exchange 2007 test-outlookwebservices error 1013 East Charleston Vermont

Address 41 Whispering Pines Rd, Newport, VT 05855
Phone (802) 334-0101
Website Link http://www.pcmed1.com
Hours

exchange 2007 test-outlookwebservices error 1013 East Charleston, Vermont

There are none of these. Elapsed time was 884 milliseconds. This is also confirmed from the Test Outlook Auto Configuration from an internal domain client, should it be using the external url for internal clients? -- I reposted this so I To test whether Autodiscover can be contacted on client machine, we usually can perform the following steps. 1.

Could you also check if Anonymous authentication is enabled on the Autodiscover virtual directory in IIS Manager? Not Friday August 13. Can the problematic user access OOF and Free/Busy information successfully? My current users can run the Test Email Autoconfiguration and get success but if they delete their Outlook profile, when Autodiscover tries to setup a new Outlook profile, they are continually

On E14 [PS] C:\Windows\system32>Test-OutlookWebServices RunspaceId : 6edf2e57-3ff5-468e-ba99-32ff5c7b3f1f Id : 1003 Type : Information Message : Autodiscover is about to be tested with the e-mail address [email protected] Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx received the error The request failed with HT TP status 404: Not Found. Primary reason for that is Anonymous authentication is enabled on the Autodiscover virtual directory in IIS Manager. What do I need to do to get rid of Errors 1006 and 1013?

Id : 1017 Type : Success Message : [EXPR]-Successfully contacted the RPC/HTTP service at https://oaw.ben q.com/Rpc. RunspaceId : 6edf2e57-3ff5-468e-ba99-32ff5c7b3f1f Id : 1007 Type : Information Message : Testing server BQT-E14CAS1.msft.corp.com with the published name https://bqt-e14cas1.msft.corp.com/EWS/Exchange.asmx & https://msft.com/ews/exchange.asmx. After this perform an IISRESET 0 LVL 1 Overall: Level 1 Message Author Comment by:durango0992011-08-01 I have modified the legacy virtual directories under WebDAV to only have Integrated Authentication. I am getting the following outputwhen I run Test-OutlookWebServices on the CAS/HT server: [PS] C:\>Test-OutlookWebServices | fl Id : 1003 Type : Information Message : About to test AutoDiscover with the

Easy remote access of Windows 10, 7, 8, XP, 2008, 2000, and Vista Computers Click here to find out more Reboot Hundreds of computers, disable flash drives, deploy power managements settings. The components of this video include: 1. Nevertheless, the Exchange is not able to connect to URL https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx for Outlook client. I searched all over the net yesterday for why my EX2K7 server was having these errors, and I was about to pay for per-incedent support at MS to get it resolved.

M.C.I.T.P Exchange 2007/2010, M.C.I.T.P Windows Server 2008, M.C.T.S OCS Server 2007 R2, URL: http://blog.WhatDoUC.net Phone: +923008210320 Saturday, August 14, 2010 11:35 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, Mike Shen Dec 14, 2009 Flag Post #5 Share Hasan-Exchanger Guest Hi, You can run get-webservicesvirtualdirectory |fl command to check internalurl and externalurl configured on the CAS server for EWS If it is, disable it. Any suggestions?

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? We do have split brain dns (single forest with root and child domain). gamettson Says: November 11th, 2007 at 7:38 am I have this exact issue! Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point.

DisableLoopbackCheck can be disabled but then the system is left open to an attack and I would not recommend disabling this function unless you will enable once testing is completed. : Regards. Then run IISRESET. All rights reserved.

Best Regards isak Exchange_Genie Says: December 21st, 2007 at 2:26 pm Have you read through my autodiscover blog, the error states that you have a mismatch of the cert name? The AutoDiscover URL on this object is https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml. Id : 1016 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the AS service at https://owa.vaopera.net/EWS/Exchange.asmx. Test-OwaConnectivity passes.

The server is have issues with autodiscover, however not on the Outlook clients. I am not certain why it just decided to fail, because the initial tests worked without issue…Regardless, thanks again for your help. Id : 1006 Type : Success Message : The Autodiscover service was tested successfully. Note You only receive this error message if you try to browse the Web site directly on the server.

Here are the errors: 1013 Error When contacting https://remote.xxxx... 1006 Error The Autodiscover service could not b... Disable the loopback check (less-recommended method) The second method is to disable the loopback check by setting the DisableLoopbackCheck registry key. please check the authentication on autodiscover and ews virtual directories Autodiscover - basic Ews - Integrated I hope this will help you. Right-click DisableLoopbackCheck, and then click Modify.

Check with these commands if the EWS and Autodiscover works: 1. The HLB is using source ip persistence on the vip for all traffic to Exchange(no ssl offloading or cookie persistence). To set the DisableLoopbackCheck registry key, follow these steps: Set the DisableStrictNameChecking registry entry to 1. Disabled IPv6 and disabled Loopback check followed the KB articles: http://support.microsoft.com/kb/896861 http://support.microsoft.com/kb/929852 0 LVL 1 Overall: Level 1 Message Author Closing Comment by:durango0992011-08-04 Found solution myself, awarding points to Geminon

Also, please access the following link and choose Outlook Autodiscover. Thanks for the post, quick question though, I am a little hesitant to disable this security feature. What should i do to fix it. You need to run following command to set the internal URL for EWS: Set-WebServicesVirtualDirectory For detailed information regarding the command: http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997233(EXCHG.80).aspx Mike Shen How i can find the internal URL for

Dont delete it first, rename it to whatever… 5. Id : 1016 Type : Success Message : [EXPR]-Successfully contacted the AS service at https://webmail.abc.com/EWS/exchange.asmx. Covered by US Patent. Why this is NOT FOUND error.

If you get an error 500, error 1013 or some web application error check the IIS authentication rights: Now it must work! Thank you once again,Liam Exchange_Genie Says: August 2nd, 2007 at 3:59 pm Liam, It was my pleasure to help!I am glad that I can provide assistance. I love this blog and am delighted that people like you are so generous in sharing their knowledge and experiences.. Geek Says: March 22nd, 2010 at 1:27 pm Wow - can't thank you enough for this fix.

And then the next line says GetLastError=0;httpStstus=401 and under that GetLastError=0; httpStstus=200; the very last line says Autodiscover succeeded.