exec compiler openmoko error Eau Galle Wisconsin

Address 875, Oneida, WI 54155
Phone (920) 544-9221
Website Link http://a-zprofessionalcomputerservicesllc.webstarts.com/index.html
Hours

exec compiler openmoko error Eau Galle, Wisconsin

yes checking for long double... CEO Dipl.-Math. best way to run opkg) Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] I thought I had g++ installed. It is expected that (Bluetooth/UB) SyncML based interoperation for contacts and events can easily be achieved by a patch to the Apple iSync configuration tables.

no checking for arm-linux-gnueabi-fort77... How can I add an application written with autotools to the openmoko tree? You might also look for local Openmoko users to find some local support. no configure: error: Can't find the ltdl.h header file from the libltdl library Can anybody please help me?

no checking for epcf90... I am compiling Ruby 1.9 on my phone!!Nerdgasm!!!!!!! NSIT,New Delhi [Attachment #5 (text/html)] hello,

On Thu, May 1, 2008 at 10:19 PM, Pranav Desai \ <[email protected]> \ wrote:

Hello Nobody Logout Sign In or Sign Up (Why?) HomeRefine Search    Messages per Month     Sort by Relevance Date, Forward Date, Backward Start a set with this searchInclude this search in one of For example, using Google searches: site:openmoko.org text For example, to search for accelerometer: site:openmoko.org accelerometer If you only want to read the "official" mails from FIC people or from Openmoko people: yes checking for stdlib.h... (cached) yes checking for string.h... (cached) yes checking for unistd.h... (cached) yes checking sys/param.h usability... It is available in a 850/1800/1900MHz version for North America and a 900/1800/1900MHz version for the rest of the world.

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. ** If you are logged in, most ads will not be displayed. ** Linuxforums now Both buttons are clear, and both have LEDs behind them. Although I have installed all GNU C and C++ packages already, the error persists. something missing in the setup-env?