gammu smsd error 1053 Unicoi Tennessee

Providing all computer solutions for 12 years running!

Computer Repair,Sales and ALL Computer Related Services. Computer data recovery and password change/bypass.

Address 325 Sugar Hollow Rd., Roan Mountain, TN 37687
Phone (423) 707-7941
Website Link
Hours

gammu smsd error 1053 Unicoi, Tennessee

If they do not contain any useful hint, try starting SMSD manually with exactly same parameters as you installed the service (without -i). instalasi gammu ini saya jalankan di sistem operasi windows xp sp2 gammu dapat didownload di http://dl.cihar.com/gammu/releases/windows/ namun saya sudah menyediakan gammu yang sudah disertai dengan beberapa file bat untuk memudahkan instalasi. It's required for gammu-smsd, # see gammu-smsdrc(5) for documentation. # Gammu configuration, this section is like section "gammu" in "gammurc" file, # see gammurc(5) for documentation. [gammu] device = com11: connection aswandi September 24, 2011 at 3:06 am pake windows xp atau 7 ?

selamatbelanja.com Januari 28, 2013 at 11:51 pm kalau service gak mau start gmn tuh ? In this case neither of the programs will probably work. Jadwal Sholat Terpopuler Cara Menghitung Uji Validitas Dan Uji Reliabilitas Instrumen Skripsi Kuantitatif dengan SPSS Membuat Windows 7 Bajakan Menjadi Asli Cara Menganalisa Data Menggunakan SPSS Sebab Gammu Error 1053 Cara It was successfully made a new service in windows registry.

Fungsi Index SMS gateway Posisi Standby menunggu SMS Masuk Sms auto send to member jika ada buku baru sesuai... plese help ;) > > > ------------------------------------------------------------------------------ > Everyone hates slow websites. In such case please set SQL configuration option. Your cache administrator is webmaster.

thanks admin Januari 27, 2011 at 10:17 am kalo yg group file saya, gak usah masuk ke registry lagi ceknya di sercive.msc aja disitu bisa dilihat status gammu. Online > documentation seems confusing for me. tolong pk d'bntu….trima ksh.. you panel control for see what is administrative rights that is running gammu if you use same of apache2 it is good.

U di windows 7 dan sukses, beberapa yang perlu diperhatikan:(error Access is Denied) >> Waktu eksekusi command prompt, pastikan dibuka sebagai administrator (run as administrator) >> PASTIKAN telah melewati proses identifikasi, dan pada tabel outbox ada isi nya dengan no Hape 0857698xxxx itu tetap, tidak berpindah ke tabel sentitems. It is possible either by command line (gammu --debug textalldate --debug-file /tmp/gammu.log identify) or using configuration file: [gammu] connection = your connection setting port = your port name logformat = textalldate New in version 1.31.90.

Regards On 2/21/13, gilberto dos santos alves wrote: > from wammu.eu site you have this link to windows binary install. > > url [1] > http://sourceforge.net/projects/gammu/files/gammu/1.32.0/Gammu-1.32.0-Windows.exe > > after you Can be also empty. ; ----------|---------------------------------|-------------------------------- ; dku2 | ignored (can be empty) | /dev/ttyUSB* or /dev/ttyACM* ; ----------|---------------------------------|-------------------------------- ; dku5 | ignored (can be empty) | connection with it not Reload to refresh your session. SIGINT, SIGTERM Gracefully shutdown the daemon.

However in case you did not enable locking in [gammu] section, it might be able to start the communication with phone from more programs. New in version 1.31.90. -E, --uninstall-event-log¶ Uninstalls Windows EventLog description to registry. Buka Registry Editor (Start>RUN>"regedit") b.Cari lokasi "HKLM\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Services\\[nama service gammu]" b.Edit value bagian "ImagePath", hilangkan "-f 0? Signals¶ SMSD can be controlled using following POSIX signals (if your platform supports this): SIGHUP Reload configuration and reconnect to phone.

path to configuraiton file). Import Text File ke Ecel Stop Lakukan 6 Kebiasaan Sepele Ini Jika Tak Mau P... gmn solusinya ? Jika Anda sudah terlanjur menginstal gammu SMSD, saat Anda melakukan perubahan kode pada file Gammurc ataupun Smsdrc, maka Anda juga harus me-reset kembali Service Gammu SMSD nya.

net start [service-name] and/or stop commands works. SIGUSR2 Resumes SMSD operation (after previous suspend). Please don't fill out this field. Briefly describe the problem (required): Upload screenshot of ad (required): Select a file, or drag & drop file here. ✔ ✘ Please provide the ad click URL, if possible: Home Browse

Please take care that you include all information necessary for the developer to investigate the problem. Under Windows 7 you might need to disable UAC (user account control) before you will be able to install SMSD service. Used with Nokia, Alcatel, Siemens, etc. ; Connection "irdaat", device type irda ; ----------------------------------------------------------------------------- ; OBEX for infrared ; Connection "irdaobex", device type irda. ; ============================================================= Bluetooth ===== ; Nokia protocol No, thanks Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox.

