feed code error invalid xml declaration Levelland Texas

Address 7423 82nd St, Lubbock, TX 79424
Phone (806) 797-3278
Website Link http://www.fastteks.com
Hours

feed code error invalid xml declaration Levelland, Texas

http://www.ordertheflowersonline.com Adam Harley (Kawauso)Member @kawauso 7 years, 1 month ago @kirpi.it Nevermind, ignore what I said earlier. blah blah blah Important detail: Something that seems to be two dots is displayed before the

And the errors here are very different than Rohan's. Symptoms When you click on RRS link in WordPress (or bbPress), you are getting this error message (see images bellow).  The message is different depending on your browser. If FTPing those over the old ones doesn't work, it's the dev's problem GregParticipant @rebootnow 7 years, 1 month ago Not sure whether this is the same issue, but thought I'd Home · About · News · Docs · Terms Copyright © 2002-4 Mark Pilgrim and Sam Ruby Search Log In Sign Up Blog Videos Almanac Snippets Forums Shop Lodge Jobs

In addition to that try to remove the "?>" tag at the end of ".module" file and template.php. If an XML Declaration is included, it must be the first thing in the document Not clear? I have tried downgrading to 1.0.1 and upgrading to 1.0.2 but in neither of them the feeds work. Log in or register to post comments Comment #17 sarathkm CreditAttribution: sarathkm as a volunteer commented March 9, 2016 at 8:21am Here is another way of using grep to find the

By curiosity, is your site in english? To debug this, I suggest switching themes to see if that fixes it. This is true for Firefox and IE7. You might be able to find help in one of these fine resources.

Log in or register to post comments Thank you! Drupal - blank line at the beginning of a pagehttp://drupal.org/node/175137#comment-3488704 Log in or register to post comments I had same issue in IE... kirpi.itMember @kirpiit 7 years, 1 month ago Thank you bbhack. The fonts are Source Sans Pro and Source Code Pro.

Before and after the above patch, I get exactly the same result. The html tag is properly injected in the template but the error in the XML document prevents proper handling by the browser. I've been going over my rss-related php files, my wp-config file and my functions.php file, but haven't found anything that seems to be helping. This feed contains code errors." It complains about Invalid xml declaration.

Log in or register to post comments Invalid xml declaration. Log in or register to post comments Comment #11 ParkerDMartin CreditAttribution: ParkerDMartin commented February 20, 2012 at 10:57am Fix #6 works in Firefox and IE, but for some reason, it doesn't The weird part is that it is working fine on my local box and other two servers but giving error only on one server. I guess wordpress uses pretty much all of the php files in my themes folder to generate page code, but what would stick a blank line at the very to of

e.g.

Line: 2 Character: 3 I don't really know what else I can do to resolve this problem. Reload your WordPress page and see, if any blank lines remain at the top.  If yes, continue the search.  Even white space after the last PHP tag needs to be removed. There are several basic approaches to solving this: escaping problematic characters (< becomes <, & becomes &, etc.), escaping entire blocks of text with CDATA sections, or putting an encoding declaration If so, start looking through any views theme override files/functions and remove any whitespace that they might be printing.

Line: 2 Character: 3 Cause of the XML errorInterestingly, if I see the source (Right Click on browser window->View Source), I see that there is a BLANK line on This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled. In my case it was a bunch of whitespace in between php in some of the tpl.php files. I'd suggest you complain with Feedburner and the W3C on this one. :-) Anyway, you can dodge the problem by issuing ob_start()/ob_end_clean() statements before and after including wp-settings.php, from within your

I just tried switching to the default theme, and now my rss feed validates -- my confusion on this before stems from the fact that the feed apparently doesn't update until Firefox Internet Explorer XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity

Location: http://www.domainwebcenter.com/wp-content/bbpress/rss.php?topic=29 Line Number 4, Column 1: Internet Explorer cannot display this feed

I checked several themes, and some have it, some don't. This gave me a huge amount of headache in tracking down the problem since nothing in my functions.php should have been effecting RSS/XML-RPC, and nothing in the way the problem presented

Give help. There is no raquo in the 1.0.1 installation, and the feed validator is complaining about that one character. Viewing the source in IE shows two blank lines at the top before the starting XML tag. If Dumbledore is the most powerful wizard (allegedly), why would he work at a glorified boarding school?

I had pretty much the defaults used as my template in Contemplate settings (no ?> at the end so i was stumped)... All feeds must be well-formed XML. My crazy has ​precedent. #17 follow-up: ↓ 18 @miqrogroove 7 years ago yeah well they also forbid carriage returns and tabs. http://www.mydomain.com en http://www.mydomain.com/node/11

Just try explaining that to the average plugin author. :P By the way, we *do* recommend leaving off the last ?>. Contact About Archives Advertise Guest Posting License Shop Subscribe RSS Skip to: Content Pages Categories Search Top Bottom About Plugins Themes Documentation Blog Support Download bbPress.org Register Lost Password Log In Try the solution provided above.If that does not work, make a back-up copy of current theme's functions.php file and replace it with the WordPress default theme's functions.php. Like Show 0 Likes(0) Actions 5.

Do you want to elaborate, please? Please enter a title. I can't find it in my header or page templates -- surely this is a symptom of my overall problem. The client states that rss is very important to him.

apostrophe # April 30, 2009 at 3:58 pm Probably a silly question but have you tried this http://feedvalidator.org/docs/error/WPBlankLine.html mattyoungmark # April 30, 2009 at 11:31 pm No, that actually helps a I reloaded the rss2.php file to the default kakumei and then disabled deep integration as well. All Rights Reserved. It seems to be theme-independent now, so something in one of my rss2 or config files or somewhere is adding that extra line.

Another common error is the inclusion of whitespace characters (spaces, tabs, newlines) before the XML Declaration. Mean Uncle Hank Aug 20 I know this is 4 years too late! In the United States is racial, ethnic, or national preference an acceptable hiring practice for departments or companies in some situations? At a minimum, the actual line and column number where the error was detected will be reported.

Iget the following errors when I try to validate it: Code: # Line 4, Column 28: character "(" not allowed in prolog

‘before_widget' => ( ), # Error Line 5, Column Re: SmartView error connecting to HFM KS_227 Feb 11, 2014 6:22 PM (in response to KS_227) Does anyone know how to keep these POVs from getting corrupted? Because it will add some white spaces.