gabconfig error v 15 2 25015 Thrall Texas

Address Round Rock, TX 78664
Phone (512) 920-2213
Website Link https://peridotit.net
Hours

gabconfig error v 15 2 25015 Thrall, Texas

Thank you_______________________________________________http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha Damodharan K 2007-06-19 12:13:14 UTC PermalinkRaw Message Ketan Patel 2007-06-19 13:08:34 UTC PermalinkRaw Message If it is not a typo - edit /etc/gabtab to include a space between "n" Is any patch is required to solve this issue ? At installation > and configuration the > cluster service worked fine. Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments.

Translated Content This is machine translated content Login to Subscribe Please login to set up your subscription. At installationand configuration thecluster service worked fine. http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.html ForwardSourceID:NT00009282 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information. But after reboot theLLT , GAB is not runningand not able to start Cluster service .Please helpto slove this issue .Iamsending configuraion and the engine logEngine_A.log2007/04/18 14:13:44 VCS INFO V-16-1-10125 GABtimeout

If
>
> you have received this communication in error,
> please notify us by reply e-mail or telephone and
> immediately and permanently delete the message
vxfen driver not attached... Contact Us Customer and Technical Support phone numbers and hours of operation. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments.

Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process If > > you have received this communication in error, > please notify us by reply e-mail or telephone and > immediately and permanently delete the message > and any attachments. Stop 'had' and unload gab and llt modules on node "Node2" : run the following: # hastop -local -force Once 'had' has stopped, run the following : # gabconfig -U >>>>> Thank you _______________________________________________ Veritas-ha maillist - [email protected] http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha Previous message View by thread View by date Next message [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first rebooting when c...

it looks your llt links are not configured correctly.before loading the llt module make sure physically the cables for the pvt links are properly connected. Diagnose it using /opt/VRTSllt/dlpiping. Here also cluster worked fine in both the servers. Thank you
>
>
> _______________________________________________
> Veritas-ha maillist  -
> [email protected]
>
http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha
>



     _________________________________________________________________________________            

Think this should be /dev/qfe2. At > installation > > and configuration the > > cluster service worked fine. But after reboot the > > LLT , GAB is not running > > and not able to start Cluster service .Please help > > to slove this issue .Iam > Thank you _______________________________________________ Veritas-ha maillist - [email protected] http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha Previous Message by Thread: Re: LLTnot configured error after reboot GAB saying LLT not configured means LLT is not running.

Exiting 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startup arguments=-restar Configurations test02-ap: gabconfig -l GAB Driver Configuration Driver state : Unconfigured Partition Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. Thank you ForwardSourceID:NT00009436 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information.

Try these resources. Thank you Thread at a glance: Previous Message by Date: Re: LLTnot configured error after reboot GAB saying LLT not configured means LLT is not running. Solution When Storage Foundation HA for Windows and Symantec Endpoint Protection (SEP) Client is installed on a server, VCS may be failed to rebuild heartbeat and port membership when the server Damodharan K Re: [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first reb...

Thank you > > > _______________________________________________ > Veritas-ha maillist - > [email protected] > http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha > _________________________________________________________________________________ Yahoo!7 Mail has just got even bigger and better with unlimited storage on all webmail If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. But after reboot the > LLT , GAB is not running > and not able to start Cluster service .Please help > to slove this issue .Iam > sending configuraion and But after reboot the > LLT , GAB is not running > and not able to start Cluster service .Please help > to slove this issue .Iam > sending configuraion and

If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. Supported Products A-Z Get support for your product, with downloads, knowledge base articles, documentation, and more. Exiting
> 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS
> engine (had) started
> 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS
> engine startup
> arguments=-restar
>
> Configurations
>
>

Thank you > > > _______________________________________________ > Veritas-ha maillist - > [email protected] > http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha > _________________________________________________________________________________ Yahoo!7 Mail has just got even bigger and better with unlimited storage on all webmail http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.html ForwardSourceID:NT00009282 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information. If not, should I revert to "/sbin/gabconfig -c" to prevent the loss of a node from causing problems? Fix the llt issue so gab can start so had can start Sent from my Nokia E62 handheld by goodlink. -----Original Message----- From: Damodharan K [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, June 21, 2007

Create/Manage Case QUESTIONS? Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Related Articles Article Languages x Translated Content Please note that this document is a translation from English, and may It is not saying LLT is not configured correctly in llttabSent from my Nokia E62 handheld by goodlink.-----Original Message-----From: robertinoau [mailto:***@yahoo.com.au]Sent: Wednesday, June 20, 2007 11:40 PM Mountain Standard TimeTo: Damodharan Any valuable inputs to resolve this isssue will be appreciated.

FareChase. But after reboot the LLT , GAB is not runningand not able to start Cluster service .Please help to slove this issue .Iamsending configuraion and the engine logEngine_A.log2007/04/18 14:13:44 VCS INFO gab won't startunless llt is running well. Can you supply me with the output from "find /etc -name "*llt*" Thanks Mark From: [email protected] [mailto:[email protected]] On Behalf Of Damodharan K Sent: 26 June 2007 14:42

Close Sign In Print Article Products Related Articles Article Languages Subscribe to this Article Manage your Subscriptions Problem Veritas Cluster Server(VCS) could not rebuild heartbeat and port membership since system Need to reconfigure the LLT link on "Node2". #################################### 1. Also verify your main.cf is ok using hacf -verify.cheersketanOn 6/18/07, Damodharan K <***@tcs.com> wrote:Dear all,Iam having V480 2 servers with vcs 4.1 and vxvm 4.1Iam newly building two node cluster. Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments.

If > > you have received this communication in error, > please notify us by reply e-mail or telephone and > immediately and permanently delete the message > and any attachments. If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. Exiting 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS engine (had) started 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS engine startup arguments=-restar Configurations test02-ap: gabconfig -l GAB Driver Configuration Driver state : Unconfigured Partition Did this article resolve your issue?

If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. Ceri -- That must be wonderful! Finally unfreeze the service groups above: # haconf -makerw # hagrp -unfreeze -persistent # haconf -dump -makero Applies ToOS :- RHEL 5.7 SFHA :- 5.0MP3 Terms of use for this Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCSengine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCSengine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process death: DisabledMissed

Mail Beta. Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! Not able to start llt on test01-ap server and its giving test01-ap: ./lltping -c test02-ap lltping: cannot ioctl(LLT_SETPORT): I/O error Why the LLT is started on both the servers(test01-ap,test02-ap)before reboot and Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments.

If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. At installationand configuration thecluster service worked fine.