ethtool input output error Bladenboro North Carolina

Address 505 S Lee St, Whiteville, NC 28472
Phone (910) 640-2425
Website Link
Hours

ethtool input output error Bladenboro, North Carolina

I don't know how unmanaged switches are typically > > configured. dwhechtFebruary 11th, 2010, 03:07 AMls /var/cache/man/cat7/ turns up no files. Loose wire / connection? your_shadow03 Linux - Newbie 4 09-05-2008 01:16 AM How to install a NIC on RHEL 4 vincetdc Linux - Newbie 1 05-29-2008 06:22 AM updating RHEL AS4 update 1 to update

Create a new command that supports superscript (^) and subscript(_) syntax What are Imperial officers wearing here? Register If you are a new customer, register now for access to product evaluations and purchasing capabilities. We Acted. UPDATE heap table -> Deadlocks on RID EvenSt-ring C ode - g ol!f Why are unsigned numbers implemented?

Reported by: Markus Grunwald Date: Wed, 22 Jul 2009 16:48:05 UTC Severity: normal Tags: confirmed Found in version laptop-mode-tools/1.49-1 Done: Ritesh Raj Sarraf Bug is archived. I'm getting 1000 Mb/s at startup now. Here is the output for ethtool on either network card. I have to monitor both, so that will keep me from having to duplicate responses.

For the record, here's how I updated the network driver: 1.Download latest e1000e driver from http://sourceforge.net/projects/e1000/files/ (in e1000e stable folder) 2.cd /home//Downloads (default folder for FireFox downloads) 3.tar zxf e1000e-1.1.2.tar.gz 4.cd ar_hnazariNovember 2nd, 2010, 07:11 AMDear All I searched alot about the problem, there are some RULES that may seem ISSUES to us. Send a report that this bug log contains spam. If you'd like to contribute content, let us know.

If you'd like to contribute content, let us know. Code blocks~~~ Code surrounded in tildes is easier to read ~~~ Links/URLs[Red Hat Customer Portal](https://access.redhat.com) Learn more Close Skip to ContentSkip to FooterSolutions Transform to a Hybrid Infrastructure Protect Your Digital then the other side will not reply (eg switch or router) because autoneg starts from 10/half and then NICs start to talk about higher speeds untill they get to 1G or Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in.

Ask Ubuntu works best with JavaScript enabled I managed to update the e1000e driver. Registration is quick, simple and absolutely free. Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials Articles Register Search Search Forums Advanced Search Search Tags Search LQ Wiki Search Tutorials/Articles Search

TheRealDeal View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by TheRealDeal 05-08-2004, 04:55 PM #4 krails LQ Newbie Registered: May 2004 Posts: How about 'mii-tool -v eth0'? > > # mii-tool -v eth0 > SIOCGMIIREG on eth0 failed: Input/output error > SIOCGMIIREG on eth0 failed: Input/output error > eth0: negotiated 100baseTx-FD flow-control, link Both fstab's mount the NAS with the same parameters too. 192.168.0.101:/data /media/NAS nfs rw,nolock 0 0 Below is the eth0 information from my DP55SB ifconfig eth0 eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1c:c0:f7:ab:9b With both the standard RH9 tg3 driver, and also when I install broadcom's RH9 drivers from the broadcom site.

All rights reserved. ls /var/cache/man/cat7 ...and see if you have a bunch of e100e gz archives. What are the NIC's conneted to? I am using Ubuntu 9.10 (64 bit).

This particular server is saying that the NIC's inside are 10Mbps. I've got a strange problem. Cheers, -- St├ęphane Thread view Re: [E1000-devel] Bug#709616: floods the network with pause packets From: Ben Hutchings - 2013-05-26 02:29:59 Attachments: signature.asc On Sat, 2013-05-25 at 10:04 +0200, St├ęphane Glondu Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

Are you new to LinuxQuestions.org? gdecosterMarch 14th, 2010, 06:54 PMHello, I have the exact same problem. All Rights Reserved. I'm doing some testing now to see if the fix is implemented under Lucid Lynx.

If you have applications which are broken and so cannot control their rates, and if setting specific, smaller socket buffer sizes does not or cannot bring their rates down, you might Message #10 received at [email protected] (full text, mbox, reply): From: Ritesh Raj Sarraf To: Markus Grunwald , [email protected] Subject: Re: Bug#538042: [laptop-mode-tools] [: 89: ethtool:: unexpected operator Date: Thu, 23 Does anyone know how to fix it? You can create a start-up script for auto-loading those module insertions.

You can also try fsck but it really dont fix most time if it bad block issue. User Name Remember Me? faither137 View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by faither137 06-18-2004, 01:53 PM #7 ne1scott LQ Newbie Registered: Jul 2003 Distribution: By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomSitemapPartnersPartnersFind a PartnerPartner

but then what looks at you angrily will be the bios of your NIC, in case you are a SUPERHERO and can revise your bios ... Open Source Communities Subscriptions Downloads Support Cases Account Back Log In Register Red Hat Account Number: Account Details Newsletter and Contact Preferences User Management Account Maintenance My Profile Notifications Help Log How did you guys solve this? Good if you already have it :-).

Good thing I don't have to reboot often, but it was always a rude awakening to be back at 10! By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features. Routing, network cards, OSI, etc.