exchange 2007 owa 500 internal server error Danville West Virginia

Address box 183, Peytona, WV 25154
Phone (304) 837-2697
Website Link
Hours

exchange 2007 owa 500 internal server error Danville, West Virginia

The opinions expressed on this site are mine and mine alone and don't necessarily represent Sapient's views. It does this on two independent boxes. When I attempt to login to the owa website, it brings up the login page, enter my username and password, and it immediately goes to a "The website cannot display the page" VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators.

Last Updated ( Jun 17, 2015 at 08:49 AM ) Read more... The period at the end of my sentence was causing the link to become invalid. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Try it now. < Message edited by Ytsejamer1 -- 11.Aug.2011 2:44:10 PM > (in reply to Caji) Post #: 2 RE: OWA 2007 Interal Error 500 after logging in. - 11.Aug.2011

For IT Pros those who are more interested into the technical topics like deplyoment, Microsoft Virtual Academy is offering the course:Windows 10 Technical Preview Fundamentals for IT Pros Last Updated Can this happen with E2k3 as well? It was after Rollup 10 when these issues occured. (in reply to Ytsejamer1) Post #: 3 RE: OWA 2007 Interal Error 500 after logging in. - 11.Aug.2011 11:56:04 AM Caji Any ideas Thanks in advance Tuesday, September 25, 2012 7:46 AM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote hi, Please check the http redirect in your IIS on

This is detailed in:http://support.microsoft.com/kb/841561Thanks September 19, 2009 at 4:13 PM Post a Comment Newer Post Older Post Home Subscribe to: Post Comments (Atom) About Me Vinay Pal Singh MCITP - EMA, This happens when you have separate Exchange 2007 Mailbox and CAS servers. Success: Installation succeeded. Anil Ruia Software Design Engineer IIS Core Server ‹ Previous Thread|Next Thread › This site is managed for Microsoft by Neudesic, LLC. | © 2016 Microsoft.

By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use, Privacy Policy and to receive emails from Spiceworks. Also check it on your normal cas servers. Useful Exchange Management Shell Cmdlets ► June (1) ► April (2) ► March (1) ► February (2) ► January (1) ► 2007 (13) ► November (1) ► October (1) ► September Start Installation... [Installation] Succeeded: . [Installation] Succeeded: [Web Server (IIS)] Application Development. [Installation] Succeeded: [Web Server (IIS)] ISAPI Extensions.

Copyright © 2014 TechGenix Ltd. IIS was not able to process configuration for the Web site or application. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Help Desk » Inventory » Monitor » Community »

September 10, 2009 at 6:08 AM Randeep Singh Sahota said... Anyone having the same issue? 0 Pimiento OP hanane8754 Dec 6, 2013 at 3:46 UTC I'm having the same problem in Exchange 2013, OWA brings up logon screen You can check this by logging on to the server and running this command: C:\>servermanagercmd -q | findstr "Web-ISAPI-Ext" [ ] ISAPI Extensions [Web-ISAPI-Ext] If there is no check mark next All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server

I don't believe it's an Authentication issue because even while the 2 boxes co-exsisted in the same Forest and Domain, it was working. and we also have a new web site User Rating:/0 Written by Dejan Foro Jun 03, 2016 at 03:36 PM We have also moved virtually - to a new web Error 500 definitely is some type of IIS configuration issue. ISAPI extensions handle specific incoming requests to the IIS server.

And therefore we have moved to a new office! I do realize that the 2 can co-exsist. Solutions Exchange 2007, IIS, OWAAbout Paul CunninghamPaul is a Microsoft MVP for Office Servers and Services, specializing in Exchange Server and Office 365, and is the publisher of Exchange Server Pro. In any case,i've posted to the Exchange forums, but haven't gotten any suggestions.

I have already tried resetting my virtual directory for owa with the same error.   I don't know what to do to fix this problem. Here's a good little blog article on it: http://my.opera.com/RavenOverride/blog/2009/06/17/how-to-recreate-all-virtual-directories-for-exchange-2007 Can you update to SP3 on your 2007 server? (in reply to Caji) Post #: 5 RE: OWA 2007 Interal Error 500 Home Exchange OWA HTTP500 Internal Server Error by JayOKeefe on Aug 19, 2013 at 5:50 UTC | Microsoft Exchange 0Spice Down Next: Exchange Archiving - Please Suggest Solutions, Spicies :) Error 500 will occur in HTTPS when the SSL certificate is not valid and propagated correctly. 0 LVL 11 Overall: Level 11 Exchange 4 Windows Server 2008 3 Microsoft IIS

Reply anilr 2343 Posts Microsoft Re: 500 Internal server error when using owa with /exchange to access an 07 mailbox Jun 11, 2008 12:17 PM|anilr|LINK Whatever the error is, it is It was working at one point in time until I installed Rollup 10. Leave a Comment Cancel reply NAME EMAIL Website URL NOTE - You can use these HTML tags and attributes:

It looks like the exprox.dll module is failing.

Also, If another browser other than IE is used, such as Firefox or Safari, it allows the user to log in. Ideally the request should be redirecetd to /owa but you get 500 - Internal Server Error right after typing in your credentials in the forms login page.This happens due to the Exchange Server ← Preventing all-day meeting room bookings Setup U-Turn (Hairpinning) on Cisco ASA → Leave a comment ?0 Comments. I'm stumped on this one, please help!

Make sure that the Microsoft Exchange Forms Based Authentication service is started.   You may also want to restart the MS Exchange System Attendant and Information Stor services along with the I think may be you should set the simplfy owa URL. One AD forest with 3 submdomains site 1 internet facing CAS with external url set to https://webmail.company.com/ "Use forms-based authentication" enabled sites 2 and 3 CAS servers not internet facing, no responding to forum posts at www.msexchange.org under the name vsin11.

The Exchange Server setup operation didn't complete. WindowsNetworking.com Windows Server 2008 / 2003 & Windows 7 networking resource site. Posted by Vinay Pal Singh at 1:30 AM Labels: Exchange 2007, Exchange 2007 - CAS 2 comments: Running Around Acres said... Any ideas what the problem is? 0 Pimiento OP krismullenberg May 15, 2014 at 7:01 UTC 1st Post Hannane8754, did you ever get a resolve to your issue?

Solved OWA on exchange 2007, 500 - Internal server error. Comments Horace says March 27, 2013 at 8:18 am Thanks Paul, I got this error with a CCR cluster running on Server 2008R2. The first step is to acquire the necessary licen… Storage Software Windows Server 2008 VMware Disaster Recovery Basics of Database Availability Groups (Part 3) Video by: Tej Pratap The basic steps Comment Submit Your Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use.

User Rating:/0 Written by Dejan Foro Oct 29, 2015 at 06:49 PM We are growing! At first I thought it was the install but after removing the software and re-installing I get the same thing. I've even attempt to test it under port 80 rather than port 443. Post #: 1 Featured Links* RE: OWA 2007 Interal Error 500 after logging in. - 11.Aug.2011 11:36:02 AM Ytsejamer1 Posts: 135 Joined: 3.Jun.2010 Status: offline This old KB had