ez efi o2 error Glen Wild New York

Hardware and Software issues!

Address 95 Hillside Ave, Monticello, NY 12701
Phone (845) 807-8532
Website Link
Hours

ez efi o2 error Glen Wild, New York

Wayne Presely, Dave Borden, John Card, and many others here have probably fogotten more about tuning EFI systems than I'll ever know....Hoping they'll weigh in, as they are wizzards at this We use data about you for a number of purposes explained in the links below. BUT, with the amount of time I spent effing with it for months on end, I'm loathe to start changing things at this point. Today 10:46 AM by GWL 4 1 Attachment(s) Chuck Field-Great Wiring...

Password Register Forgot Password? do you have a clean power source? K85 Octane, Sep 21, 2014 #3 K85 Octane Tacklin' Fuel Premium Member GMOTM Winner Joined: Nov 2, 2009 Posts: 11,336 Likes Received: 714 Location: Los Angeles/ Pasadena Still laughing about the So it seams that RFI is possibility the main problem.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. Then drove another ~6 miles out of the mountain through a twisty road. When I started it next it had to crank for a while because the computer saw previous "prime" functions but never a complete start. I may just disconnect it and see how it runs from there.

Today 8:14 AM by augy 11 RTV or no RTV with... Furthermore, you are lead to believe the adaptive learning will take care of everything from there. So many posts on the other forum and Gabriel on the tech line and QuickChicken on TGO (Richard!) have been so helpful to me. I think those errors would drive me crazy.

Chevelle Tech > General Tech Area > Performance > EFI > Fast ez efi Reply Page 27 of 44 « First 17 24 25 26 27 28 29 30 37 I had everything professionally installed to make sure that I wasn't going to have grounding or connection issues. This is off their tech support site. Top Page 1 of 5 1 2 3 4 5 > Previous Topic Index Next Topic Preview Hop To: Moparts Question and Answer ------Moparts Question and AnswerUnlawfl's Race & Engine TechGen

My car is a 85, I'm putting in a l-31 350, with aluminum heads and T-5 trans, stock 3:42 limited slip rear. I had an idling problem before and found it was the Walbro pump taking a dump. Bob FFR5020 MK III Whitby body +paint, sai mod, Tremec,408, Cobra/Oben brakes , Halibrands, mass flo , gas n pipes, levy rad team3 spinners.Fortes driveshaft, pulleys ,and quick release steering.. And another note the timed vacuum port is greatly effected by the butter fly position.

My knowledge on your setup may be lacking but both of those sound like they could do more for less. 07-27-2013, 09:35 PM #4 QUICKCHICKEN Supreme Member iTrader: (12) Reply With Quote 06-03-2011,05:59 PM #5 dusterbd13 View Profile View Forum Posts Visit Homepage View Articles Registered User Join Date Aug 2007 Location Albemarle, NC Posts 1,071 Country Flag: tach The timing is set the same as it was when dynoed. I talked to you a while back and had the same probblems and frustrations too.

I see Summit Racing has the kit for about $1700. Don't remember IAC numbers will double check tomorrow too. If you have not got it to learn yet then you are for sure running a little rich I would imagine.My targets currently are 13.6 idle, 14.2 cruise and 12.8 WOT. My lower back is a mess.

I rerouted the BAT wires out of the passenger side firewall, over the fender, over the radiator and to the battery top posts, all by themselves. I do not claim that anything I have written here applies to everyone. Leveled them all plugged it back in and problem solved. Hopefully tomorrow it will co-operate.

All rights reserved. Thank you for visiting the FFCars.com Forum dedicated to Factory Five. Should you need to decrease your idle speed, you can do that now, but your IAC setting may decrease as well. The fuel pressure should increase as vacuum drops.

Totally drivable, no more moron “revving” his engine at the light. 3A: My way of Setting The IAC & Idle Speed The directions have the bar graph method and that is Quick black of carb gumout and it started. Note that passwords are case-sensitive. Register FAQ Community Calendar Today's Posts Search Vendor Directory Search DFI and ECM Discuss all aspects of DFI (Digital Fuel Injection), ECMs (Electronic Control Module), scanners, and diagnostic equipment.

You might have a bad sensor. BTW Steve and Kirk - The roller cam works great. http://www.youtube.com/watch?v=0__HI8mkGa0 http://www.youtube.com/watch?v=tIzLh81dYiI http://www.youtube.com/watch?v=FUleaPfiFes http://www.youtube.com/watch?v=gmouQ...3&feature=plcp http://i216.photobucket.com/albums/c...y/IMG_8394.jpg http://www.youtube.com/watch?v=LvrebLZwt78 fridgeguy is offline Quote Quick Reply post #395 of 655 (permalink) Old May 23rd, 11, 12:26 PM Duche79 Ryan Join Date: May 2011 Have you tried leaning out the mixture.

www.MoparMisfits.com Top #1080153 - 09/22/11 08:50 AM Re: Having issues with my EZ EFI [Re: Slipknot440] Mopar_Rich top fuel Registered: 01/22/03 Posts: 1662 Loc: Sonora CA Log on to here:http://www.cpgnation.com/forum/fast-product-support.htmland post John 1969 Camaro John http://www.pro-touring.com/showthrea...hlight=jtm311\ http://melexisfitness.com/Pro_Touring_Camaro/index.html Reply With Quote 06-03-2011,11:50 AM #4 milehigh69 View Profile View Forum Posts Visit Homepage View Articles Registered User Join Date Jan 2006 Posts 68 Never a good thing, especially around here. Has your sensor been exposed to silicone recently?