exchange 2010 smtp error 10060 Desoto Texas

Address 1626 Doubletree Ln, Grand Prairie, TX 75052
Phone (469) 867-2911
Website Link
Hours

exchange 2010 smtp error 10060 Desoto, Texas

Click the Send Connectors Tab, right click in the middle window and select New Send Connector. On my server, I have "send HELO instead of EHLO". I know this is an old thread, but I stumbled across it, so I thought I'd throw my solution out in case someone is wandering through the interwebz with the same On 8088, 8086 was there a multiplier range, package, socket/slot on these computers?

if you need any more information please ask so i can help you help me. Thanks. Click the "Delivery Options" tab. Either there are no alternate host, or delivery failed to all alternate hosts.

You may get a better answer to your question by starting a new discussion. I suggest you write a post on the network forum to fix this issue first. AAARRGH!!! I think that if its server problem at least welcome banner should be provided to the client.

If it's not, check the firewall log files to see if theconnections being handled correctly. My router manages the two IP addresses and it is dispatching the TCP ports to the appropriate servers. As often happens - it was the simplest thing causing all the problems - but it was your comments about FQDN and logging that gave me an tools to solve it: And it's part of an internal network so you must be using NAT or something.

All my policies in my router have been reviewed by the manufacturer and they say its A1. Local DNS test passed. I receive the error: "550REPLY:550_SMTP_connection_refused smtp; Permanent Failure: Other address status". But I will admit that I have seen domains whose admins are dumb enough to use that excuse.

How do you know that's the case? (I believe you, I'm just wondering how you know.) quote: I should preference this by saying that when I was running Windows 2000 server, Actually I have enabled logging on receive connector and found that no logs are being generated there. TCP test succeeded. Our pix firewall has no restriction for outside world on port 25.

By default, Exchange uses MX records to route mail, so if it queries its own DNS servers for a record in Domainb.com and it returns that the DNS server has records If your ISP said to do something different, go with what they said. Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Does it work?It may be that there's an asymetric route between the two comapniess because of that.---Rich MatheisenMCSE+I, Exchange MVP--- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP Friday, October 09, 2009 3:01 AM

I am desperate to get this working but nobody seems to be able to offer any sensible suggestions to resolve this problem ???? Help please (before I pull out what's left of my hair!!!!) _____________________________Simon B Post #: 1 Featured Links* RE: Outward bound email stalled !!! ??? - 3.Aug.2006 8:32:26 PM jassyca However, your ISP might have told you to put something there and if so, go with what they said to do. i will take my laptop to her work and see if i can get it to connect and get back to you. 08-01-2007, 02:42 PM #15 ccstud Registered Member

Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.2/ Connection to 0.0.0.2 failed. I can assume that the CPU ratio is not set correctly... Why is our outgoing mail trying to connect to the firewall interface address?? Is port 25 configured correctly on your firewall?

A: simnet.local [192.168.0.1] A: simnet.local [192.168.1.100] Checking MX records using UDP: simnet.local. VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators. TCP test succeeded. Of all the tabs, this is the one where your ISP would most likely tell you to do something special.

But he is not able to get the welcome banner.Well, then it's time for a network monitor. Right click on "Internet mail service" and choose "Properties". Have you movedsportRoles directory to another location?>I just want to know whether its network problem or my server. Back to the "Delivery" page.

Select Route Mail through the following smart hosts, then click Add. Any reasons > Have you changed the settings on connector to use DNS?I am sure the queue will clear. With virtually no budget, we settled on Zimbra. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Careers Vendor Services

Page: [1] Jump to: Select a ForumAll Forums---------------------- [Microsoft Office 365] - - Exchange Online [Microsoft Exchange 2013] - - Installation - - General - - Management - - Outlook Web Meanwhile I have restarted the transport service on my edge servers. Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free. I was able to successfully recover all my emails etc from the old system thanks to a very recent full backup done HOWEVER - all is not working as required: Following

Only Forefront for exchange is installed as an anti-spam solution. Wednesday, October 07, 2009 3:23 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote So you also use Edge?