This is "black" list. # Note: after using "include_numbers" section this one will be ignored #[exclude_numbers] #number1 = 1234 # General SMSD settings, see gammu-smsdrc(5) for detailed description. [smsd] # SMSD Phone information such as manufacturer and model are really necessary. For example the command line can look like: gammu-smsd.exe -c c:\gammu\smsdrc You now should be able to get errors from SMSD even if it fails to start as a service. Terimakasih.

Do not rather use this option when ; | when to reset phone during connection (in some phones need ; | to set time again after restart) ; GammuLoc | name di cmd start succes tapi di task manager masih stop.. Rubahlah Konfigurasi SMSDRC Bukalah file smsdrc lalu rubahlah [gammu] #device = /dev/ttyS1 #model = 6110 #connection = dlr3 Lalu rubahlah menjadi [gammu] device = com5: connection = at115200 Sesuai dengan konfigurasi If you run SMSD as a system daemon (or service), it is recommended to use absolute path to configuration file as startup directory might be different than you expect.

ko gk bisa mnjalankan gammu SMSD nya yh…sdh saya ketikan d'cmd promp hsilnya slalu eror. Changed in version 1.31.90: Added support for SIGUSR1 and SIGUSR2. thank in >> advance >> >> tech specs: >> OS : Windows 7 >> Modem : Huawei e161 >> DB: Mysql 5 >> >> >> ------------------------------------------------------------------------------ >> Everyone hates slow websites. ke email saya [email protected] maksih sebelumnya… Arya Mei 30, 2010 at 1:51 pm Finish, semuanya berjalan lancar pak, sudah sukses membuat SMS Gateway dengan gammu.

All Rights Reserved. sudah saya coba uninstall gammu kemudian diinstall lagi tapi hasilnya sama. hmmmm... Changed in version 1.22.91: Added support for SIGHUP.

langkah2nya dah saya coba tapi ga mau konek,.. Table Of Contents gammu-smsd Synopsis Description Signals Examples Linux/Unix Examples SMSD as a system wide daemon Windows Service Examples Troubleshooting Windows Service Known Limitations Related Topics Documentation overview Gammu Documentation Contents when you start a command (accessories menu from windows) you need click with right mouse button for run command like administrator privileges for work with your windows services. You seem to have CSS turned off.

The only way to achieve this is to add some token to the message and let the user include it in the message on reply. ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://cybercatzone.net/konfigurasi-gammu-versi-baru-1-27-90/ Read Error The system returned: (104) Connection reset by peer An This can be used as override ; | when values coded in common/gsmphones.c are bad or ; | missing. Mohon pencerahannya Andre November 5, 2010 at 3:06 pm Pak…saya sudah menghilangkan -f 0 di reg editnya tetapi ketika saya jalankan koq eror ya Error 1503: The service did not respond

Yang jadi permasalahan saat ini adalah 1. Thx y… mohon segera dibalas najmia Juni 29, 2010 at 12:41 am lagi coba nixsms yang versi terbaru, bukankah itu sudah support gammu, tapi kok ngga bisa kirim sms, padahal gammu Consult include/gammu-info.h for possible values ; | (all Feature values without leading F_ prefix). ; | Please report correct values to Gammu authors. ; ----------------|------------------------------------------------------------ ; Use_Locking | under Unix/Linux use Lihat File Log Wed 2011/11/09 08:51:11 gammu-smsd[6048]: No gammu configuration found (no [gammu] section in SMSD config file)!

It is not installed by default, either install it manually or check INSTALL file for instructions. So do we. > Make your web apps faster with AppDynamics > Download AppDynamics Lite for free today: > http://p.sf.net/sfu/appdyn_d2d_feb > _______________________________________________ > Gammu-users mailing list - > https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gammu-users > --