ffmpeg error while decoding mb Lester West Virginia

Address 105 Front St, Beckley, WV 25801
Phone (304) 252-6170
Website Link http://www.cns-repair.com
Hours

ffmpeg error while decoding mb Lester, West Virginia

The initial image renders cleanly (a first) and the cli output appears to be running, but the video is static . . . The test with ffplay is as above - that ceased to function when the two branches were merged. there must be something else that changed, considering that this isn't exactly a slow system. I tried dumping the stream again (and again...

Could you test current git head? VideoCapture cam0("rtsp://admin:[email protected]/MPEG-4/ch1/main/av_stream "); if (!cam0.isOpened()){ std::cout << "camera open faild"; return -1; } Mat cam_frame; do{ cam0 >> cam_frame; imshow("output_1", cam_frame); if (cvWaitKey(1) == 27) break; } while (!cam_frame.empty()); return 0; Some pixelation . . . Cleaned up my folder of a previous failed build attempt and it seems to be okay now.

I will also try the options you listed above . . . C:\Users\Matlab>ffmpeg -i rtsp://192.168.1.67/gnz_media/main 123.avi There are no H.264 decoding errors. My guess is that you forgot to specify which codecs ffmpeg uses on the stream after the decoding. Dunno what "-fPIC" means.

I sidetracked the issue, by using the 'ffmpeg' option in zoneminder to grab the stream. Second, if there is network problem, you can rebuild opencv library after fix some codes in cap_ffmpeg_impl.hpp which is one of the sources for opencv_highgui module. VLC displays ok, but disconnects after 20-40 minutes. Products ViMP CommunityViMP ProfessionalViMP EnterpriseViMP Enterprise UltimateViMP CorporateViMP Corporate Campus SolutionsVideo on the WebVideo on the IntranetVideo on Demand Video for EducationWebTV ServicesInstallation ServiceTranscoding ServiceManaged HostingOnline-Demo SupportContactForumPremium SupportNewsletter About ViMPCompanyPartnersReferencesNews Legal:Imprint|Terms

makes the binary so slow that A/V sync cannot be kept anymore, -an disables audio and dropping frames And sorry about the binary - I (mistakenly) thought it might be useful Great in depth job on this one. Is there a place in academia for someone who compulsively solves every problem on their own? Currently it wastes CPU Hot Network Questions Which day of the week is today?

Tim comment:26 in reply to: ↑ 24 Changed 4 years ago by cehoyos Replying to tadawson: Thanks. frame= 9 fps= 6 q=10.0 size= 10kB time=00:00:00.07 bitrate=1174.2kbits/s dup=0 drop=6 *** drop! *** drop! [h264 @ 0x804c0e020] concealing 4447 DC, 4447 AC, 4447 MV errors *** drop! [h264 @ 0x804c0e020] Tim comment:55 Changed 4 years ago by michael Summary changed from FFplay regression with H264 high profile input to FFplay regression with H264 high profile input (gcc 4.2.* specific) comment:56 Changed Oh, and how did you try to PM? -Tim Last edited 4 years ago by tadawson (previous) (diff) comment:39 Changed 4 years ago by tadawson Last edited 4 years ago by

comment:8 follow-up: ↓ 10 Changed 4 years ago by tadawson Interestingly, .MP4 files fail in the same way from this device - again, with a compile in the same environment, they are salaries: gross vs net, 9 vs. 12 months New tech, old clothes Digital Diversity What are Imperial officers wearing here? comment:14 Changed 4 years ago by tadawson The current GIT head as of about 5 hours ago, also failed . . . Next message: [FFmpeg-user] Problems decoding h.264 video Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ] Hi, I have problems decoding h.264 video.

Tim comment:25 Changed 4 years ago by tadawson I'll also gladly run the other tests - it's only about 2 mins per compile, and it's only sleep, and progress is good. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed andrewc, in fact my camera is also a "Geovision GV-FE420" fisheye camera. We´ll discuss if it´s time to change the open source transcoding.

Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 178 Star 1,140 Fork 828 ossrs/srs Code Issues 128 Pull requests 1 Projects The tools from ffmpeg 7 through 9 all work with this file . . . frame= 44 fps= 5 q=10.0 size= 10kB time=00:00:00.07 bitrate=1174.2kbits/s dup=0 drop=17 [h264 @ 0x804c0e020] concealing 7680 DC, 7680 AC, 7680 MV errors [h264 @ 0x804c0e020] concealing 12112 DC, 12112 AC, 12112 All I had to do was go to: http://www.tortall.net/projects/yasm/wiki/Download Grab the 0.7.0 tarball, then ./configure, make, sudo checkinstall, then build x264, then ffmpeg.

asked 1 year ago viewed 2046 times active 1 year ago Related 0ffmpeg stops streaming after 900 seconds from Axis Camera to FLV RTMP3Capturing multiple RTSP streams simultaneously in sync0How can I'm unsure how to get Synaptic or apt to recognize this. Last edited by FakeOutdoorsman; December 3rd, 2014 at 05:19 AM. but would still like more info on the hashes you recommend to start with . . .

For that reason we recommend and are oriented towards debian. I may take binutils up to .22 from .18 for fun, but don't anticipate any positive impact there either. Currently the decoder reuses the 8svx functions because we already have handling of a single large planar packet for the compressed 8svx codecs. :040000 040000 30ac5bb7c0ba7b971c24394d9acb9bd0ad922d43 a831fa5d537c5d5acb11c35b fee7286cb10f8bfe M libavcodec :040000 The picture displayed is blurred after 5/6 seconds.

Non Debian users have compiled their ffmpeg. ffplay with or without --disable-asm will display that avi stream reasonable well, with an occasional error or glitch. However, it remains blurred for most of the time. openRTSP dumped the RTSP stream ok, where as ffmpeg (head compile 5 days ago) generated a lot of errors to stderr/stdout.

comment:32 Changed 4 years ago by tadawson I tried the other optimization disables, and no joy - still broken. I'll update it with a section on yasm compilation. comment:44 Changed 4 years ago by tadawson Well, a rather lengthy session in GIT has given a specific commit where this started to fail: 8bc7fe4daf5c26555d77e2261c96ee14a800fad4 is first bad commit bad: [8bc7fe4daf5c26555d77e2261c96ee14a800fad4] With that set, my video runs cleanly, as does the clip from the other gentleman who opened this ticket.

Books for chess traps What does かぎのあるヱ mean? A note to those who are interested: I used the ffmpeg encoding script: Code: #!/bin/sh ffmpeg -i $1 -y -an -pass 1 -vcodec libx264 -threads 4 -b 1024kbps -flags +loop -cmp