h and 14h thermal sensors... No Intel Core family thermal sensor... Otherwise, check http://www.lm-sensors.org/wiki/Devices for driver availability.