event viewer error 4201 windows 2008 Catlett Virginia

Address 7930 Sharpsburg Ct, Manassas, VA 20109
Phone (571) 214-2937
Website Link
Hours

event viewer error 4201 windows 2008 Catlett, Virginia

Click Add, type SYSTEM and click OK button. It's now giving the same error message as starting through the GUI, #4201 BeakerOfSolace Members Profile Send Private Message Find Members Posts Add to Buddy List Senior Member Joined: 15 March Start Windows in Safe mode. Please try again later.

Click here to get your free copy of Network Administrator. This solved my problem and the lovely event log was working fine as usual. Actually, I was getting an error when trying to run a backup to a folder on my server, so I went to open the Event Logs to see if I could June 23rd, 2011 11:16am This link fixed my issue: http://www.winhelponline.com/blog/fix-event-log-error-4201-instance-name-not-recognized/ Free Windows Admin Tool Kit Click here and download it now June 24th, 2011 12:29pm This topic is archived.

By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. Right-click on the RtBackup folder and choose Properties. Note that we didn't have to rename or delete the RtBackup directory.Fixing the Permissions for RtBackup Folder in Windows 7 and Windows Vista1. Thanks in advance.

What account is it running under? Register Hereor login if you are already a member E-mail User Name Password Forgot Password? Please try the request again. Send me notifications when members answer or reply to this question.

We ran the Adprep32 commands on our existing Windows Server 2003 forest/domain and that was successful. We'll let you know when a new response is added. subinacl /subdirectories %windir%\*.* /grant=administrators=f /grant=system=f echo. echo.

Has the machine been renamed ever? echo. You can follow Ramesh on Twitter and Facebook. Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are

When this command file completes, you then need to open a command window (using Run As Administrator) and run the following command; secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose >c:\temp\secedit_output.txt (the I tried a lot of remedies proffered by various websitesI was about to throw in the towel when I came across your suggestion. Thanks. Wednesday, February 27, 2008 10:23 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Gary, Thank you very much for the detailed instruction!

Subramanian February 4, 2015 at 2:04 pm I worked on Normal mode itself…. What troubleshooting steps have you tried? when you run reset.cmd, you must run it as administrator (otherwhise it will not succed to fix all the files)2. In other words the exported site from our staging environment and the SharePoint version which was installed in live environment on client site was different.

We tried many ways to get this thing work and finally it didn't work at all. Have a good 1.   Thursday, April 03, 2008 4:32 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote  trei wrote: Some1,   Thanks for the tip.  I've been on the Email check failed, please try again Sorry, your blog cannot share posts by email. %d bloggers like this: Powered by WordPress Copyright © 2016 Jim Guckin All rights reserved News Magazine Thank you Anil 1,140 pointsBadges: report sedrick Nov 4, 2011 7:50 PM GMT Hey guys I fix my problem This is what I did.

Just two little adjustment:1. I found them in %windir%\system32\logfiles   - My account was in the list as special for the folder only. Gary Bouchard, you're amazing. I'm getting "RegSetKeySecurity Error : 5 Access is denied."   This has happened twice on the same computer, both of which were fresh installs of Vista Ultimate.

As it is so new, and with a new build of Windows Server 2008 R2, I'm hoping maybe somebody else has come across this with Windows Server 2008. Friday, March 14, 2008 3:04 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote falkie,   You are all most welcome... Error 4201: The Instance name passed was not recognized as valid by a WMI data provider. Solved thanx!

So I changed the permissions on System32 and told it to replicate down to subdirs. What troubleshooting steps have you tried? Windows 7 64bit. http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=423586&SiteID=1 Tuesday, February 27, 2007 10:40 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote If you are a partner, let me know and we can create a case and