evga 780i sli c1 error Causey New Mexico

All Makes, All Models, At Home OR in the Office, Computer Repair & Service, Custom -Built Systems including Limited Warranty, Desktop New & Used, Hardware & Software Installation and Repair, Laptops, Networking, Printer Sales & Repair, Laser Printer (Color) Sales Friendly & Patient Service Specialists

Networking|Used Hardware|Desktop Computers|Mice|Routers|Firewalls|OEM Parts|Memory|Sound Cards|Laser Printers|Video Cards|Scanners|Printers|Patch Panels|Computer Software|Modems|Laptops|Network Equipment|Software|Desktop Printers|Disk Drives|Used Equipment|Monitors|Servers|Switches|Motherboards|CPUs|Hubs & Switches|Hard Drives|Keyboards|Parts & Supplies|Storage Devices||On-Site Services|Desktop Computer Repair|Laptop Repair|Software Installation|Computer Security|Maintenance|Computer Repair|Computer Hardware Repair

Address 507 Apache Trl, Portales, NM 88130
Phone (575) 359-7587
Website Link
Hours

evga 780i sli c1 error Causey, New Mexico

I was really careful about staying grounded while I was messing with things. Forum Evga 780i motherboard Forum More resources Read discussions in other Motherboards categories BIOS Boot Chipsets ASRock Asus Chaintech DFI Elitegroup FIC Foxconn Gigabyte Intel MSI-Microstar Ask the community Tags Example: Is this gonna happen to my new Corsair sticks? But what should I do if I can get back into BIOS?

I wonder if all that could have something to do with it? Whats that supposed to mean? (#1) viren Maha Guru Videocard: 960 Processor: I5 4690K Mainboard: Z87 Memory: 4GB Soundcard: 7.1 PCI-E PSU: 800W XFX 780i Sli showing errors If you're wondering what's changed in the storage market after the past few years, there has been some... If you have shop nearby, it could reflash it the latest BIOS for your board.

Anyway, that's plugged in and the lights are green, but I'm still not getting anything on-screen. here are some links for you there might be an answer in there somewhere. i7 [email protected], MSI P67-GD55, GTX660 SLI, 8gb Kingston Hyper X, Corsair 650TX, Corsair H50, WD 1TB Caviar Black, Fractal R4. Welcome, !!

Then tried different slots? Full Review be quiet! now this experience may be only unique to me, but it might be worth a shot to look over everything on the board. I dont mean on the monitor ofc :P Threepwood View Public Profile Find More Posts by Threepwood 17th Nov 2011, 18:03 #17 kissenger Wise Guy Joined: Apr 2008

otherwise contact EVGA support, either through their support forums or by Email. "Taking Your Posting to the Next Level" "Unofficial Posting Guidelines" "Forum FAQs, Guidelines, and Rules" "Signatures: Content, Size and Do that then try to boot into BIOS with a minimum ammount of hardware attached, ie, the one stick of ram in the far position and all drives etc unplugged from If you have submitted the RMA on line and have not got a reply! kissenger View Public Profile Find More Posts by kissenger 17th Nov 2011, 18:19 #18 Threepwood Mobster Joined: Sep 2011 Location: Monkey Island Posts: 3,803 Could do, that would explain

Then I learned how to hotflash the old (bad) chip from the new good chip, leaving me with two working BIOS chips; I've tried some pretty stupid OCing settings. post edited by bob16314 - 2010/07/28 08:57:49 * Cooler Master NV-334 *ASUS P8Z77-V LE PLUS*Inteli7-2600K @ 5.0GHz* Corsair H80 * Seasonic M12II 750W *4x4GB 2133MHz Patriot Viper Xtreme* EVGA GTX 760 Just re-read your OP, I see your seeing this P1 and C1 on your mobos led display indicating an error at boot. Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#13) bigpipe Watson Guru Videocard: EVGA 580 GTX SC Processor: Intel 2600K @ 4.8 GHZ Mainboard: ASROCK P67 Pro

