exchange 2003 owa internal server error 500 Dodson Texas

Address 907 7th St NW, Childress, TX 79201
Phone (940) 937-2824
Website Link http://www.cmcomputinglamesa.com
Hours

exchange 2003 owa internal server error 500 Dodson, Texas

OWA was working at the previous office (simple SPI firewall used). Also, are you using Forms-based Auth on the FE? Lee. -- ___________________________________ Outlook Web Access for PDA and WAP: www.leederbyshire.com ___________________________________ Lee Reply With Quote 11-22, 10:56 PM #9 Re: OWA HTTP/1.1 500 Internal Server Error I think I remember Its strange that this only happened with two user accounts and we didnt need port 88/tcp open for our older 2000 domain controllers.

Click here to get your free copy of Network Administrator. Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? I have also tried this as there were some active sync errors as well - http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;817379 That article left me with a virtual directory called exchange2. At least it doesnt say NTLM.

So I went back and retried all of the previously mentioned solutions to see if trying them on fresh virtual directories would make a difference. All are running on Windows Server 2003 Enterprise SP1. It seems that there wasn't enough licenses as indicated by that error that i posted above, so I installed some more and its working, now to just cross my fingers that I believe so, I essentially mirrored the settings from another working SBS 2003 server, at least on the application pools for the virtual directories, assuming I'm understanding what your talking about.

I detached the account from the mailbox and reattached it, completely deleted his account and mailbox reinstalled it and still no luck. WServerNews.com The largest Windows Server focused newsletter worldwide. Any suggestions Please? If not, try making sure that 'Friendly HTTP Errors' are NOT enabled in your IE Advanced Options.

I'll keep searching. (in reply to tolinrome) Post #: 3 RE: OWA - HTTP 500 Internal Server Error SOLVED! - 15.Nov.2005 8:35:06 AM tolinrome Posts: 3 Joined: 12.Nov.2005 Status: Could anyone point me in the right direction or provide a starting point for monitoring? Error-OMA.jpg Error-exchange.jpg Exchange-VirtualError.jpg 0 LVL 21 Overall: Level 21 Windows Server 2003 7 Exchange 7 Microsoft IIS Web Server 1 Message Active today Expert Comment by:yo_bee2013-05-30 This all seems to Thanks for your reply, Mike "Lee Derbyshire [MVP]" wrote: mloliver Reply With Quote 11-22, 02:53 PM #4 Re: OWA HTTP/1.1 500 Internal Server Error "mloliver" wrote in message news:com...

Forms Authentication service stopped.. 0 Anaheim OP Ford_TX Aug 19, 2013 at 6:46 UTC LaConterra HelpDesk is an IT service provider. Tell me more about this issue and how to resolve it Additional Details Exchange ActiveSync returned an HTTP 500 response (Internal Server Error). Privacy Policy Site Map Support Terms of Use Help Register Log in Remember Me? Copyright © 2014 TechGenix Ltd.

I have an SBS 2003 server running Exchange 2003 SP2 with roughly 20 users. It worked perfectly after we did this. (in reply to tolinrome) Post #: 4 Page: [1] << Older Topic Newer Topic >> All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Background: I am running ISA 2006 Std on Windows Server 2003 Std SP2. Appreciate if someone could let me know if the method I have used is a security hazard, I hope not as I was starting to lose hair over this problem! (in

Long story short, I have done everything I can think of and need some help. I have scoured this forum but haven't found a solution that has worked yet. ISTR it helped to just switch it off. 0 LVL 16 Overall: Level 16 Windows Server 2003 5 Exchange 2 Microsoft IIS Web Server 2 Message Expert Comment by:gurutc2013-06-05 Yes, We opened up the port amd the two accounts are now able to login to OWA.

Server running ISA was added to the domain after ISA was installed. I'll go ahead and leave this open for a day, just in case the server decides to make a liar out of me, but for now, its working.......woot! It actually didn't change the behavior of the OWA side at all, it just (at the time) got the active sync working. And you can leave your internal DNS to point to the internal interface of the ISA Firewall so that you have a split DNS that supports ISA FBA for both internal

If you're lucky there'll be something in the server's event log (application log). There is no DMZ, everything is on the same network and subnet and pingable. All other trademarks, including those of Microsoft, CompTIA, Juniper ISC(2), and CWNP are trademarks of their respective owners. Powered by vBulletin Version 4Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd. Cheers, Chris (in reply to tshinder) Post #: 3 RE: OWA 2003 - HTTP 500 Internal Server Error - 23.Jul.2007 11:08:38 AM natch Posts: 8 Joined: 10.Jul.2007 Status: offline

Thanks alot. 0 Write Comment First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. I'm not sure how to check. "Lee Derbyshire [MVP]" wrote: mloliver Reply With Quote 11-22, 09:06 PM #8 Re: OWA HTTP/1.1 500 Internal Server Error "mloliver" wrote in message I'm also seeing active sync errors now showing up in the event log as one of the user's phones keeps trying to communicate with the server. So basically I'm back at square one, and I'm not sure where to go from here.

And then there is this one, which seems like it might be more relevant because for some reason this error shows up every time i try to hit OWA with a Thank you all for the input and posts that have helped me prepare for my exams! I also get the following error message in the Event Viewer: --------------- Event ID: 9175 - MSExchangeSA The MAPI call 'OpenMsgStore' failed with the following error: The Microsoft Exchange Server computer This is now happening with two users that I am aware of but everyone else seems to working as normal.

Also any Exchange related errors in the App or System Event Logs? 0 Anaheim OP Best Answer Ford_TX Aug 19, 2013 at 6:13 UTC LaConterra HelpDesk is an Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended. CONTINUE READING Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Make "Username" "owner" of all groups in Exchange Admin Center for Exchange 2013? 10 36 11d Office365 Enrolment 2 16 8d Exchange Lee. -- _______________________________________ Outlook Web Access For PDA , OWA For WAP www.owapda.com email [email protected] leederbyshire d.0.t c.0.m _______________________________________ Lee Reply With Quote « Previous Thread | Next Thread » Similar

I am not quite sure what I did in the end, but it seems to be working now. Over 25 plugins to make your life easier I didn't actually touch the Exchange virtual directory. The name on the TO tab must match the name on the OWA Web site certificate, and that name must resolve to the IP address of the OWA site on the

I was also hoping that maybe some Exchange Guru can help me figure out a problem I am having with an Exchange environment (front end/back end configuration). Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Careers Vendor Services Groups Website Testing