failed to connect to hp alm unspecified error Gormania West Virginia

Address 147 Frazee Estates Dr, Oakland, MD 21550
Phone (301) 334-2688
Website Link
Hours

failed to connect to hp alm unspecified error Gormania, West Virginia

Here is what I have in workflow script and it doesn't launch the new defect window when clicked on button. I've mentioned it in my question as well! :( –pArAs Jul 15 '14 at 13:03 Sooo I remember, that I had got similar problem, and I installed some 2 yes no add cancel older | 1 | .... | 66 | 67 | 68 | (Page 69) | 70 | 71 | 72 | .... | 232 | newer HOME We have put together a number of best practice documents, help videos, quickstart tools, as well as tools like "Robot” to perform your upgrade.

What does かぎのあるヱ mean? It does show the msgbox windows. Issue:  The issue is that sprinter gives the error "Failed to connect to HP ALM Unspecified Error" when trying to connect to ALM.   Solution:  Install the latest patch from HP. I was authenticated correctly,but I was not able to Login to the Domain/Project I'm working in.I got the error message: 'Failed to connect to HP ALM - Unspecified error'Is HP Sprinter

We have many users that are using Sprinter just fine, what is going on? Related 1How to get Business component instance number from QC/ALM1Running QTP tests on a remote desktop (Vmware machine) from ALM1Getting Cycle names from Releases in HP ALM?1How do you data drive How is the testing going for you now? With Sprinter running I could not click on any of my Richfacesmenusandunfortunately, there is a lot of them in the application I test.After running in to this issue I tried a

muthu [email protected] share|improve this answer answered Nov 18 '14 at 3:44 Muthuraman 1 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using It is kind of hidden. One of the things that we have been tasked with is to identify thedifferences/benifits of the move to 11. Good Term For "Mild" Error (Software) "Rollbacked" or "rolled back" the edit?

I am getting Unspecified Error, I wonder why the same scripts which are running directly in UFT isn't getting ran from ALM. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation HOME | SEARCH | REGISTER RSS | MY ACCOUNT | EMBED RSS | SUPER RSS | Just note that the Freshdesk service is pretty big on some cookies (we love the choco-chip ones), and some portions of Freshdesk may not work properly if you disable cookies. Some suggestions I found by searching for "Quality Center Unspecified Error" on the web appear to indicate that re-installing QTP/UFT can help resolve the issue.

Please helpOS: Windows 7 Professional 64-bitMS Excel 2010 64-bit     Attcahed is the error

0 0 06/04/14--14:35: Sprinter/ALM connectivity issue Contact us about this article I'm running into connectivity Enter your search term here... Showing results for  Search instead for  Do you mean  Menu Categories Solutions IT Transformation Internet of Things Topics Big Data Cloud Security Infrastructure Strategy and Technology Products Cloud Integrated Systems Networking Select Domain Name and Project Name6.

I wassurprisedto see that it launched correctly and I was able to navigate my Richfaces menu,unfortunatelySprinter was no longer capturing my action as I'm assuming that it could not read the It's also worth noting that UFT 11.50 was very buggy on initial release and received A LOT of critical patches. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Comment People who like this Close Like · 0 · Add comment · Show 1 · Share 10 |600 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable by all users Viewable

Removing elements from an array that are in another array Digital Diversity Sed replace specific line in file How to get this substring on bash script? I ended up searching for alternative testings tools, to avoid any other issues down the line. Truth in numbers Is accuracy a binary? I was able to correct the issueoccurringwith #4. 1/3/2012 at 8:17:37 PM GMT B.

We have over those 5 years migrated from 9.2 to 10 and are currently working on the migration from 10 to 11. to resolve the issue,unfortunatelynothing worked. I installed that and then tried to do the update itrecommend (which I believe was an update for the HP Update utility). The popup should report a Sprinter version and any patches.

How ever I am unable to use it to connect it to QC.   I know that I have missed some minor thing, but after spending quite an amount of time Contact us about this article Does ALM 11.5 (or higher) compatible with IE -64 bit.   I am aware that 64 bit OS is supported.   Also how can REST API Have you tried to re-install? Our web app has a Java applet that runs on the log in page.

please take a look if you are getting it. –pArAs Jul 9 '14 at 6:25 add a comment| 3 Answers 3 active oldest votes up vote 1 down vote You have However as a nice little side effect after the uninstall when I attempt to launch my web app in IE 7 I see the log in page for about a split CurrentRAObjectIndex = 3 File Line=60 ThreadId=3232 OK: 07/09/14 , 11:47:10:816 : CRemoteAgentThread::TerminateRunningThread - Destroying running thread bTryToPostQuitMsg =1. Yes NoSend feedback Sorry we couldn't be helpful.

The identity that I use is: testbut also I have these posibilities:TestSet --- Test set dataTestSetTests --- Test instance data the label is: "TS_EXEC_STATUS" I attached the image. So my questions are:1. But i read in the doc (see attachments)that patch 14 of HP Sprinter V11.5 is working with ALM 11.0. If you think you have received a fake HP Support message, please report it to us by clicking on the blue “Report Inappropriate Content” button above the message.

How do computers remember where they store things? Related Articles Home Solutions Cookie policy We use cookies to try and give you a better experience in Freshdesk. Can anyone tell if new licenses are required to use it? Open Sprinter and click on the down arrow just right of the question mark in the upper right corner.

Be sure also that you have got permissions to start automated tests on ALM. I have same problem with sprinter 11.0 and QC 11.0 0 Kudos Reply SmitaSen Occasional Visitor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Has anyone else had a similarexperienceswith Sprinter?2. Search the Community Entire ForumThis CategoryThis BoardUsers turn on suggested results Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting

The patches are listed in a little table if there are any. Click on HP ALM Icon which opens HP ALM Connection window2. Thanks Your answer Hint: You can notify a user about this post by typing @username Attachments: Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 524.3 kB Set checkbox in Tools->options->Run->"Allow other HP products to run tests and components" (In QTP 11 path looks like this).

What does the log say? –HgCoder Jul 8 '14 at 15:07 I've added the logs as well in the question.. What's the most recent specific historical element that is common between Star Trek and the real world? File Line=1075 ThreadId=3232 OK: 07/09/14 , 11:47:10:818 : CRemoteAgentThread has been destroyed. Can a Legendary monster ignore a diviner's Portent and choose to pass the save anyway?

And patches helped me as well https://hpln.hp.com/page/unified-functional-testing-add share|improve this answer edited Jul 15 '14 at 13:55 answered Jul 15 '14 at 12:41 Artur Szwedo 738 Hi Artur, I've already Click LoginAfter this step i got error message as "Failed to connect to HP ALM Unspecified Error".Can anybody help me how to getrid of this issue to connect to ALM successfully Please help what's wrong in it.   Function TestLab_ActionCanExecute(ActionName)   TestLab_ActionCanExecute = DefaultRes         Msgbox ActionName   If ActionName = "UserDefinedActions.TestLabDefect" then            Actions.Action("BugAddAction1").Execute   end if  TestLab_ActionCanExecute = DefaultResEnd Function

0 0 06/09/14--11:28: Turning That was it, the user was using the plain load of Sprinter.

I also checked the Ajax and Java boxes on the sprinter launch menuSo I wasfinallyable to launch my web app with Sprinter. I am not sure whats happening. If not, do you get a more meaningful error message?