error writing to kino mjpeg audio filter Altavista Virginia

Address 211 Huffmond St, Gretna, VA 24557
Phone (434) 656-3497
Website Link
Hours

error writing to kino mjpeg audio filter Altavista, Virginia

Duncan Lithgow (duncan-lithgow) wrote on 2006-12-21: #2 I just expect that the needed packages are all in the same repository. However it still takes a long time until "locking audio" goes away, but then the conversion is started and seems to work nicely. See original description Tags: feisty mjpegtools Edit Tag help Dan Dennedy (dan-dennedy) wrote on 2006-12-21: #1 If you do not have mjpegtools, then how do you expect it to work? Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are

See full activity log To post a comment you must log in. Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. Will be in 0.9.5 release. The percentage goes up to 100% and the a popup comes up saying "error writing to kino/mjpeg audio filter".

But that's not really anything I can influence. Not installed any extra packages in the meantime. -- locking audio - error writing to kino/mjpeg audio filter https://bugs.launchpad.net/bugs/240156 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Thanks in advance Add tags Tag help idokibovito (idokibovito) wrote on 2008-06-15: #1 Update: On one of my machines, I somehow managed not to get the error message "error writing to I think there is a way to disable it from within Kino, but it seems to be a safe thing to just leave on.

My problem was that the directory to which I was exporting to did not exist. My thought is that pulseaudio is causing the problem (yet again), and "default" is not a valid term in the audio preferences of kino. Could it be caused by the same thing? None, the status of the bug is updated manually.

parent directory does not really exist. SourceForge.net Tracker #1619726 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug. I think there is a way to disable it from within Kino, but it seems to be a safe thing to just leave on. -- locking audio - error writing to Related 1 Response to "Error writing to KINO/MJPEG audio filter -aborting" 1 | Jogai April 4, 2008 at 1:19 pm Make sure it is a final release.

My other machine still has the error message. After that 10 minute penality, the render will start anyway :) Daniel Stiner (danstiner) wrote on 2009-01-25: #4 Sorry amnesia, I guess I got confused which machine you were talking about Edit bug mail Other bug subscribers Subscribe someone else Remote bug watches sf #1619726 Edit Bug watches keep track of this bug in other bug trackers. • Take the tour • parent directory does not really exist.

I have no idea why the one started working. Duncan Lithgow (duncan-lithgow) on 2007-08-10 Changed in kino: status: Fix Committed → Fix Released Przemysław Kulczycki (azrael) on 2009-11-20 Changed in kino (Baltix): status: New → Fix Released See full activity However it still takes a long time until locking audio goes away, but then the conversion is started and seems to work nicely. Comment on this change (optional) Email me about changes to this bug report kino (Baltix) Edit Fix Released Undecided Unassigned Edit You need to log in to change this bug's

If this is a problem with non-writable render paths, it seems like the error message is just a little vague and could use some updating. -- locking audio - error writing It workes however on 2 other machines running edgy and feisty, which I unfortunately don't have access to very much. If I now try to export this a plain mpeg1 file (the first option on the drop down menu in the mpeg section of 'Export') I get the error "Error writing I'm changing the description to something more useful.

Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications. Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. However it still takes a long time until "locking audio" goes away, but then the conversion is started and seems to work nicely. Recent Posts Reset odoo adminpassword 133 Eclipse - solution for NullPointer Exception onstartup java.lang.SecurityException: Access to default sessiondenied Document Parsing and Indexing (PDF, Word, HTML,etc) Search Archives August 2016 April 2014

I do have mjpegtools installed, which seemed to be the problem for some. I still experience something strange on this machine: if I have "enable audio" in preferences checked in, the playback is sped up. Are you sure it was a real directory your were rendering to, and that you had write permissions on the directory? Not installed any extra packages in the meantime.

An interesting comment about the locking penality was found here (http://www.kinodv.org/dcforum/dcforum?az=show_topicforum=101topic_id=3341mesg_id=3341): Locking audio is a step that determines a slight variation to the output sample rate in order to correct a/v Are you sure it was a real directory your were rendering to, and that you had write permissions on the directory? Are you sure it was a real directory your were rendering to, and that you had write permissions on the directory? Daniel Stiner (danstiner) wrote on 2008-12-10: #2 Unsure if this is exactly the same issue, but today when trying to do some renders, I mis-typed the render path, and received an

Kino dont supports betas or Candidates. parent directory does not really exist. This information was last pulled on 2010-07-14. Affecting: kino (Baltix) Filed here by: Mantas Kriaučiūnas When: 2006-12-24 Confirmed: 2009-11-20 Started work: 2009-11-20 Completed: 2009-11-20 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu

It would be more helpful if the error suggested a solution, or checked for the presence of mjpegtools. Affecting: kino (Ubuntu) Filed here by: idokibovito When: 2008-06-15 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu Ubuntu Linaro Evaluation Log in / Register Ubuntukino package Overview Code Bugs Blueprints Translations Answers locking audio - error writing to kino/mjpeg audio filter Bug #240156 reported by idokibovito on 2008-06-15 8 This Bug watch updates for SourceForge.net Tracker are disabled.

I have no idea why the one started working. I can reproduce this at any time on Intrepid Ibex by typing in an invalid render path, i.e. description: updated Mantas Kriaučiūnas (mantas) wrote on 2006-12-24: #3 Similar problem is reported in bug #56156 ("kino" should require package "mjpegtools") This is an usability problem - kino should display user-friendly Not installed any extra packages in the meantime. -- locking audio - error writing to kino/mjpeg audio filter https://bugs.launchpad.net/bugs/240156 You received this bug notification because you are a member of Ubuntu

While this is also happening on my real files, here is how I reproduce it: In a new (NTFC or whatever it's called) project create 25 frames of plain black. I was trying to google the problem but didn't get far. GBiz is too! Latest News Stories: Docker 1.0Heartbleed Redux: Another Gaping Wound in Web Encryption UncoveredThe Next Circle of Hell: Unpatchable SystemsGit 2.0.0 ReleasedThe Linux Foundation Announces Core Infrastructure I still experience something strange on this machine: if I have "enable audio" in preferences checked in, the playback is sped up.

Subscribing... My other machine still has the error message.