fatal error inserting bonding Junction City Wisconsin

Computer Repair

Address 2200 Patch St, Stevens Point, WI 54481
Phone (715) 295-0350
Website Link
Hours

fatal error inserting bonding Junction City, Wisconsin

Anybody out here is > >using Fedora, any release? > I tried it on the stock 2.6.8.1 kernel from kernel.org. Discover which products truly live up to the hype. I don't know that we can just remove this (along > with its API) without going through the feature removal process. I did it as follows: modprobe bonding mode=0 modprobe bonding -obonding1 mode=4 This loads two instances of the bonding driver, with the respective modes.

Register a domain and help support LQ Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Nice! :( Can you please send me a tarball of your whole system so that I can use it here? I see no way to insmod more that one bonding onto my 2.6 system: insmod bonding.ko mode=0 miimon=100 insmod bonding.ko -o bonding1 mode=4 miimon=100 the first line works, while the second localdomain [Download message RAW] On Wed, 2004-12-01 at 11:59 -0800, Jay Vosburgh wrote: > ># modprobe bonding --name bonding1 mode=0 > >FATAL: Error inserting bonding > >(/lib/modules/2.6.9-1.3_FC2smp/kernel/drivers/net/bonding/bonding.ko): > >Operation not permitted

Terms Privacy Opt Out Choices Advertise Get latest updates about Open Source Projects, Conferences and News. Start reading now. can you try: # modprobe --name mii2 mii and see if it will load some (any) other module twice? Re: [Bonding-devel] having a different configuration on bond0 and bond1 From: AGHEMO Danilo - 2004-12-01 14:06:25 On Tue, 2004-11-30 at 14:25 -0800, Jay Vosburgh wrote: > I just loaded bonding

Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. I added it because in an IPv6-only environment I was seeing really long failover times on bonds. Please visit this page to clear all LQ-related cookies. If you have any questions, please contact customer service.

No, I can see anything in the log, both messages, dmesg or console (now, I've just put *.* on /var/log/messages inside my syslog). Environment Red Hat Enterprise Linux 5.5 Issue After upgrading to Red Hat Enterprise Linux 5.5 there is an error loading the bonding module due to an unknown paramater. Maybe it can help you, please let me know if it did! modprobe: FATAL: Error inserting bonding (/lib/modules/2.6.18-194.17.1.el5/kernel/drivers/net/bonding/bonding.ko): Unknown symbol in module, or unknown parameter Resolution Within the modprobe configuration file : /etc/modprobe.conf Change the line: install ipv6 /bin/false to options ipv6 disable=1

looks like this: change it to this: from here start your bond interface to make sure it works fixed! Hosted Linux servers at www.zwiegnet.com/go Proudly powered by WordPress Red Hat Customer Portal Skip to main content Main Navigation Products & Services Back View All Products Infrastructure Is that covered in the vlan.c code below? >> diff --git a/net/8021q/vlan.c b/net/8021q/vlan.c >> index b2ff70f..969e700 100644 >> --- a/net/8021q/vlan.c >> +++ b/net/8021q/vlan.c >> @@ -501,13 +501,14 @@ static int vlan_device_event(struct Absolutely not. ------------------------------------------------------- SF email is sponsored by - The IT Product Guide Read honest & candid reviews on hundreds of IT Products from real users.

Re: [Bonding-devel] having a different configuration on bond0 and bond1 From: Jay Vosburgh - 2004-12-01 20:00:20 AGHEMO Danilo wrote: [...] ># modprobe bonding --name bonding1 mode=0 >FATAL: Error inserting https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=141779 Re: [Fwd: Re: [Bonding-devel] having a different configuration on bond0 and bond1] From: Jay Vosburgh - 2004-12-03 20:57:42 AGHEMO Danilo wrote: >> >Also tried on the last 2.6.9-1.6_FC2, Open Source Communities Subscriptions Downloads Support Cases Account Back Log In Register Red Hat Account Number: Account Details Newsletter and Contact Preferences User Management Account Maintenance My Profile Notifications Help Log slave->dev->name : "NULL"); >> - >> - if (!slave || !bond->send_grat_arp || >> - test_bit(__LINK_STATE_LINKWATCH_PENDING, &slave->dev->state)) >> - return; >> - >> - bond->send_grat_arp--; >> - >> - if (bond->master_ip) {

Open Source Communities Comments Helpful Follow Cannot set bonding when IPv6 is disabled after updating to Red Hat Enterprise Linux 5.4 Solution Verified - Updated 2012-03-26T19:54:54+00:00 - English No translations currently Log Out Select Your Language English español Deutsch italiano 한국어 français 日本語 português 中文 (中国) русский Customer Portal Products & Services Tools Security Community Infrastructure and Management Cloud Computing Storage JBoss Kind regards, Ape =============================================================== Similar config as by vivekanandank, except that bond0 = eth0 + eth2 and bond1 = eth1. Password Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.

But either bond0 and > bond1 seems to be configured the same way! Please don't fill out this field. How can I get to this inside my modules.conf? http://productguide.itmanagersjournal.com/ _______________________________________________ Bonding-devel mailing list [email protected] https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bonding-devel [prev in list] [next in list] [prev in thread] [next in thread] Configure | About | News | Addalist | SponsoredbyKoreLogic

Issue Activating a bond interface throws errors as follows: # ifconfig bond0 up bond0: unknown interface: No such device # ifup bond0 FATAL: Error inserting bonding (/lib/modules/2.6.32-431.el6.x86_64/kernel/drivers/net/bonding/bonding.ko): Unknown symbol in module, Product Security Center Security Updates Security Advisories Red Hat CVE Database Security Labs Keep your systems secure with Red Hat's specialized responses for high-priority security vulnerabilities. If it is not in the man pages or the how-to's this is the place! I've just posted the bug on bugzilla...

If you need to reset your password, click here. Start reading now. > > http://productguide.itmanagersjournal.com/ > > _______________________________________________ > > Bonding-devel mailing list > > [email protected] > > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/bonding-devel > > > SourceForge About Site Status @sfnet_ops Powered by Apache Sorry, just joking... ;) > >Maybe this is just a problem with Fedora Core 2? I see no way to insmod more that one bonding onto my 2.6 system: insmod bonding.ko mode=0 miimon=100 insmod bonding.ko -o bonding1 mode=4 miimon=100 the first line works, while the second

Learn more about Red Hat subscriptions Product(s) Red Hat Enterprise Linux Category Troubleshoot Tags bonding ipv6 rhel_6 vdsm Quick Links Downloads Subscriptions Support Cases Customer Service Product Documentation Help Contact Us Or at least, if I look > > inside /proc/net/bonding/bondN I can see that! > > > > The problem here is that I would like to use an high availability You seem to have CSS turned off. I tried it again on the stock 2.6.9, and it works fine, so it appears that something added to FC is causing this misbehavior. -J --- -Jay Vosburgh, IBM Linux Technology

By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. [email protected]# cat /etc/modprobe.conf alias bond0 bonding options bond0 mode=1 miimon=100 alias bond1 bonding options bond1 mode=1 miimon=100 alias eth0 tg3 alias eth1 tg3 alias eth2 e1000 alias eth3 e1000 alias scsi_hostadapter But not that this is not a problem with double loading. We Acted.

I even tried to cp bonding.ko to bonding1.ko... Just starting out and have a question? I even tried to cp bonding.ko to >bonding1.ko...