evga 680i sli c1 post error Cherokee Texas

Address 1635 Willow, Kingsland, TX 78639
Phone (325) 388-3287
Website Link http://www.hitex.net
Hours

evga 680i sli c1 post error Cherokee, Texas

I am using Corsair XMS2 Dominator PC8888 RAM, 2GB. Jumper Clear CMOS jumper 4. After a few power-offs, my system starts fine, but it says it's in safe mode (mobo safe mode) - something along the lines "Please check your memory of CPU frequency - post code C1 (Memory Presence / Base memory detect) post code C3 (Extend Memory / Turn on extended memory, cache initialization) and lastly post code 18 (InitCPU / CPU ID and

Log in / Username Password Verification Stay logged in Login Forgot Your Password? Test each stick one at a time in the first slot. Finally I dug out my power supply tester, and plugged in the 24 pin Power connector for the motherboard, the 4 pin CPU connector, and the 6 pin PCI-e connector, and That is what I would do next.

after we properly put on the hsf, no more problems. [email protected] - join team Guru3D! http://www.usdebtclock.org/ Reply With Quote 02-20-2007,06:57 AM #5 Planet View Profile View Forum Posts Xtreme n00berclocker Join Date Mar 2006 Location San Jose, CA Posts 1,457 Tournaments Joined 0 Tournaments Won 0 Also, what bios are you running on the EVGA?

here are some links for you there might be an answer in there somewhere. I then put a single stick of the memory in the last slot on the board and tried to reboot - and still had the same C1 error. Customer Service and Technical Support Center I Think I Have a Bad Part. bigpipe View Public Profile Find all posts by bigpipe (#14) John Dolan Maha Guru Videocard: 2x GTX 780 SLI Processor: 2600K EK H2o Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel

One person on the EVGA forum had an even bigger problem, a DIMM slot connection problem. So the one stick of memory will boot the computer fine in any slot that I put it in - the other stick of memory will not boot up the computer Free Mouse Case Promotion What Are You Listening To What happens to your X99 Classified Motherboard when you spring a leak. Thank you..... [::Case::]-----------[Thermaltake Armor Full Tower] [::CPU::]-------------[Q6600 G0 Stepping](3.2GHz 355x9) [::MoBo::]-----------[EVGA 780i SLI] [::VGA::]-------------[EVGA 8800GT Superclocked ](Core:691, Shader:1722, Memory:975 ) [::RAM::]-------------[2x 1GB Ballistix Tracers 1066 ] [::PSU::]-------------[ABS 900W modular] [::Cooling::]-----------[Danger Den

You got two balls don't you? Apparently, the batch of RAM that I have is from an earlier stock that ran at 2.2V. Originally Posted by chuchnit Why do you always have to bring two sockets into everything? MSI x99s SLI Plus shows error codes on POST Everything runs, but won't POST, ERROR CODES (Asrock Extreme4 z77) Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway

Welcome to OCF! READ THIS TOO http://www.amdforums.com/forumdisplay.php?forumid=9 8KHA+ Post code C1 This seems to be a very common topic as I've searched through this forum and found a few similar occurances. Discussions Cyber Deals Vendor Discussion Forum Feedback Mod Hotline « Previous Thread | Next Thread » Forum Hardware Motherboards Intel Motherboards EVGA 780i C1 Error code please help Posting Permissions You Originally Posted by Movieman Because a one socket system is only 1/2 a system..

I do not get the no graphics card beep. Just downloaded memtest 86 to see if I can pin down the problem. #2 radum New Member Total Posts : 20 Reward points : 0 Joined: 2007/09/02 13:52:58 Status: offline Ribbons Post error no display. Try each DIMM individually for 5-10 passes each.

F10 save and reboot. 17. Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#13) bigpipe Watson Guru Videocard: EVGA 580 GTX SC Processor: Intel 2600K @ 4.8 GHZ Mainboard: ASROCK P67 Pro The onboard error screen is telling me that it's a Shadow System/Video Bios problem that is keeping it from posting. Status: online Ribbons : 92 Re:680i - C1 error 2010/01/31 19:17:34 (permalink) Yes try Memtest, and see what you get.

I rest my case! any of you think you can figure it out? Let sit for 15-20min 7. Password Register Forum Rules Support Ticket System Community Edit System Specs Today's Posts Search Community Links Social Groups Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads Show Posts Tag

Press power button to discharge mobo 3. Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#9) John Dolan Maha Guru Videocard: 2x GTX 780 SLI Processor: 2600K EK H2o Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel Thread Tools Rate Thread Display Modes #1 05-03-2007, 09:50 PM Nomortal Registered User Nomortal's PC Specs Join Date: May 2007 Posts: 1 POST ID # = 294230 Reputation: Let me know the results.

In fact, I don't get any beeps whatsoever and the same error code (25) comes up on the lcd. (after it passes codes C1 and C2, which are for check cmos Originally Posted by chuchnit Why do you always have to bring two sockets into everything? do I have reason to return this MB and get a new one? John Dolan View Public Profile Find all posts by John Dolan (#5) Finny Maha Guru Videocard: eVGA GTX260 core 216 soon Processor: i7 920 @ 4.16GHz w/1.46v

http://www.usdebtclock.org/ Reply With Quote 02-19-2007,03:42 PM #2 dmross View Profile View Forum Posts Registered User Join Date Feb 2007 Posts 9 Tournaments Joined 0 Tournaments Won 0 You're not the first Articles & News Chart Forum Business Brands Tutorials Other sites Tom's Hardware,The authority on tech Search Sign-in / Sign-up Tags : Graphics Cards CPUs Motherboards Enterprise Storage Cases Cooling Apple Notebooks Unfortunatly i do not have any other sticks of ram to try swapping out, maybe i can pick up a cheep stick?? I've noticed newer ones are 2.0V, but this one was 2.2V and 4-4-4-12. #5 radum New Member Total Posts : 20 Reward points : 0 Joined: 2007/09/02 13:52:58 Status: offline Ribbons

hdnut, Nov 25, 2010 hdnut, Nov 25, 2010 #3 Nov 29, 2010 #4 JookyOne Limp Gawd Messages: 151 Joined: Jan 7, 2010 Thanks for the link hdnut. Timings were always auto. But I don't want to be without a PC if I go through another set of memory on my 680i while in wait. My worry is that if they're still working, the RMA will not get accepted (not sure what their policy is).

Share OSU_Matthew 29 April 2011 09:42:22 Sweet mother of god you are a genius and I cannot thank you enough for your brilliant insight... If all the sticks dont work either the board is fried or you fried your memory somehow. BIOS update coming for Micron 1070, available through board partners The Battlefield 1 Open Beta Starts on August 31 All FAQs Basic troubleshooting steps. Password General Hardware Want to talk about anything Hardware related?

All Rights ReservedTom's Hardware Guide ™ Well basically I was using my PC (burning CD's for backing up stuff) until it suddenly died and I had to reboot. The time now is 03:27 AM. -- Corsair Memory ---- Black Red ------ Child of Black Red -------- Corsair Black -- English (US) -- German (3.8.4) -- Portuguese (3.5.2) Contact Us m 0 l Related resources evga 680i error code 25 - Forum evga 680i SLI (rev A1) led code 25? - Forum No post code 21 evga 680i sli - Forum

Fixed system hang (Debug card post "C1") issue if CMOS checksum fail and pressing "F1" button. Code: "--" Forum SolvedSystem wont post.