exchange 2003 owa error 500 Decaturville Tennessee

Address 49 Highway 114 S, Scotts Hill, TN 38374
Phone (731) 549-2320
Website Link
Hours

exchange 2003 owa error 500 Decaturville, Tennessee

I believe so, I essentially mirrored the settings from another working SBS 2003 server, at least on the application pools for the virtual directories, assuming I'm understanding what your talking about. Recently I noticed that one user can not use his email on his iPhone. Users are able to connect to their mailboxes through outlook and smartphones correctly. OWA was working fine just last week.

My goof, I thought the backend servers had SP1 installed on them but apparantly they dont, so Im not sure if this patch will apply. Finding this place has probably been the one most consistant resource. Is A/S producing a 500 error or a 501 (that's what is pasted in your previous message)? TT Friday, March 09, 2007 6:57 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote This worked.  Thank you very much.

But unfortunately Active Sync is still misbehaving, its giving a 500 internal server error at the same point. 0 LVL 31 Overall: Level 31 Exchange 31 Microsoft IIS Web Server Any ideas what the problem is? 0 Pimiento OP krismullenberg May 15, 2014 at 7:01 UTC 1st Post Hannane8754, did you ever get a resolve to your issue? a new mail message.  We tried to move the mailboxes to other exchange servers. I have checked with other iPhones, it's not the phone.

Retain evidence of this with email archiving to protect your employees. Also any Exchange related errors in the App or System Event Logs? 0 Anaheim OP Best Answer Ford_TX Aug 19, 2013 at 6:13 UTC LaConterra HelpDesk is an It solved my activesync problems (as far as I know) but OWA is still out of commission. Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password?

I didn't actually touch the Exchange virtual directory. If you're lucky there'll be something in the server's event log (application log). If it is a licensing issue then I guess it would make sense that its not working with any other user than the administrator (I think). Glad to help.

He can sometimes use OWA via a web browser, but then other times receives the HTTP/1.1 500 Internal Server Error. Everything was working fine this morning until around 1130am when owa went down. All I did was export the Exchange VDir configuration to a file, created a virtual directory from a file using said exported configuration, and pointed the appropriate registry key for active Thank you all for the input and posts that have helped me prepare for my exams!

At this point I'm at a complete and total loss, every permutation of a google search on my computer generates two pages of purple already clicked on links, and I find I am not quite sure what I did in the end, but it seems to be working now. And then there is this one, which seems like it might be more relevant because for some reason this error shows up every time i try to hit OWA with a in the United States and certain other countries.

you can find it at:: http://www.exchange-recovery.org 0Votes Share Flag Collapse - Try this... Jimmy Quote + Reply to Thread « Previous Thread | Next Thread » Social Networking & Bookmarks Bookmarks Digg del.icio.us StumbleUpon Google Tweet CompTIA Cisco Microsoft CWNP InfoSec Practice Exams Remember backends are on a clustrer. That event message about the info store, if it's coming from your front end, may be a red herring if you're not really hosting a store there.

Disabling Unnecessary Services Quote jbayne3 Member Join Date Mar 2006 Posts 45 04-15-200904:00 PM #3 This service is enabled....all of the appropriate services are running on both servers. So here is the deal... Does anyone have a solution? Cheers oz _____________________________Regards, Oz Casey Dedeal MVP (Exchange) MCITP (EMA),MCITP (EA), MCITP (SA), MCSE 2003 M+ S+, MCDST Security+, Project+ ,Server+ http://smtp25.blogspot.com (Blog) http://telnet25.wordpress.com (Blog) (in reply to tolinrome) Post #:

When I attempt to login to the owa website, it brings up the login page, enter my username and password, and it immediately goes to a "The website cannot display the page" Don't forget about name resolution - check the DNS settings. Privacy statement  © 2016 Microsoft. Thank You, Jimmy Quote Login/register to remove this advertisement.

Type: System.Net.WebException Stack trace: at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at Microsoft.Exchange.Tools.ExRca.Extensions.RcaHttpRequest.GetResponse() Exception details: Message: Unable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host. Thanks, Jimmy Quote jbayne3 Member Join Date Mar 2006 Posts 45 04-16-200902:48 PM #8 Problem Solved! TECHNOLOGY IN THIS DISCUSSION Microsoft Exchange Server 2010 Join the Community! The name on the To tab matches the name on the OWA web site certificate, however internal DNS has been configured with an A record for the name to point to

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? ISTR it helped to just switch it off. 0 LVL 16 Overall: Level 16 Windows Server 2003 5 Exchange 2 Microsoft IIS Web Server 2 Message Expert Comment by:gurutc2013-06-05 Yes, Exchange Office 365 Storage Software Software-Other Exclaimer Top 10 email disclaimer DOs & DON'Ts Article by: Exclaimer Learn more about the importance of email disclaimers with our top 10 email disclaimer Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer?

Error message when using OWA in IE (OWA works but this shows up at the top of the window) /exchweb/img/table-layout:fixed;width:100%;Sent ToBKBMBfalseNonepercentImportancei4http://schemas.microsoft.com/exchange/x-priority-long1101width:13px;cursor:hand;text-align: center;Item Typestringhttp://schemas.microsoft.com/exchange/outlookmessageclass1101width:20px;cursor:hand;text-align: center;FlagStatusi4http://schemas.microsoft.com/mapi/proptag/x109000031101width:20px;cursor:hand;text-align: center;Attachmentbooleanurn:schemas:httpmail:hasattachment1101width:15px;cursor:hand;text-align: center;Tostringurn:schemas:httpmail:displayto1001width:23%;cursor:hand;text-align: ;padding-right:3px;padding-left:3px;Subjectstringhttp://schemas.microsoft.com/mapi/subject1001width:45%;cursor:hand;text-align: ;padding-right:3px;padding-left:3px;Sentdatehttp://schemas.microsoft.com/exchange/date-iso1001width:32%;cursor:hand;text-align: ;padding-right:3px;padding-left:3px;ddd M/d/yyyyh:mm tt"http://schemas.microsoft.com/mapi/proptag/0x67aa000b" Exchange Outlook Office 365 Politics Exclaimer Exchange 2013: Creating User Mailboxes Video by: Gareth In this video we show how to create a User Mailbox in Exchange 2013. If it is something that IIS can figure out, it will give some more details when you are using OWA. Test Steps Attempting to send the OPTIONS command to the server.

The error is for "HTTP 500 Internal Server Error". Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go? What was happening when the problem first occurred is that certain users would get an HTTP/1.1 500 Internal Server error when trying to log in. VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators.

I always chose the one that didn't Go to Solution 30 Comments LVL 31 Overall: Level 31 Exchange 31 Microsoft IIS Web Server 8 Windows Server 2003 7 Message Expert Also, is OMA working for any user besides Admin? 0 LVL 21 Overall: Level 21 Windows Server 2003 7 Exchange 7 Microsoft IIS Web Server 1 Message Active today Expert Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 Articles Authors Blogs Books Events FAQs Free Tools Hardware Links Message Boards Newsletter Software Site Search Advanced Search Welcome to ISAserver.org Forums | Register | We get the SSL login prompt ok, but then get the "HTTP 500 Internal Server Error".