exchange server activesync error 3005 Dundee Oregon

Visit the Apple Retail Store to shop for Mac, iPhone, iPad, iPod, and more. Sign up for free workshops or visit the Genius bar for support and answers.

Address 7293 SW Bridgeport Rd, Portland, OR 97224
Phone (503) 670-8400
Website Link http://www.apple.com/retail/bridgeportvillage?cid=aos-us-seo-maps
Hours

exchange server activesync error 3005 Dundee, Oregon

Once you have drilled down there, right click on the "Microsoft-Server-ActiveSync" and click Delete. 6. The same digital Certificate needs to be installed in ISA server in a web listener, You also need the same certificate installed in your smart phone. Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We Anyone know how to tell the Front End servers to quit using anonymous login as an authentication method?

few months ago i have faced this issues with my exchange server, that is very sarcastic for me. Thankyou ten folds for the simplest of solutions! Apple Info Site Map Hot News RSS Feeds Contact Us Copyright © Apple Inc. Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free.

I'm also seeing that every user that's using Mobile email is producing the error but that only some are being sent to the event log. It almost seems like a red herring?????  My guess is the server just wants a reboot.  I have this weeks Windows Updates to do today, so it will get a reboot Monday, April 07, 2008 3:22 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Is this fix for the Front End or Back End? Open IIS Manager 2.

Increasing this value solved the problem since less then 10 people received this email. To fix the issue I created an identity with a blank host header on the site hosting Exchange. Changed it to unlimited fixed the issue. Support Apple Support Communities Shop the Apple Online Store (1-800-MY-APPLE), visit an Apple Retail Store, or find a reseller.

Is OWA syncing correctly also?  Dunc 0 Anaheim OP Matthew1727 Dec 9, 2009 at 2:33 UTC Morning Dunc,   Yeah, the OWA seems to be fine.   Thanks, I've tried to follow some of the steps in this Thread by my knowledge is not that great with ActiveSync / Mobiles using Exchange I'm afraid! I got the error twice yesterday from my IPHONE4 and my manager was having the same issue about 3 times on Sunday. "Server error, contact your system administrator". Open up Systems Manager (Start -> All Programs -> Microsoft Exchange Systems Manager). 2.

I searched high and low and buried deep in to folds of the intertubes here it is: http://www.webservertalk.com/message1478873.htmlA round of applause for twisty168 please, my hero. Otherwise, create another instance of this (exchange-oma) virtual directory in a website with a binding with no header. This will remove the Server Source from ActiveSync. Comment by Richard Thomissen -- September 4, 2012 @ 6:36 pm | Reply Worked like a charm for me.

Close Exchange Manager. How can I delete exchange-oma virtual directory? 0 LVL 2 Overall: Level 2 Exchange 1 Message Author Comment by:CHENGH2012-03-13 All phone stop working after I deleted the registry key ExchangeVDir, Worked ‘first time' versus the more complex solutions that review more configuration detail. Comment by zoki -- June 5, 2015 @ 8:32 pm | Reply RSS feed for comments on this post.

Thursday, June 19, 2008 9:01 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Turns out I had previously setup the FBA and SSL as described in the link I provided I have tried every KB article I could find and every registry hack you could think of. First and foremost you must follow these directions exactly as they are written then after you finish following them you will need to go back and remove anything that refers to As I read through Cory's checklist the only thing I have different then that is SSL is turned on.

After removing the alias IP addresses the error went away and mobile phones could sync with the Exchange server again. If I do not use SSL the interface shows up where I can select Inbox or Contacts or whatever, but in the content pane that would normally load something it just sorry! They have a PocketPC 2003 device syncing over a wifi connection on the WAN side.

We can get to OWA from the Internet through https://, we can get from the FE to BE using IE without SSL.  Again no complaints from end users, just a lot Alan 0 Write Comment First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone. I guess the "Bad Request" HTTP 400 syntax error was occuring because internally the server was connecting to the exchange-oma mailbox store without a host header and IIS didn't know where Regards, Matt. 0 Sonora OP DuncanLeaper Dec 7, 2009 at 3:35 UTC Cool cool Let me know how you get on   Dunc  0 Anaheim

The other thing I find is my LAN Adapter Binding order is incorrect. You may get a better answer to your question by starting a new discussion. I know that there is a solution in the post, but as I am a novice, i can not decifer it. Verify that the Exchange mailbox Server is working correctly.

I have changed it. If the Exchange virtual directory is in a website that has a binding with NO header then do not do anything. I did try but couldn't actually find the New Thread button? :) (having a stress yesterday) Cheers, Rich Friday, May 22, 2009 7:56 AM Reply | Quote 0 Sign in to HTTP status code: [503] how to resolve?

How to convert a set of sequential integers into a set of unique random numbers? OWA was also reporting the same http 503 error. My question is why is it when the server tries to access these exchange-oma URLs it is getting HTTP 400 errors, which are Bad Request errors relating to improper syntax from Thank you in advance. 2 Question by:CHENGH Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 76 Active 1 day ago Best Solution byAlan Hardisty Please have a read of my article and check your

Everytime, the phone says that my exchange account has been successfully verified, and that I have successfully configured sync with exchange. Consolidated. Thursday, September 11, 2008 3:12 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Is it possible that the licensing is an issue here?  I have done all the suggested fixes They use SBS 2003 with all service packs and Exchange 2003 with SP2.

I have checked my iPhone many times, 90% of it worked well. The moment I enable calendars everything stops synchronizing and the phone goes into the eternal "Looking for Mail" loop. TrackBack URI Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here... I can not remember who or when it was set to 50. 0 LVL 76 Overall: Level 76 Exchange 65 Message Active 1 day ago Expert Comment by:Alan Hardisty2012-03-23 Interesting

From the Support Center, you can also search the Microsoft Product Support Knowledge Base and contact Microsoft Product Support Services. • Exchange Server TechCenterConnect to Exchange Server-related technical articles and other This seems like a common enough problem. Verify that the Exchange mailbox Server is working correctly and is not overloaded. Verify that the Exchange mailbox Server is working correctly.

Thursday, October 09, 2008 6:17 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I'm seeing in the W3SVC logs that the Front End server is attempting to logon first anonymously, If the product or version you are looking for is not listed, you can use this search box to search TechNet, the Microsoft Knowledge Base, and TechNet Blogs for more information.