exchange 2003 unspecified error Dawn Texas

Address Amarillo, TX 79159
Phone (806) 410-0108
Website Link http://texs.us
Hours

exchange 2003 unspecified error Dawn, Texas

Are you using SSL and going to https://websitename/exchange? A few years ago I got hired on as the lead sysadmin for a small company who had their own Exchange server. Shon Monday, February 22, 2010 7:41 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Try this: Set-OWAVirtualDirectory -Identity "servername \owa (Default Web Site)" -ExternalURL https://owa.ourdomain.com/OWA -Exchange2003URL "https://webmail.ourdomain.com/exchange" if that Quality Add-Ons by WMTech © 2016 WebMachine Technologies, Inc.

VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators. Feel like it’s taking up all of your time? which was this   If ExchangeApplicationPool is in each Application pool list, this issue may be caused by an incorrect Identity setting for the ExchangeApplicationPool property. Anti Spam Articles Authors Blogs Books Free Tools Hardware Hosted Exchange Links Message Boards Newsletter Services Software Tips Webinars White Papers About Us : : Product Submission Form : Advertising Information

There is no errors in Event viewer, IIS log writes 2147467259 (0x80004005) error. annaconda said: ↑ Google is your friend.Click to expand... IIS running? They usually don't have much regarding this problem but you should check just in case. 0 Write Comment First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last

I don't have the external completely done yet, still configuring load balancer.I would be fine with enabling forms authentiaction on the 2003 boxes though, we knwe we would need that eventually.Thanks Click  Apply , and then click  OK . It certainly can't do any harm. Yes, my password is: Forgot your password?

permalinkembedsavegive gold[–]BigGutHow did that happen? 1 point2 points3 points 2 years ago(0 children)"Nobody wants to say what they did but it died" Someone better say what they did or I'd make some heads Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions. Thanks! In our exchange server it was as Network Services.

No, create an account now. To resolve this problem, follow these steps: In Internet Information Services (IIS) Manager, expand Application Pools. Recent Posts Menu Log in or Sign up [H]ard|Forum Forums > Bits & Bytes > Networking & Security > Exchange 2003 and OWA Discussion in 'Networking & Security' started by PTNL, Do other users get this error?

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed If these lookups fail OR it gets back a response it doesn't expect you can get a 500 error. JayAre, Apr 16, 2007 JayAre, Apr 16, 2007 #7 Apr 17, 2007 #8 PTNL [H]ardness Supreme Messages: 4,176 Joined: Jan 2, 2005 gigabyte1024 said: ↑ Did you try HTTPS ? exchange-2003 outlook-web-app share|improve this question asked Mar 24 '10 at 14:50 lxlxlxl 133 add a comment| 2 Answers 2 active oldest votes up vote 1 down vote accepted You can't just

PTNL, Apr 16, 2007 PTNL, Apr 16, 2007 #1 Apr 16, 2007 #2 Gambit Gawd Messages: 765 Joined: Aug 26, 2002 A specific error would help in tracking down the problem When I do that I get taken to:https://www.domain.com/exchweb/bin/auth/owaauth.dlland get the HTTP 500 Internal Server Error This page cannot be displayed error.I've checked permissions/authorizations and those seem correct according to MS. Wish you could manage all signatures from one central location, easily design them and deploy them quickly to users? I wasn't sure if the page only said "Unspecified error " or if it had *any* other information.

Appears it might be a permissions issue with Administrator rights? Right-click ExchangeApplicationPool, and then click Properties. You name it we have yet we are still without any progress. WindowsNetworking.com Windows Server 2008 / 2003 & Windows 7 networking resource site.

Solved Exchange 2003 frontend server / OWA "Unspecified Error" Posted on 2005-11-09 Exchange 1 Verified Solution 5 Comments 1,067 Views Last Modified: 2012-08-13 Hi all This question is very tough so Leif "Up_All_Night" wrote in message news:[email protected] Thanks for the reply. permalinkembedsavegive gold[–]remotefixonlineJack of All Trades 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)Check your iis logs and post any details permalinkembedsavegive gold[–]remotefixonlineJack of All Trades 0 points1 point2 points 2 years ago(0 children)Last time I Make sure that it only have one 'OWALogon' Filter and its path is " c:\program file\exchsrvr\exchweb\bin\owaAuth.dll" Then test to see if the issue persists.

Tuesday, February 23, 2010 4:36 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Yeah the redirect to the Exchange2003Url will only work if you have Forms-Based Authentication enabled on the Some XenForo functionality crafted by Hex Themes. Burn in dll ____, owaauth. After user enters correct credentials, page hangs for one-three seconds and displays 500 / unspecified error on https://servername.com/exchweb/bin/auth/owaauth.dll Affected everyone, in every domain, no exceptions(so far).

The data may have additional error codes.. This happens both internally and externally to the network. I start running windows updates over a long weekend, because the server hadn't been patched in FOUR YEARS. Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Xeno Gamers is lurking in your source, powering your sites :D Forum software by XenForo™ ©2010-2016 XenForo Ltd.

I can login, but trying to send or forward email is giving me 403 Forbidden errors –lxlxlxl Mar 24 '10 at 16:00 add a comment| up vote 1 down vote Running OMA and Activesync (which is oma/sync) work great. MSPAnswers.com Resource site for Managed Service Providers. If the rest of the chapters are half as good as the one on OWA, then this book is worth its weight in gold.

client? Follow-Ups: Re: OWA - Unspecified error From: Up_All_Night References: OWA - Unspecified error From: Up_All_Night Re: OWA - Unspecified error From: Up_All_Night Re: OWA - Unspecified error From: Leif Pedersen [MVP] Find Out How Today Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Exchange 2010 - how to send from accepted domain 52 39 13d Exchange 2013+ impersonation - How to? 1 20 Please read our Privacy Policy and Terms & Conditions.

share|improve this answer answered Mar 24 '10 at 16:06 joeqwerty 83.5k247122 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign If so...how do I fix?Thank you.EDIT: A removal and reinstall of Exchweb and other directories under default website fixed the problem. [ November 10, 2004, 10:22 PM: Message edited by: roguesaint