gallery2 error platform failure Tierra Amarilla New Mexico

Address Po Box 2003, Pagosa Springs, CO 81147
Phone (970) 946-9044
Website Link http://www.absolutecomputerrepair.net
Hours

gallery2 error platform failure Tierra Amarilla, New Mexico

See: FAQ: How to enable Gallery's debug mode?. Also check: FAQ: About blank screens (the notes about memory_limit and webserver error log are helpful here too) 'HTTP/1.1 503 Server too busy' with IIS / fastcgi (usually just for 'Site Also see FAQ: I get a warning for missing themes / modules in the upgrader. no explanation other than caching outside of gallery.

Silverstorm Joined:2006-01-20 Posts:121 Posted: Fri, 2006-11-03 23:55 valiant wrote: are you sure those multisites have been upgraded correctly?

actually, I can't remember upgrading them at all. FAQ: Why do i get a MySQL 'Can't connect to local MySQL server through socket' error? Error Name Solution ERROR_PLATFORM_FAILURE FAQ: How can I fix the filesystem permissions of the Gallery storage folder? marcinj Joined:2005-06-23 Posts:6 Posted: Sun, 2005-08-21 11:26 Same here (after reinstall): Error Error (ERROR_PLATFORM_FAILURE) * in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 268 (gallerystatus::error) * in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 220 (gallerytemplate::_initcompiledtemplatedir) * in main.php

Details: FAQ: Thumbnails / resized images don't get generated properly. here they come: 1. valiant Joined:2003-01-04 Posts:32509 Posted: Thu, 2006-11-02 15:55 well then everything looks fine. So this can't solve it pulser Joined:2005-05-29 Posts:88 Posted: Wed, 2006-07-19 13:42 On your site or on my?

Sometimes, you are actually logged in but still see a page that looks like you are not logged in because your browser did not update its own cache. If so, this is the likely reason. Missing Code The code for some plugins that were previously active can no longer be found. Database Setup (Step 5) - Non-Default Port If you need to use a non-default port, just append:xxxx to the Host Name, e.g. 'localhost:3307' for port 3307 on localhost.

No particular modifications that I'm aware of. Please check your web-browser settings and clear the browser cache. If the error only occurs when browsing to a specific page / album or when attempting a special action, you should first try to 'troubleshoot by symptom / attempted action' (see McCreathИздание:иллюстрированноеИздательCRC Press, 1992ISBN9054100443, 9789054100447Количество страницВсего страниц: 715  Экспорт цитатыBiBTeXEndNoteRefManО Google Книгах - Политика конфиденциальности - Условияиспользования - Информация для издателей - Сообщить о проблеме - Справка - Карта сайта - Главная страница

Try to rule out the possibility of being broken by this non-official code by removing it (in case of themes / modules: deactivate them, don't just remove them from the modules/, all that stuff about the g2_ tables was lost time because i thought that came from your multisite. Is there anything else I could do? Sometimes, the problem goes away by running the installer again.

We added a workaround for an IIS bug shortly before the official release of Gallery 2.0, you should upgrade your Gallery. This changed the content of my Error Message to: Quote: Warning: mkdir(/usr/home/[username]/g2data/smarty/templates_c): Permission denied in /usr/www/users/[username]/gallery2/modules/core/classes/GalleryPlatform.class on line 624

Warning: mkdir(/usr/home/[username]/g2data/smarty/templates_c): Permission denied in /usr/www/users/[username]/gallery2/modules/core/classes/GalleryPlatform.class on line 624 Error Error (ERROR_PLATFORM_FAILURE) Your g2 gallery should work fine now.

Best regards, DARYL ********* System Administrator Site5 Internet Solutions, Inc. please enable buffered debug mode for both multisites (edit in the corresponding config.php files).

Done, check the attached html sites.

Thanks, Brian P [25-Mar-2008 13:37:14] PHP Fatal error: Smarty error: [in gallery:themes/carbon/templates/ads.tpl line 9]: syntax error: unrecognized tag: font: bold 9pt Arial; text-decoration: underline; color: #000000; (Smarty_Compiler.class.php, line 439) in /home/brp002/public_html/myscratchoff/gallery2/lib/smarty/Smarty.class.php In that case, upload_tmp_dir is either not defined or the webserver doesn't have access to write a file in that directory. the fact that cebby has the same problem and I initially told that I also didn't make any changes at the gallery at all calms me down a bit I'm gonna Please follow the link below to install Gallery 2.

