evga 780i c1 error Cedar Hill Texas

Address 820 S Saint Paul St, Dallas, TX 75201
Phone (214) 432-6288
Website Link
Hours

evga 780i c1 error Cedar Hill, Texas

Jumper Clear CMOS jumper 4. kissenger View Public Profile Find More Posts by kissenger 17th Nov 2011, 19:07 #25 Threepwood Mobster Joined: Sep 2011 Location: Monkey Island Posts: 3,803 Hmmmz. The time now is 03:05 AM. -- Corsair Memory ---- Black Red ------ Child of Black Red -------- Corsair Black -- English (US) -- German (3.8.4) -- Portuguese (3.5.2) Contact Us I can at least be on my C2D rig for a couple days till it comes though!

Silent Base 600 - Red by Duality92 › AmazonBasics High-Speed HDMI Cable - 3 Feet (Latest Standard) by TheCautiousOne › Microsoft Internet Keyboard PS/2 by Mingan › Cherry MX 6.0 Keyboard Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#19) morbias Don Tommasino Videocard: - Processor: - Mainboard: - Memory: - Soundcard: - PSU: - 12-27-2007, 20:03 | Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#13) bigpipe Watson Guru Videocard: EVGA 580 GTX SC Processor: Intel 2600K @ 4.8 GHZ Mainboard: ASROCK P67 Pro View: New Articles|All Articles Home|Reviews|Forums|Articles|My Profile About Overclock.net | Join the Community |Advertise|Contact Us|All Staff MobileDesktop © 2016Enthusiast Inc.

You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. Threepwood View Public Profile Find More Posts by Threepwood 17th Nov 2011, 18:24 #19 kissenger Wise Guy Joined: Apr 2008 Location: Birmingham, UK Posts: 2,096 Quote: Originally Posted by Return the jumper setting to normal (pins 2 and 3 together with the jumper cap). I get an FF, so I think it's booting but again nothing is showing on-screen.

Samsung 700G7C, i7 3610QM, 16GB DDR3, GTX 675M. QuadCannons View Public Profile Find all posts by QuadCannons (#18) Finny Maha Guru Videocard: eVGA GTX260 core 216 soon Processor: i7 920 @ 4.16GHz w/1.46v Mainboard: Biostar Tpower Not borked a pin? Threepwood View Public Profile Find More Posts by Threepwood 17th Nov 2011, 16:35 #11 kissenger Wise Guy Joined: Apr 2008 Location: Birmingham, UK Posts: 2,096 I've decided to try

morbias View Public Profile Find all posts by morbias (#20) Finny Maha Guru Videocard: eVGA GTX260 core 216 soon Processor: i7 920 @ 4.16GHz w/1.46v Mainboard: Biostar Tpower Then I learned how to hotflash the old (bad) chip from the new good chip, leaving me with two working BIOS chips; I've tried some pretty stupid OCing settings. Quote: 1. So is this frying just supposed to be with the Balistix?

I'm guessing you bought it more than a year ago. If you have a computer repair store nearby, it's possible they could reflash the BIOS chip in your board, but I don't know what they would charge. B) Make it rain on NewEgg JookyOne, Nov 24, 2010 JookyOne, Nov 24, 2010 #1 Nov 24, 2010 #2 magoo [H]ardForum Junkie Messages: 14,173 Joined: Oct 21, 2004 I think Follow Guru3D on twitter.

Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#9) John Dolan Maha Guru Videocard: 2x GTX 780 SLI Processor: 2600K EK H2o Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads More... Can you list ALL of the information from the stickers on both sets of modules. m 0 l Related resources Can i update XFX motherboard 780i SLi with evga bios update version P10 - Tech Support EVGA nforce 780i SLI Motherboard Help - Forum Case for

Thats it. Copyright ©2000 - 2014, iNET Interactive Overclockers.com Register New Posts Advertising Contact Us Archive Sitemap Top Hosting and Cloud Web Hosting Talk HostingCon WHIR Hosting Catalog Hottest Hosts Data Centers Data Have you definitely tried booting up with bare minimum hardware attached? 1 stick of ram, gpu, powersupply, cooler fan, keyboard. If you have submitted the RMA on line and have not got a reply!

Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#21) Finny Maha Guru Videocard: eVGA GTX260 core 216 soon Processor: i7 920 @ 4.16GHz w/1.46v Mainboard: Biostar Tpower After cmos reset it might be running through that if the motherboard has a video out? Edit: figured out the reason for the orange lights on the 560Ti... Have you definitely tried booting up with bare minimum hardware attached? 1 stick of ram, gpu, powersupply, cooler fan, keyboard.

Incapsula incident ID: 408000410052485736-69651733774074513 The Corsair User Forums > General HoH Stuff > General Questions EVGA 780i C1 error with 8gb User Name Remember Me? I tried matching pairs in slot 0/2, 1/3, 0/1, 2/3, It wont even try to post to bios so I have no idea what voltage it is applying to them. Posts: 11,501 POST ID # = 403126 Reputation: 46 In many cases, you cannot mix 2 different types/speeds/densities/revisions of memory. Yellowbeard's PC Specs MemoryCorsair of Course Hard Drive # 1Corsair of Course Hard Drive # 2Corsair of Course Hard Drive # 3Corsair of Course Hard Drive # 4Corsair of Course Power

Threepwood View Public Profile Find More Posts by Threepwood 17th Nov 2011, 16:16 #7 kissenger Wise Guy Joined: Apr 2008 Location: Birmingham, UK Posts: 2,096 Reset the CMOS jumpers What are the correct timings for My Dominator Module? here are some links for you there might be an answer in there somewhere. I believe the RAM frying problem generally happened with the Blue slots.

Members have access to different forum appearance options, and many more functions. I kept the computer plugged into the mains but with all the power switched off. So I switch around the RAM sticks, one at a time. I think by doing this the voltages for my RAM were messed up and I have been getting aC1 Errorthat refuses to let me boot my computer.

In addition, with some MB's (Mostly ASUS) you have to disable legacy USB in the bios when running any memory test. __________________ Ram Guy Contact me via our Support Center Below! I've had this rig for 3 years and the memory has always worked fine. HOW TO READ THE MEMORY LABEL Yellowbeard View Public Profile Find all posts by Yellowbeard #7 06-02-2009, 03:22 PM BaileyShoe Registered User BaileyShoe's PC Specs BaileyShoe's PC Specs MotherboardEVGA Status: online Ribbons : 92 Re:EVGA 780i SLI Error - No Boot Up, C1 Error 2010/07/27 20:13:19 (permalink) Is your Motherboard under warranty?

good luck! ^_^ Reply With Quote Quick Navigation Intel Motherboards Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Overclockers.com Community News & Community Announcements Overclockers.com Try to be gentle on the RAM overclock as the north bridge on these 680i's are not as robust as their Intel counterparts. Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#16) bigpipe Watson Guru Videocard: EVGA 580 GTX SC Processor: Intel 2600K @ 4.8 GHZ Mainboard: ASROCK P67 Pro PSU: Corsair AX1200i Digital 12-26-2007, 16:48 | posts: 2,248 | Location: uk nottingham Good news finny at least you are up and running again.

If it doesn't work, do try it with your old gpu too. Samsung 700G7C, i7 3610QM, 16GB DDR3, GTX 675M. i used to have the 680i. Press power button to discharge mobo 3.

No quirky stuff going on like my p6n. Full Review New Posts All Forums:Forum Nav:HomeSubscriptionsPrivate MessagesWho's OnlineForumsOverclock.net ForumNew MembersOverclock.net Related News and InformationOverclock.net Member PollsOverclock.net Contests and PromotionsForum Platform Help and Discussion Bugs and Technical IssuesSubmit a Bug ReportResolved Base memory detect The computer will not boot, i read online to reset the CMOS which i did by moving the jump cap, and i also tried taking out the ram Everytime I have come back from the dead.

One of these: http://www.hardwaresecrets.com/artic...-Review/1085/4 Edit: might be of some use, apparently only the blue LED (standby power) is supposed to be on before pressing the power on button, but the orange Is this something I should be worried about? All rights reserved. Have you tried the other memory slots?

If you can, boot with 1 stick and change RAM voltage to 2.0 or 2.1, and then restart/shutdown and plug in the other RAM. Overclockers Community Newsletter -- OVC -- Default Mobile Style All times are GMT -5.