exchange autodiscover error 1013 Douglass Texas

Address 501 E San Antonio St, Alto, TX 75925
Phone (936) 858-3530
Website Link
Hours

exchange autodiscover error 1013 Douglass, Texas

That commonly screws things up with IIS availability. Could you also check if Anonymous authentication is enabled on the Autodiscover virtual directory in IIS Manager? The elapsed time was 187 milliseconds. RE: Autodiscover fails teqmod (TechnicalUser) (OP) 3 Apr 13 16:12 One thing I have done is turned off the Windows firewall which has made it so I can now browse to

Resources Join | Indeed Jobs | Advertise Copyright © 1998-2016 ENGINEERING.com, Inc. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. I'm really greatful! The elapsed time was 15 milliseconds.

Users that use outlook 2003 seem to use oof just fine. Close Box Join Tek-Tips Today! WindowSecurity.com Network Security & Information Security resource for IT administrators. We have been trying (forever) to get an application to synch calendar data to our exchange servers (2010 sp2) sitting behind an F5 HLB.

Solution is Method 1 on http://support2.microsoft.com/?id=896861 Click Start, click Run, type regedit, and then click OK. Exclaimer Exchange 2013: Creating an Accepted Domain Video by: Gareth In this video we show how to create an Accepted Domain in Exchange 2013. Why this is NOT FOUND error. Promoted by Neal Stanborough Do you feel like all of your time is spent managing email signatures?

This is what I receive when browsing through IE - - - 600 Invalid Request From Id : 1014 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the UM service at https://webmail.abc.com/UnifiedMessaging/service.asmx. Id : 1014 Type : Success Message : [EXPR]-Successfully contacted the UM service at https://webmail.abc.com/UnifiedMessaging/service.asmx. It's looking more and more like I need to call Microsoft on this one.

Thank you once again,Liam Exchange_Genie Says: August 2nd, 2007 at 3:59 pm Liam, It was my pleasure to help!I am glad that I can provide assistance. Damir Hajnal Says: December 3rd, 2014 at 3:24 am On Windows 2012 R2 With Exchange 2013 this registry value is 1 by default. Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL I have gone through a blog similiar to my one but there scenario is a bit different.

Also, please access the following link and choose Outlook Autodiscover. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed What should i do to fix it. I removed auto discovery VD Remove-AutodiscoverVirtualDirectory -Identity "davedc\autodiscover (Default Web Site)" -Confirm:$false Then recreated New-AutodiscoverVirtualDirectory -WebsiteName "Default Web Site" -InternalUrl "https://davedc/Autodiscover/Autodiscover.xml" -BasicAuthentication 1 -WindowsAuthentication 1 Set-ClientAccessServer -Identity davedc -AutoDiscoverServiceInternalUri "https://davedc/Autodiscover/Autodiscover.xml" Get-AutodiscoverVirtualDirectory

Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized. http://support.microsoft.com/?id=896861 You can test this by attemtping to access the server in the following way: https://netbiosname/Autodiscover/Autodiscover.xml :It will prompt for credentials. If not enable it, and perform another IIS reset. -Jay 0 Sonora OP Matthew B Jan 15, 2013 at 5:40 UTC Yes it is enabled 0 A certificate error may occur, and there must be come a login windows.

The elapsed time was 232 mil liseconds. Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point. Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx received the error The request failed with HT TP status 404: Not Found. Verify that the correct e-mail address is in the box next to E-mail Address. 3.

RunspaceId : 97cca46c-ca1d-48a1-84bc-9e4ccd9f5bee Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://internal.company.int/EWS/Exchange.asmx received the error Client found response content type of '', but expected 'text/xml'. I read that OWA does not play well with multiple sites and there actually was an error in the event log that showed up after removing the firewall that pointed me RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1123 Type : Error Message : The Autodiscover service couldn't be contacted. The elapsed time was 2 milliseconds.

Id : 1006 Type : Information Message : The Autodiscover service was contacted at https://CasHub.MyDomain .com/autodiscover/autodiscover.xml. Previous Thread Next Thread Loading... 0/5, 0 votes Hasan-Exchanger Guest Refer to my previous threads regarding following error " Communicator could not determine the location of your Exchange Web Services Your Any suggestions? Friday, July 08, 2011 4:30 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Do you run the test-outlookwebservcies command on a Outlook client machine?

Simon.Simon Butler, Exchange MVP Blog | Exchange Resources | In the UK? We have the server installed and 5 test users on the system and the users are able to connect and send/receive mail without issue. I have a similar problem with my Exchange 2007 environment. To set the DisableLoopbackCheck registry key, follow these steps: Set the DisableStrictNameChecking registry entry to 1.

Hire Me. Thanks, Matt

Reply Subscribe View Best Answer RELATED TOPICS: autodiscover.xml help! - Autodiscover.xml missing from Users\AppData Exchange Autodiscover XML question   1 2 Next ► 32 Replies