exchange 2010 ecp error 400 Dickson Tennessee

Locally owned and operated business.

Address 104 Masonic St, Dickson, TN 37055
Phone (615) 405-4113
Website Link http://www.dicksonit.com
Hours

exchange 2010 ecp error 400 Dickson, Tennessee

You can just imagine how frustrating this can be for customers. For further reading, please see the below articles. I applied CU7 shortly after posting the question. What is the executable target for the link you click on to open your shell (right-click it and check the properties)?

Login Just another The DirTeam.com / ActiveDir.org Weblogs Sites site Sergio's Shack Bad request (HTTP 400 error) in Exchange 2013 OWA/ECP Introduction I have managed our Exchange 2013 environment for 6 After a lot of searching, it looks like the upgrade for Exchange wipes out the web.config file which has all the settings for authentication on ECP. As an example Windows 2012R2 is used. Any advice?

To clear the credentials do the following. Cheers, Rhoderick Microsoft Senior Exchange PFE Blog: http://blogs.technet.com/rmilne Twitter: LinkedIn: Facebook: XING: Note: Posts are provided “AS IS” without warranty of any kind, either expressed or implied, including but not limited Prabhat Nigam Says: November 12th, 2014 at 10:14 am @Mali, Are you saying you are still having redirection issue? If you don't have permissions to a cmdlet then you don't see it in Exchange 2010/2013.

Since there is little known about Exchange 2013, I gave this solution a shot and, luckily, it worked flawlessly. i have this: [PS] C:\Windows\system32>Remove-EcpVirtualDirectory Remove-EcpVirtualDirectory : The term 'Remove-EcpVirtualDirectory' is not recognized as the name of a cmdlet, function,script file, or operable program. Scenario As part of the migration process, when customers move their namespace from either Exchange 2007 or 2010 to 2013, HTTP connections start proxying through 2013 to the legacy Exchange Servers Do you see any error message in the shell window?

Let us know how does it go. With the more complete information below, I could readily deduce what elements were missing in my commands to successfully execute them. I think.blog.leederbyshire.com Wednesday, June 12, 2013 9:24 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote CommandType Name ModuleName ----------- ---- ---------- Function Add-DistributionGroupMember iatepus.elegion.local Function Add-MailboxFolderPermission iatepus.elegion.local Function Clear-ActiveSyncDevice iatepus.elegion.local We would need to assess your infrastructure.

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Browser   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server Exclaimer Exchange Outlook Office 365 Images and Photos Exchange Server Message Queue Error "451 4.4.0 DNS query failed" Article by: Todd Resolve DNS query failed errors for Exchange Exchange DNS Outlook but nowadays when I do http://127.0.0.1 it doesn't allow and asks to add https and then goes to OWA… how can I do change it? thanks in advance!

I'm not happy about it, but if it gets the server running 100%... 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Feb 5, 2015 at 2:47 UTC I have that Issue I even tried to setup Internal URL for Exchange 2010 to bi set to »null ,Saem error Exchange server 2013 Sp1 is installed on Windows server 2012 R2. Execute it. I know that all redirection issues should be fixed with SP1 but obviously there are still problems.

Hope these help others too! Help Desk » Inventory » Monitor » Community » MSExchangeGuru.com Learn Exchange the Guru way !!! you can also keep same internal url. The issue Last week our IT deparment had a big problem with Outlook Web App (OWA) on Microsoft Exchange 2013. It was not working anymore and it was inaccessible for all our 500+

check the bindings on IIS and see if the webserver is listening on that Ex1.domain.com url... Type part of the parameter's name and then press the TAB key. all my accounts under 2013. Cheers 0 Message Author Comment by:GPCDIADMIN2014-04-09 The commands published at http://lyncdude.com do not work for me.

Could you update your current infrastructure and what is the issue now? Mali Stane Says: November 7th, 2014 at 5:15 am Hi, I have the same problem as "Mali stane" from the first comment above. Note: The powershell scripts are not mentioned anywhere in the official Technet documentation. If you haven’t executed UpdateConfigFiles.ps1 , now is a good time.

Once I find a more convenient time to rebuild the server, I'll post back with results. Monday, June 10, 2013 6:02 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote You are running this in the Exchange 2013 Management Shell? Fiona Liao TechNet Community Support

Monday, June 10, 2013 2:37 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote thanks, but i dont have this command! I posted a question here because I needed more comprehensive assistance with the command arguments.

If you haven’t executed UpdateConfigFiles.ps1 , now is a good time. It looks likeit is re-directing to a previous version of Exchange which does not have ECP. Quite honestly, it worked before out of the box.  Thanks again! 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Feb 4, 2015 at 6:37 UTC did you found any solution for Outlook’s Focused Inbox makes this process easier by helping you focus on the emails that matter most to you....Migration to Modern Public Folders – Notes from the FieldIn this blog post

Login to your Exchange 2013 CAS server Start the Exchange Management Shell Navigate to your Exchange 2013 binaries location, for example:C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V15\Bin\ Execute the UpdateCas.ps1 Windows PowerShell script and wait https://uk.linkedin.com/in/allenwhiteconsultant0001 Tags: ECP, OWA Comments (1) Frank May 23, 2011 at 8:10 am | # Also possible that you disabled the forms based authentication on the owa directory and didn't disable I'll get the dialog box to login and then that redirects to the Bad Request page. Email check failed, please try again Sorry, your blog cannot share posts by email.

blog.leederbyshire.com Edited by Lee Derbyshire Tuesday, June 11, 2013 11:33 AM Tuesday, June 11, 2013 11:32 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote 1. Thanks all! Creating your account only takes a few minutes. These browsers get the OWA 2010 theme (Yellow).

Special thanks goes to my colleague and partner in crime, Chris Petit (@christiaanpetit) for his insights and tips. Thanks! 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Feb 5, 2015 at 2:32 UTC Did you try to rebuild the ECP/OWA directories? 0 Sonora OP ChrisLukowski Feb Recent CommentsAtul on Automate password change notification through email - How to??Prabhat Nigam on MSExchangeGuru in Collab365 ConferenceMadhavraj on Exchange Server transport: Shadow Redundancy, Bifurcation and Duplicate detectionMadhavraj on Exchange 2013 I've also removed the older EX07 server from the domain so, we're running 2013 only.

It looks like you need to execute this Windows PowerShell script, after each cumulative update of Microsoft Exchange 2013 to keep everything working smooth. Leave a response, or trackback. 15 Responses to "Exchange 2013: HTTP redirection issues with ECP virtual directory - /owa/ecp" Mali stane Says: March 2nd, 2014 at 4:53 pm Exchange 2013 Sp1 One of the main reasons for this issues is bad cached credentials. After clicking Sign In, page returns Bad Request.

Monday, July 29, 2013 7:08 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote EXACTLY! It seems that the process of proxying Exchange traffic is much more sensitive to this issue. It’s the way to keep track of what is going on and what needs to get done. Does it contain a parameter named "-Command" ending with .ps1?

Luckily there's a fairly simple fix to the issue published by Microsoft, but realizing not everyone remembers every Microsoft KB that gets released I thought I'd shine a spotlight on this Pedro Branco Says: July 20th, 2014 at 10:54 am When you do this, one will lose access to ecp. This script will rebuild your OWA interface. What do you see if you try that Get-ExCommand cmdlet?