fatal error simulation config file is not accessible Kilbourne Ohio

Address 114 Diverston Way, delaware, OH 43015
Phone (614) 312-4122
Website Link
Hours

fatal error simulation config file is not accessible Kilbourne, Ohio

Please try the request again. Usually, any of these remedies should fix the problem: Do a 'nant clean' if you're using Nant then rebuild and run. From the mysql console, type: set global wait_timeout=604800; System.DllNotFoundException: gdiplus.dll First, check to make sure that libgdiplus.so is known to the dynamic linker: /sbin/ldconfig -p | grep libgdiplus If nothing is Hypergrid After starting OpenSimulator with Hypergrid enabled my inventory wont load!

namd ver2.9 , the error massage is : FATAL Error:no simulation config file specified on command line... If you are using Windows .NET, simply download the 3.5 or 4 Update. Thanks in advance. -John On Tue, Nov 13, 2007 at 12:09:52PM -0600, Dirar Homouz wrote: > > I'm running the replica exchange method on namd using the tcl script "replica_exchange.tcl" on after 'APPLICATION EXCEPTION DETECTED' after rebuild with updated source) 6.3 OpenSim.exe console input is scrambled when run with mono on Windows 7 Exceptions on the Console 7.1 System.DllNotFoundException: lib32/libopenjpeg-dotnet-2.1.3.0-dotnet-1-i686 7.2 System.DllNotFoundException:

If you want to see the failing script, set instead of INFO at the bottom of OpenSim.exe.config. This one means you need to install libglib2.0-0. If all else fails, join #opensim on freenode, or send an email to the opensim-users mailing list. You must use .NET 3.5 or later. .NET 2.0 doesn't have a System.Core.

If these UDP tests show high jitter (high deviation from the average connection latency) or significant packet loss then this will cause problems for the viewer connection to the simulator. Instead, set the environment variable MONO_LOG_LEVEL=debug and run your program with the --debug switch passed to mono. I get this message: Reason: FATAL ERROR: Simulation config file is not accessible. It particularly effects Windows 64-bit servers, though not the same servers running OpenSim.32BitLaunch.exe or Mono servers (32 or 64-bit).

See Configuration. Get "gmcs: Cannot find the specified file" when compiling script Just install "mono-gmcs" package on your system. If you are using Mono, you'll need to update your mono version. Simulator problems are harder to diagnose purely from the viewer-side, though one can look at client side monitoring to gain some insight as to whether the simulator is overloaded or has

Here are the .conf file and the stdout/stderr from the simulation: http://onsager.vtmu.net:8080/tacc_remd/fold_alanin.edited.conf http://onsager.vtmu.net:8080/tacc_remd/out.o523700 http://onsager.vtmu.net:8080/tacc_remd/fold_alanin.job0.7.log The main error messages I am seeing are regarding the configuration file, e.g., From the main stderr, Exception: System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary. Perhaps a future Mono version will allow you to pass --optimize=-all, and provide an unoptimized implementation (e.g. The following will update your user's home inventory and asset URIs after changing the addresses of your UGAIM services in the XML configuration files. !!!!WARNING!!!! - Be smart!

This affects almost all synchronization primitives System.Threading. Join for free An error occurred while rendering template. Adding the directory containing this file to the environment variable PKG_CONFIG_PATH may solve this. OpenSimulator will not bind outgoing UDP packets to a specific IP, its default IP to reach you will be what the Region answers UDP with.

env LANG=C mono --debug OpenSim.exe You could also change your locale setup. error" when compiling script When trying to compile a script ( using DotNetEngine or XEngine ) you could have this error: Primitive: Error compiling script: unknown char: . Rq: I saw Melanie has corrected some parts of the source code a few weeks ago to avoid such problems. Recompile & restart OpenSimulator Grid Mode I start the sim and it doesn't connect to any grid When OpenSimulator is first started, it needs configuration.

