get-logonuser error exchange 2010 Zeeland North Dakota

Address Bismarck ND 58504, Bismarck, ND 58504
Phone (701) 226-5628
Website Link
Hours

get-logonuser error exchange 2010 Zeeland, North Dakota

it has to do with duplicate SIDs. - Shutdown Exchange-Services - Copy the entire Database-Folder to a temporary Go to Solution 6 Comments LVL 4 Overall: Level 4 Exchange 2 Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password? The supported procedure is to use SysPrep but there has been a heated debate on weather that is even needed in terms of changing the machine SID. Reply Pingback: andrew12 Danti says: April 29, 2011 at 10:59 am Exactly … if you run virtual machines make sure to change SID using SYSPREP Reply Leave a Reply Cancel reply

You can delete the exchange 2010 SP1 virtual machine where you are experiencing the issue. Solved Exchange 2010 SP1: Exchanage Management Initialization Failed 'Get-LogonUser' Posted on 2011-03-09 Exchange 1 Verified Solution 6 Comments 4,198 Views Last Modified: 2013-01-17 Hi I have set up a test environment I have installed and reinstalled so many times and finally found what the problem is. Performed the Schema update using setup.com /PrepareAD4.

I can send test email internally from the domain admin account so the exchange box is working. Join our community for more solutions or to ask questions. We show this process by using the Exchange Admin Center. But there is a solution to this problem by performing sysprep on the original VM installation and export that VM so that when imported to new VM and started for the

You may not have the appropriate permissions to access the item. ----- What's going on here? It was running the command ‘Get-LogonUser’." mystery. C:\Windows\System32\sysprep\sysprep.exe After the server reboots complete the initial basic wizard and then rename the computer to the same name used by the previous Exchange Server deployment (e.g. About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up

Reply Speak Your Mind Tell us what you're thinking... I am only seeing the netlogon error, but everything else seems ok. Over 25 plugins to make your life easier Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Search for: Tag Cloud2013 | 2015 | 2016 | 3PIP | Autodiscover | Certificates | CX | Deployment | DHCP | Edge

One VM is the DC for the test lab domain and the other VM is used to installed exchange 2010 SP1 typical installation. went through the install - rebooted. Some information for you: http://blogs.technet.com/b/stuartp/archive/2010/03/31/exchange-2010-and-netbios-domains-with-dotted-notations.aspx Regards! Rebooted11.

Typically I would use a combination of Windows Server versions and editions so often I was side-stepping the issue by having different source installations for the domain controllers and member servers. It was running the command ‘Get-LogonUser' » Exchange 2010 SP1 Management Console Error - Object (Server SID) cannot be found on DC. It was running the command 'Get-LogonUser' Any help will be greatly appreciated.yoyoma September 6th, 2010 3:14am Please make sure the Exchange Services are running up & fine Verify if the Windows Installed the Microsoft Office 2010 filter packs3.

I'll update this blog when we hear back from Microsoft or if we find another fix. Remember, Schema updates are a one-way task and it would be a bad idea to update your production schema while the SP is still a beta. According to the technician that we've been working with at Microsoft, this is a known bug that sometimes occurs in multiple Domain environments. Installed Exchange 2010 SP1 hub transport role7.

Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL Regards! If a different user who belongs to the Exchange Management group logs into the same server, the error does not occur. Sunday, August 29, 2010 2:47 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I'd try theBPA Permission Check.[string](0..33|%{[char][int](46+("686552495351636652556262185355647068516270555358646562655775 0645570").substring(($_*2),2))})-replace " " Sunday, August 29, 2010 7:53 AM Reply | Quote

Rebooted8. Filed under Exchange · Tagged with About Jeff SchertzSite Administrator Comments 10 Responses to "Do Not Give Up On Sysprep Yet" mariojesman says: September 22, 2011 at 7:20 am Nice article Installed the Exchange 2010 SP1 prerequisites for MBX, HT and CAS.2. My both machines are able to ping each other with IP and machine name.

C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\Mailbox\Mailbox Database 1911135048 3. Join the server to the Active Directory domain. 4. Rebooted5. We are currently working with Microsoft Premier Support to help find resolution to this issue.

Oops. In this specific environment I used the same Server 2008 R2 Enterprise image for all servers. Blog at WordPress.com. RMS Shared Identity user FederatedEmail.4c1f4d8b-8...

Most likely the database will need to be manually mounted after the restoration, so go to Mailbox Organization Configuration and mount the database. There are schema extensions required for the upgrade. It was running the command 'Get-LogonUser'.   Environment is Exchange 2010 Rollup1/ 2008 r2 domain. When they do I'll be sure to update this blog entry with the fix information.

This environment consists of 4 HUB/CAS Servers and 4 Mailbox Servers. Not a member?