fatal error call to undefined function _system_theme_data drupal Junction City Wisconsin

Address 110 Indiana Ave N, Stevens Point, WI 54481
Phone (715) 341-6257
Website Link http://www.cwdataworks.com
Hours

fatal error call to undefined function _system_theme_data drupal Junction City, Wisconsin

In my case, db_is_active returns true, and I even checked what was going on in db_connect... Kept the new settings.php to reflect the new database - database is being seen and site is showing if I rename my modules folder - seems that there is something awry That got me to a point where the site at least worked. Today I was performing updates form 6.20 to 6.22 and ran into this problem.

Thanks. login as user 1 4. Apply this patch or just move the lines above the conditional to get the themes to load properly. Now, I'm new to drupal, very new to svn.

Log in or register to post comments I have this problem and I RmrJmrGrl commented May 16, 2014 at 8:47pm I have this problem and I have fixed all my filenames After doing some debug, it looks like it is really a theme problem, more precisely, Drupal 6 switches to the Minelli theme when in update mode (this is done in theme.maintenance.inc There are some good ideas and hints in the discussion above and on other issue pages that led me along a path that ultimately resulted in a successful update of the files on the server at root: .cpanel .htpasswds access-logs (shortcut) etc mail mail public_ftp public_html tmp www (shortcut, it leads to the public_html directory) .contactemail .lastlogin page.tpl.php style.css please help me

From the Agileco.com forum. : "The problem was that the var assigned to hold the object in the foreach loop was being returned as an array...all the time." UPDATE: I got Katasun Log in or register to post comments Comment #12 bensquare CreditAttribution: bensquare commented August 6, 2009 at 3:20pm I have same problem after I wrongly put the code update under In my case, it began when I did upload the Catalan translated files... What is the "system table in the drupal database"..

should i delete all the files on my server first and then reupload? I followed greggles' advice from #10 with a minor fault; I did update system set filename = replace(filename, 'drupal-6.10/', ''); instead of his advice, and the table was filled with many I was uploading a copy of my main site to my backup site (same hosting company but different server) prior to doing a drupal 4.6.3 upgrade to 4.7. scotself commented January 18, 2011 at 4:19am Thanks for the fix, it definitely did the trick...

once I used the troubleshooting tips from this blog:https://www.drupal.org/node/158043 it output the errors on my index page. Just performed the update from 7.39 to 7.40, via filezilla, then got this message when trying to access the site Fatal error: Call to undefined function user_access() in /home/.../modules/system/system.module on line Before running the upgrade, I turned off all contributed modules, set the theme to bluemarine, etc. Desi Raaj commented May 25, 2010 at 9:30pm none of the rows you mentioned exists...trust me i looked very closely and i know a thing or two about databases.

I experienced this bug upgrading from 6.8 to any higher version. (namely 6.13, but we also tried 6.11 and 6.9 with no success) I don't know about db_url and db_prefix, as Log in or register to post comments ditto Dublin Drupaller commented July 17, 2005 at 1:18pm just downloaded and installed the latest version as a test site and got the same Thanks. Log in or register to post comments Add child issue, clone issue News itemsDrupal news Planet Drupal Association news Social media directory Security announcements Jobs Our communityCommunity Getting involved Services, Training

Dub Currently in Switzerland working as an Application Developer with UBS Investment Bank...using Drupal 7 and lots of swiss chocolate Log in or register to post comments Same Here andremolnar commented Here's what I found in the menu.inc around line 2490: function _menu_site_is_offline() { // Check if site is set to off-line mode. Has the syntax for $db_url changed? Fatal error: Call to undefined function ctools_include() in C:\Users\COSCAP\Sites\acquia-drupal\sites\all\modules\context\context.module on line 481 Log in or register to post comments As the error in question is Jaypan commented December 3, 2013 at

I cleared the database and ran the installation again and it resolved the issue. That call is only made if either of these fails in line 428: db_is_active() && !defined('MAINTENANCE_MODE'). This was a mistake, because for some reason the {system} table now had a location of 'sites/default/modules/drupal-6.10/modules/user/user.module', rather than the correct 'modules/user/user.module'. Join today Community Community Home Getting Involved Chat Forum SupportInstalling Drupal Newb using svn to upload Acquia Drupal, "Fatal error: Call to undefined function _system_theme_data()" on install...

Skip to main content Skip to search Main Menu Drupal.org home Download & Extend Community Documentation Support Jobs Marketplace About Return to Content Search form Search Log in Create account Drupal Is four years normal for problems to sit open and unresolved? If I break the connection string by screwing up the password, I do not get the table warnings but still get the same _system_theme_data() error. the live site is still working on http://bruckerconcept.de but I tried to get a backup of the live site running locally.

Using your advice with update.php and checking error messages I could get site back step by step adding missing modules and oder files. All i get is the below error message: Fatal error: Call to undefined function user_access() in C:\xampp\htdocs\zeinway\sites\all\modules\admin\admin.module on line 11 Please help me. I don't know what table this was in specifically, but restoring from a recent backup fixed my problem. I really don't know what to try...

UPDATE: Tried it on a different server...worked fine.. The great thing about Drupal is that anybody can help fix things. Thanks! Update Drupal 5.1 to 5.22 Attempted update from Drupal 5.22 to 6.16.

Now it is working again! Log in or register to post comments Comment #16 cquest CreditAttribution: cquest commented December 6, 2008 at 1:57pm I'm facing the same problem while upgrading from 4.7 to 6.6... Join today Community Community Home Getting Involved Chat Forum SupportPost installation Upgrade trouble: call to undefined function: _system_theme_data() in theme.inc line 459 Posted by mattyoung on June 1, 2009 at 10:53pm Thanks ALOT for all of your help :) Log in or register to post comments WTF, drush?

I've also looked at UPDATE.txt, no mention of an update to 5.0 prior to 6.x... RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ index.php?q=$1 [L,QSA] My issue came out to be related to the fact that I used my ISP's QuickInstall feature for Drupal and Same goes for node.module which is where node_load lives, and also block, filter and system modules. If these files exist, are undamaged, readable by the web server, and in the right place, make sure that you don't have any backup copies of Drupal's files anywhere else under

but THAT changes the path to every system module folder in my DB!!?? Thank you so much for posting this! Truncate table myprefix_cache; Truncate table myprefix_cache_admin_menu; Truncate table myprefix_cache_block; Truncate table myprefix_cache_bootstrap; Truncate table myprefix_cache_eck; Truncate table myprefix_cache_entity_comment; Truncate table myprefix_cache_entity_file; Truncate table myprefix_cache_entity_node; Truncate table myprefix_cache_entity_taxonomy_term; Truncate table myprefix_cache_entity_taxonomy_vocabulary; Truncate Also, I'm hosting on Dreamhost VPS, so if you feel strongly that they may be part of the issue, I'm all ears.

It appears as if the url_alias table didn't get the language column added correctly somewhere along the line. Do they have an .info file? Log in or register to post comments Comment #34 beliy_snow CreditAttribution: beliy_snow commented February 28, 2013 at 5:28pm that helps me: 1. It failed because my prefix was wrong.

Thanks. Drupal will show errors you should fix 5.