Running OpenSimulator Running OpenSim.exe from a Cygwin shell has access denied for some dll's Do a 'cd bin' followed by 'chmod a+x *' to make all dll files executable. Other reason: the file "defaultstripe.png" does not exists in the same OpenSimulator folder, or is corrupted. Generated Sat, 15 Oct 2016 16:47:30 GMT by s_ac15 (squid/3.5.20) I get this message: > > Reason: FATAL ERROR: Simulation config file is not accessible. > > I used the following comman to run parallel namd: > > /share/apps/namd/bin/charmrun /share/apps/namd/bin/namd2 +p$NPROC

a connection to the simulator with too low bandwidth or too high latency). You could check for USE parameter with: ACCEPT_KEYWORDS="~x86" emerge -vp subversion nant mono libgdiplus Then install with: ACCEPT_KEYWORDS="~x86" emerge subversion nant mono libgdiplus N.B: The ACCEPT_KEYWORDS="~x86" can be set in Gentoo Retrieved from "http://opensimulator.org/index.php?title=Troubleshooting&oldid=34361" Category: Users Personal tools Log in / create account General Main Page News Foundation For Administrators Admin Home download Running Configuration Building FAQ Related Software Support Report a Comp.

You need to delete bin folder, do svn update, rebuild and purge database to resolve this issue. pthreads), rather than throwing an exception. When you pass --optimize=-all, the runtime detects that these functions are optimized, and disables them. Warning: don’t try to clear the table migration to force opensim re-migrate your database, because it will provoke a blight on your database.

A fix is to edit OpenSim.ini and change the following line: av_capsule_standup_tensor_linux = 550000 to av_capsule_standup_tensor_linux = 1700000 Note that this line of code is under the [ODEPhysicsSettings] section of the I get a timeout during region handshake Do you have the correct IP in your Regions\* config files? then delete the one in the air, (which is actually the copy). I did download the sample config file for NAMD from the website and keep the file in the same NAMD folder.

But the same message pops up. "No simulation config file specified on command line". If this is the case and you have to change your UGAIM addresses you will need to run a few quick and dirty SQL queries on your database in order to Reason: FATAL ERROR: Simulation config file is not accessible. Read our cookies policy to learn more.OkorDiscover by subject areaRecruit researchersJoin for freeLog in EmailPasswordForgot password?Keep me logged inor log in with ResearchGate is the professional network for scientists and researchers.

when I try running it on more than processor it fails. Enjoy. From: Dirar Homouz (dirar_at_hotmail.com) Date: Thu Sep 06 2007 - 15:51:52 CDT Next message: Arun Krishnan: "Re: Temperature dependent unfolding.." Previous message: Richard Wood: "Re: Temperature dependent unfolding.." Next in thread: I had similar issues : the nodes were trying to find the files on my /home directory Dirar Homouz a écrit : > I'm running namd2 on a cluster that you

From: luca (bellucci14_at_unisi.it) Date: Fri Sep 07 2007 - 02:02:47 CDT Next message: Guillaume LETELLIER: "Re: Reason: FATAL ERROR: Simulation config file is not accessible." Previous message: gs_at_mrc-lmb.cam.ac.uk: "Re: Temperature dependent The problem is that Mono compiles in an "optimized" version of the System.Threading.Interlocked class's methods; these optimizations are done using raw assembler for your architecture (automatically detected at build time). Can you please provide a link to download / locate the config file? Please click [ Back ] to return to the previous page.

These have the extension .dll and are added to your local installation, and are not governed by source control. Other than loosing terrain data refs. The version in opensim-libs is old and will no longer work. This will cause the program to try and load these old dlls, with unexpected results.

You could refer to Mantis #2088 and Mantis #2015 for a workaround to run opensim. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser. Please explain to me about this. Then it should be able to find the library.

Technical questions like the one you've just found usually get answered within 48 hours on ResearchGate. apt-get install libglib2.0-0 The current runtime framework 'mono-2.0' is not correctly configured in the NAnt configuration file. The type or namespace name Tcp does not exist in the namespace System.Runtime.Remoting.Channels This one is taken care of with a quick install: apt-get install libmono-system-runtime2.0-cil Missing: libopenjpeg-libsl-2.1.2.0-x86_64.so You are probably