exchange 2007 autodiscover error 1013 Dellslow West Virginia

We are a locally owned and staffed company. We have a combined total of over 25 year's professional experience in the Information Technology field. We offer complete technical services including WAN design and implementation, LAN design and implementation, virus removal and protection, PC based repair, web page design, computer maintenance and updates, software and hardware upgrades, and complete printer repair and cleaning. All of our technicians are A+ Certified and have multiple manufacturers' training certificates. To provide the highest quality of service at affordable rates. Our goal is complete customer satisfaction. We excel at providing quality service for customers. We will go that extra mile to provide the quality of service that is expected from true professionals.

Address 819 Greenbag Rd Ste B, Morgantown, WV 26508
Phone (304) 296-9319
Website Link http://www.itwv.com
Hours

exchange 2007 autodiscover error 1013 Dellslow, West Virginia

Id : 1014 Type : Information Message : [EXPR]-The UM is not configured for this user. It means it is unable to get what it wants and thats what bothering webservice to contact. How do I fix these two errors, Thanks in advance! The elapsed time was 0 milliseconds.

You can see the current value by using get-clientaccessserver | fl and looking for the value of AutodiscoverServiceInternalURI. Id : 1015 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the OAB service at https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx. Not the answer you're looking for? I just check virtual directory of Exchange and Exchweb and when i tried to expand it, it gives me error " could not find the part of the path \\.\BackOfficeStorage\domain\exchweb" What

I am not certain why it just decided to fail, because the initial tests worked without issue…Regardless, thanks again for your help. b. RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1113 Type : Error Message : When contacting https://davedc.exch.local/EWS/Exchange.asmx received the error Client found response conte nt type of '', but expected 'text/xml'. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up

RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://davedc/Autodiscover/Autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. Thank you ! –user229097 Jul 3 '14 at 8:49 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign up using Help Desk » Inventory » Monitor » Community » current community blog chat Server Fault Meta Server Fault your communities Sign up or log in to customize your list. Id : 1015 Type : Information Message : [EXPR]-The OAB is not configured for this user.

Leave a Reply Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Sponsored Links Blogroll All Things MAC Jim Mcebee Joe Joyce Microsoft Exchange Team Blog Microsoft Technology Center It's looking more and more like I need to call Microsoft on this one. When running the online connectivity analyzer think of it like a dumb user. Is there any other work around?

Id : 1015 Type : Success Message : [EXPR]-Successfully contacted the OAB service at https://mail2.domain.com/ews/exchange/asmx. I purchased public cert which includes the my autodiscover. WindowsNetworking.com Windows Server 2008 / 2003 & Windows 7 networking resource site. Id : 1006 Type : Error Message : The Autodiscover service could not be contacted.

Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://voa-nor-w.vaopera.net/UnifiedMessaging/Service.asmx received the error The remote server returned an error: (404)Not Found. Disable the loopback check (less-recommended method) The second method is to disable the loopback check by setting the DisableLoopbackCheck registry key. The Test-OutlookWebServices is successful and the Test Email Auto Configuration in Outlook works fine. Our spam filter was not working properly and we needed to resolve this problem asap.

I would suggest that you start with that. We are going to use it as a development exchange server to test our own Exchange related developments against. And can you guide step-by-step. If you still receive "http Go to Solution 3 Comments LVL 26 Overall: Level 26 Exchange 23 Message Accepted Solution by:e_aravind2011-07-23 When you try accessing this URL @ Browser internally

Id : 1015 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the OAB service at https://mail2.domain.com/ews/exchange.asmx. If no record exists, then there is no way to tell it that yourdomain.com/autodiscover should redirect to your edge, which then gets forwarded to the Exchange server. Id : 1006 Type : Information Message : The Autodiscover service was contacted at https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml. Users that use outlook 2003 seem to use oof just fine.

I have removed the default autodiscover virtual directory. Kindly help Another thing which i found out is C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\ClientAccess\ has no folder in it except SYNC folder. How to calculate time to empty Exploded Suffixes Players stopping other player actions Make space between rows constant How to deal with players rejecting the question premise What sense of "hack" Kindly help Dec 14, 2009 Flag Post #6 Share Hasan-Exchanger Guest Hi, You can run get-webservicesvirtualdirectory |fl command to check internalurl and externalurl configured on the CAS server for EWS

The elapsed time was 0 milliseconds. Thanks! It means it is unable to get what it wants and thats what bothering webservice to contact. Kyle Torkelson Says: September 9th, 2009 at 9:31 pm Would this error stop new users (that have mailboxes on the same server that the 2nd Autodiscover web site is hosted) from

Any ideas? Now these 2 things are problem i think. Please check what is writtne in BOLD letters. Browse to Wssv -> 1 -> Root -> Autodiscover 4.

Auto discovery now works. if so have a look at the security logs on the exchange box. Elapsed time was 15 millisecon ds. The address of that blog is http://www.exchange-genie.com/2007/07/401-error-when-attempting-test-outlookwebservices/.

I searched all over the net yesterday for why my EX2K7 server was having these errors, and I was about to pay for per-incedent support at MS to get it resolved. Hire Me. Id : 1006 Type : Information Message : The Autodiscover service was contacted at https://mail2.domain.com/autodiscover/autodiscover.xml. The exception message is: This collection already contains an address with scheme https.

Comment Submit Your Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. Id : 1017 Type : Success Message : [EXPR]-Successfully contacted the RPC/HTTP service at https://webmail.abc.com/Rpc. Try the following CMDlets for more information. Esspecialy the output from Test-Outlookwebservices is very important . Then run IISRESET.

Elapsed time was 15 milliseconds. Wednesday, June 22, 2011 6:30 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Hello, The OOF feature is based on the autodiscover service. As in EXPR Please use the prior output to diagnose and correct the errors. 0 Question by:OhioDec Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 26 Best Solution bye_aravind July 12th, 2011 2:37am Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://mail.internal.mydomain.com/Autodiscover/Autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized.

Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://owa.vaopera.org/EWS/Exchange.asmx received the error The request failed with HTTP status 404: Not Found. When I run the test, I get: Error 1013 "When Contacting https://autodiscover.domain.com/autodiscover/autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized." If I open IE and try going to Id : 1014 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the UM service at https://webmail.abc.com/UnifiedMessaging/service.asmx. Dec 15, 2009 Flag Post #8 Share Previous Thread Next Thread Loading... (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Loading...