Other Symptom / Attempted Action Solution Blank / Empty Page See FAQ: I get only a blank screen when trying to view my Gallery. Just be more wide eye-opened.. and FAQ: How to set/use Gallery in debug mode? Many webhosts add a prefix (e.g.

In detail, this pre-installer does for you the following: Download/transfer the archived gallery2.tar.gz or gallery2.zip from the official download server directly to your webserver. Only one was converted from 1.4, all of the others are fresh installs that started with 2.1 and are up to 2.1.2 now. if the problem persists, see: FAQ: What information is required when I ask for help in the forums? Errors when trying to build thumbnails / resized images Uninstall and then reinstall image toolkits.

See FAQ: Images don't show up and the album photo links don't work either. If their house (ix) isn't in order, it doesn't appear that making changes would be advisable. Maybe your webhost is corrupting the image transfers. I tried the deletion, and was able to delete the files.

Your g2 gallery should work fine now. Folder name: Permissions: There is no Gallery 2 folder in the current working directory. * in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 270 (gallerycoreapi::error) * in modules/core/classes/GalleryTemplate.class at line 200 (gallerytemplate::_initcompiledtemplatedir) * in main.php nivekiam Joined:2002-12-10 Posts:16504 Posted: Sun, 2005-08-21 15:15 The problem is that the files were more than likely no longer owned by the webserver and your host just reset you at the

that would explain that one. valiant Joined:2003-01-04 Posts:32509 Posted: Mon, 2006-11-06 00:14 cebby please create a separate, new forum topic for your issue. and then I'm gonna post how it worked and if it solved the problem. My hosting support fixed it a few moments ago, and my site are working now, try it: www.fimp.ru Maybe, they fixed it before your try?

My host refused to make the change, saying they don't want to be held responsible for any malicious hacks of my site. Does your webhost automatically add ads / commercials to all pages of your website? valiant Joined:2003-01-04 Posts:32509 Posted: Tue, 2005-10-25 21:47 then try a mini php script else contact the administrator. As ever, valiant, thanks for the help. -Sara valiant Joined:2003-01-04 Posts:32509 Posted: Thu, 2007-02-08 22:46 please ask your webhost to fix the permissions.

One specific is: FAQ: Why do i get a MySQL 'Can't connect to local MySQL server through socket' error? You can play the movie on your computer to find out its dimensions (movie players like VLC or Windows Media Player show the dimesions in the movie properties. Ask your webhost if you can manually add the ads somewhere on the page and then disable the automatically added ads because they break Gallery 2. Won't solve anything, but I'll sure feel better.

Edit config.php, change: $gallery->setDebug(false); to $gallery->setDebug('immediate');

If you didn't change anything your host more than likely changed something. You can look at the PHP settings with a PHPInfo page, which is explained in: FAQ: What information is required when I ask for help in the forums? Ask your webhost to extract the archive for you or if that is not an option you will have to extract the archive on your computer and upload the thousands of which of your 3 sites still work? 3.

See Installing Additional Components. Not sure if that is a problem. I've turned the debug, and get a whole list of messages. I start to post the problems here: CODEBASE (http://www.silverstorm.ch/gallery2/upgrade) Step 1 in the upgrade process Missing or invalid config.php You tried to run the upgrade process but a valid config.php is

Cheers jazza Joined:2006-07-18 Posts:6 Posted: Tue, 2006-07-18 20:37 Ok i gave up waiting as no one seems to be able to help here. clear all but the derivative cache FAQ: How can I clear cached data? 2. cheers valiant Joined:2003-01-04 Posts:32509 Posted: Sat, 2006-11-04 03:24 you always have to upgrade each multisite one by one. Thanks, Brian P XUser login Login/Register nivekiam Joined:2002-12-10 Posts:16504 Posted: Fri, 2009-03-13 15:15 Post your upgrade log.