exchange 2010 outlook web access 500 error Diamond Oregon

Address 205 N Roanoke Ave, Hines, OR 97738
Phone (541) 573-1143
Website Link
Hours

exchange 2010 outlook web access 500 error Diamond, Oregon

Santhosh Sivaraman MCITP: Microsoft Exchange Server 2007/2010 | MCSE/MCSA Monday, May 16, 2016 5:23 AM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet OWA, Activesync and outlook all worked for NT4 domain users. If not have you tried https://localhost/owa? (in reply to getzjd) Post #: 5 RE: INTERNAL SERVER ERROR 500 in EXCHANGE 2010 OWA - 26.Apr.2011 1:46:47 PM getzjd Posts: 5 After a lot of reinstall/restart of IIS Have finally arrived at your post.

Can someone help me out? Can you hit the default web site (https://servername)? Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Connect with top rated Experts 10 Experts available now in Live!

thanks Thursday, February 07, 2013 10:07 PM Reply | Quote Answers 16 Sign in to vote Solved Sorry for the bother. Thanks - fixed my problem too! Not the answer you're looking for? Any idea why it is not starting when booting the server. [Reply] Reply September 27, 2011 at 5:36 pm Damon S.

Reply Flavio Boniforti says July 4, 2011 at 5:16 pm Hello Paul, it's me again! 🙂 I successfully managed to migrate SBS2003 to SBS2011. HTTP 500 error accessing OWA legacy URL The solution is to enable forms-based authentication on the Exchange 2003 front-end server.  This is located in the Properties of the Exchange Virtual Server. asked 5 years ago viewed 14734 times active 1 year ago Related 0Exchange 2010 setup /prepareAD fails to run0Can't access public folders in Outlook after upgrade to Exchange 2010 SP10Exchange 2010 Go back to the previous page.

Post #: 1 Featured Links* RE: INTERNAL SERVER ERROR 500 in EXCHANGE 2010 OWA - 16.Apr.2011 12:15:57 PM de.blackman Posts: 3542 Joined: 4.Apr.2005 From: Toronto, Canada Status: offline Have Thanks. 0 Pimiento OP adriendemma Jul 10, 2014 at 6:24 UTC 1st Post Hi, I had this problem and figured it out by adding memory to the server.I THANKS. By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use, Privacy Policy and to receive emails from Spiceworks.

Please read our Privacy Policy and Terms & Conditions. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up I’m presented with the OWA FBA page and enter my credentials and then boom it throws an “HTTP 500” error instead of opening the mailbox.     You tried to issue We show this process by using the Exchange Admin Center.

I’ll do some more research in order to find the root cause. We had an old 2003 server crash today, but shouldn't have had anything to do with this and it didn't… Had me worried till I found this and tried it. share|improve this answer answered Mar 1 '13 at 20:24 Bayram 111 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign He lives in Brisbane, Australia, and works as a consultant, writer and trainer.

Email works fine using Outlook but I noticed that I could not logon thru OWA. Thanks, [Reply] Reply June 11, 2013 at 8:18 am nahed says: thank you very much this step solve my problem [Reply] Reply June 17, 2013 at 10:42 pm Matt says: Thanks Open the Properties of the Exchange Virtual Server In the Settings tab enable forms-based authentication and click OK to apply the change. Open up a command prompt window and type in sc query MSExchangeFBA and see what you get. [Reply] Reply October 18, 2012 at 4:07 pm cheech_ says: Saved me a bunch

This weblog does not represent the thoughts, intentions, plans or strategies of Microsoft. Forms Authentication service stopped.. 0 Anaheim OP Ford_TX Aug 19, 2013 at 6:46 UTC LaConterra HelpDesk is an IT service provider. When typing http://mail.mydomain.com/exchange I was automatically being redirected to https://mail.mydomain.com/exchweb/bin/auth/owalogon.asp?url=https://mail.mydomain.com/exchange&reason=0 Is it somehow possible to obtain this behaviour back again with my new setup (SBS2011, Exchange 2010, IIS7)? Reply Paul Cunningham says January 8, 2011 at 9:11 am I don't understand why your managers would not allow you to use the solution that works.

But OWA start working for my legacy users. That may give you some clues. No other fixes/changes were required. 0 Message Accepted Solution by:telperiongroup2013-09-25 this issue was resolved by microsoft tech support 0 Message Author Closing Comment by:telperiongroup2013-09-30 resolved by MS tech support Join & Ask a Question Need Help in Real-Time?

Fantastic, thanks! [Reply] Reply October 23, 2014 at 10:30 pm relfe says: It worked! Quite an eye opener being here, but I hope to change things with this new deployment and keep to best practices. website is correct.all nic's working properly. Runtime Error Description: An application error occurred on the server.

Reply Paul Cunningham says July 5, 2011 at 8:20 am Starting with Exchange 2007 the virtual directory for Outlook Web Access changed to /owa You could create another virtual directory of Reply Bayram says March 2, 2013 at 6:25 am Fixed; Microsoft Exchange Forms-Based Authentication Service. All rights reserved. Reply Flavio Boniforti says July 4, 2011 at 9:43 pm Hy Paul, that website is good, but it doesn't seem to check for OWA.

By creating an account, you're agreeing to our Terms of Use, Privacy Policy and to receive emails from Spiceworks. Showbox app was well designed application for android to watch movies and TV shows, Cartoons and many more such things on your smartphone. Despues de toda una mañana buscando por la red… 🙂 Saludos! [Reply] Reply October 2, 2014 at 9:02 pm Simon Hulbert says: One of those tiny tips that resolves massive issues