fatal server error linux La Marque Texas

Address 2280 E Main St Ste B4, League City, TX 77573
Phone (281) 557-3738
Website Link http://ccp-inc.com
Hours

fatal server error linux La Marque, Texas

There is a pretty simple fix, if it is caused by broken or changed xorg.conf file: Fix: Make a backup of your current Xorg.conf, just in case something goes even more It worked once but I had to reset it due to some errors, and now everytime I try to: sudo startxfce4 it will do this: [email protected] / $ sudo startxfce4 Entering All of them are LOAD=error, ACTIVE=inactive and SUB=dead. Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Before I had the problem, I seamless used the startxfce4 and do some stuff in my precise. In this example we will use ee, which is installed by default. Try "modprobe i915".On the Arch wiki there is an interesting note that you might try:When using KMS, you must remove any deprecated references to vga or nomodeset from your boot configuration.So, Collaborator DennisLfromGA commented Aug 27, 2015 @DoomGekicher - All those commands aren't really necessary to update your chroot.

Otherwise, it's my fault. Adv Reply February 12th, 2014 #5 agross2 View Profile View Forum Posts Private Message First Cup of Ubuntu Join Date Jan 2014 Beans 7 Re: ubuntu 12.02 Fatal server error: Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks ! it works, im back in ubuntu!

Using the first Screen section. [ 10533.272] (==) No screen section available. I have attached the only Xorg log file there is, I have installed ChromeOS on a Surface Pro 3 using neverware, the last things in the console during failing is this: danielpyon commented Jun 24, 2016 • edited #2599 Guys, there's an easy solution to this problem. permalinkembedsaveparentgive gold[–][deleted] 0 points1 point2 points 11 months ago(1 child)Thanks man,saved my bacon!

Posts: 16,276 Rep: Why would you log into X as root ? at some point i had it working again on 1 monitor (im using 2) but after rebooting it didnt anymore I dont know how to fix this and really need help. I have the Latest Jerry Chromebook update installed. Closing log file. /usr/bin/xinit: giving up /usr/bin/xinit: unable to connect to X server: No such file or directory /usr/bin/xinit: server error Unmounting /mnt/stateful partition/crouton/chroots/precise...

The dmesg command returns[202.431974] usb 2-1: new high-speed USB device number 4 using ehci_hcdMm.. Regards. DennisLfromGA referenced this issue Oct 7, 2016 Closed FATAL server error: no screens found #2805 DennisLfromGA added bug P2 labels Oct 7, 2016 tdingman commented Oct 7, 2016 @danielpyon I don't My guess is that chromeos was deleting necessary files since it auto clears space when it's low.

X.Org X Server 1.15.1 Release Date: 2014-04-13 X Protocol Version 11, Revision 0 Build Operating System: Linux 3.2.0-76-generic x86_64 Ubuntu Current Operating System: Linux localhost 3.14.0 #1 SMP PREEMPT Mon Sep Try installing to an external device of your choice. Owner dnschneid commented Oct 12, 2016 Try the latest crouton; no hacks should be necessary anymore. It is all written but not in the best of understanding language.

Stretholox commented Feb 8, 2016 ERROR: unknown command: Sudo. … On Feb 7, 2016 11:46 PM, "Tista" ***@***.***> wrote: @Stretholox , In a crosh window, run this and then post the awaiting for your's swift reply pls.. And remember that modesetting driver today does not need renaming /dev/dri/card0 tweaks anymore in Ubuntu, so please do not touch there (but armsoc still needs that)... Did you try installing with the -core target instead?

Using defaults. [ 76038.407] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0) [ 76038.407] (**) | |-->Monitor "" [ 76038.407] (==) No device specified for screen "Default Screen Section". Now i will comment something on boot that changes when inside VirtualBOX: -After booting from my own made VirtualHDD with EFI partition it shows a lot of text and a countdown If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices. [ 10533.275] (II) Loader magic: 0x7f992134fd40 [ 10533.275] (II) Module ABI versions: [ 10533.275] X.Org ANSI C Emulation: 0.4 [ 10533.275] I have had this error about 2 or 3 times now so not sure what is happening.

I'd hate to loose our momentum! Resuming: -When booting from CD in non EFI mode it works -When booting from loop device in non EFI mode it works -When booting from CD in EFI mode ir fails Linux is a pain the ass. It should work now.

Much obliged. :) hermansaintgobain commented Mar 2, 2014 The problem is the update of the Chromebook but the solution is simple: start xfce in CTRL+TAB+T jon274 commented May 26, 2014 thanks This section of the file begins with Section "Device" . When I choose Ubuntu from grub, I get the initial purple Ubuntu flash screen with the five dots. I am in no way liable for any loss, damage of data, hardware or anything else in connection with the use of this website.

tista500 commented Feb 8, 2016 OK. However, from a fresh boot-up, you DO need to do this same procedure. 👍 7 🎉 2 Hadlock commented Jul 17, 2016 It would be fantastic if there were a If you are making a new issue, follow the guidelines in the above link) Some beginner friendly guides Installing Crouton Managing Crouton created by [deleted]a community for 2 yearsmessage the moderatorsMODERATORSSuccessInCircuitSeries 3 | Beta Or, you know, stick with Windows. "How to Succeed with Linux"I have made a personal commitment not to reply in topics that start with a lowercase letter.

All of the machines I am using are acers (the cheap ones). What do I do now, please? By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. Again, the above log might be helpful - after you perform the card1 --> card0 move operation and attempt to launch your desktop. -DennisL tdingman commented Oct 7, 2016 Alright @DennisLfromGA

Topics: Active | Unanswered Index »Newbie Corner »Xorg error: no screens found Pages: 1 2 Next #1 2012-07-28 21:32:35 I am Gianluca Member From: London, UK Registered: 2011-05-22 Posts: 195 Xorg Re-login into chroot with X11/freon: sudo startxfce4 That's all, maybe... This solved my problem. :D gelukkig June 29, 2012 at 6:49 am Youuuu save my life thanks youu!!! permalinkembedsavegive gold[–]KarmaCommando_[S] 0 points1 point2 points 1 year ago(9 children)I'm a real noob at ubuntu, could you tell me how to update the chroot?

Dev channel and dev mode are two different things; you don't have to be on dev channel to remain in dev mode. ACTIVE = The high-level unit activation state, i.e. tista500 commented Apr 2, 2016 @NathanDetr0it, Reboot your Flip, so that device files will be re-created. Been there done that.

xxdebionxx commented Jul 29, 2015 thanks, I was thinking of doing that myself thecroutonman commented Jul 29, 2015 Downgrading chromeos and then re-installing worked. Nick MoMo January 26, 2015 at 5:18 pm I was getting this error when trying to run systemrescueCD live cd on windows hyper-v. Laptop: Acer Aspire S3 | Linux Mint Cinnamon 64-bit Offline #9 2012-07-29 08:12:24 kaszak696 Member Registered: 2009-05-26 Posts: 543 Re: Xorg error: no screens found Does journalctl contain any significant errors So no idea if this is related...

Thanks. So try this from crosh window: shell sudo rm -f /dev/dri/card0 sudo mv /dev/dri/card{1,0} sudo startxfce4 In this case, you have to do those commands for launching crouton at first-time-login, and Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. StinkyDub commented Aug 30, 2016 Tried using trusty and all of it.