My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL #2 Sedransk New Member Total Posts : 3 Reward points : 0 Joined: 2010/07/27 11:12:06 Status: offline Ribbons : 0 Re:EVGA 780i SLI Error - No Boot the ones that were the latest ones when the 560 shipped back in January or whenever, then when I installed BF3 it made me install the latest Nvidia drivers yet again. So I'm thinking that means to the right Threepwood View Public Profile Find More Posts by Threepwood 17th Nov 2011, 19:04 #24 kissenger Wise Guy Joined: Apr 2008 No go.

viren View Public Profile Find all posts by viren (#2) morbias Don Tommasino Videocard: - Processor: - Mainboard: - Memory: - Soundcard: - PSU: - 02-06-2010, 11:06 viren View Public Profile Find all posts by viren (#6) slickric21 Maha Guru Videocard: 980ti h2o 1500mhz / GSync Processor: 4770k 4.4ghz Mainboard: MSI Z87 DG65 Memory: 16Gb Copyright ©2000 - 2014, iNET Interactive Overclockers.com Register New Posts Advertising Contact Us Archive Sitemap Top Hosting and Cloud Web Hosting Talk HostingCon WHIR Hosting Catalog Hottest Hosts Data Centers Data The Counting Thread!

Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#19) morbias Don Tommasino Videocard: - Processor: - Mainboard: - Memory: - Soundcard: - PSU: - 12-27-2007, 20:03 | This is the place, you can discuss it here. Has the mains power been disconnected from the PC at any point? Skill Trident Z DDR4 - 32GB - 3200HzHard DriveOptical DriveCoolingOSSandisk Extreme Pro 480GBAsus DVD-RWCorsair H100i GTXWindows 10 Home 64 BitMonitorKeyboardPowerCaseAcer Z35 G-SyncSteelseries Merc EVGA Supernova G2 1000WCorsair 450DMouseMouse PadAudioAudioMionix Naos 8200Logitech

Log in / Username Password Verification Stay logged in Login Forgot Your Password? Turn on PSU 11. bigpipe View Public Profile Find all posts by bigpipe (#14) John Dolan Maha Guru Videocard: 2x GTX 780 SLI Processor: 2600K EK H2o Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel Yellowbeard's PC Specs MemoryCorsair of Course Hard Drive # 1Corsair of Course Hard Drive # 2Corsair of Course Hard Drive # 3Corsair of Course Hard Drive # 4Corsair of Course Power

One of these: http://www.hardwaresecrets.com/artic...-Review/1085/4 Edit: might be of some use, apparently only the blue LED (standby power) is supposed to be on before pressing the power on button, but the orange But if this works I will cancel. Shut down system and turn off PSU. 2. by bluedevil › Cherry MC 4000 by Ino. › DEMCiflex Dust Filter by The Sandman › ADATA Technology SU800 SSD Review by Jedson3614 › be quiet!

If you have not tried this, try it. Finny View Public Profile Find all posts by Finny (#7) John Dolan Maha Guru Videocard: 2x GTX 780 SLI Processor: 2600K EK H2o Mainboard: Asus P8P67 PRO Intel All Rights ReservedTom's Hardware Guide ™ Overclock.net Join Overclock.net Home Forums News Gaming Reviews Rigbuilder Search My Profile Remember Me Forgot Password? p.s.

Although a C1 error is usually bad memory. Specs: Processor: Q9550 Quad Core CPU Memory: Corsair Dominator 2 x 2 GB 1066mhz Memory: OCZ PC2 4200 1 X 1 GB 1.8V (Used to attempt startup, but fails, leading me I have been out of the loop for a while, how do i know what ram i need for my board? [::Case::]-----------[Thermaltake Armor Full Tower] [::CPU::]-------------[Q6600 G0 Stepping](3.2GHz 355x9) [::MoBo::]-----------[EVGA 780i I would recommend sending it back to the reatiler first since eVGA can give you a refurbished replacement board.

Thats it. I've had this rig for 3 years and the memory has always worked fine. for supplying me with this case for review. vBulletin Skin developed by: vBStyles.com Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved.

Tech support easy to get ahold of. the hunk (13 items) CPUMotherboardGraphicsRAMe6850Evga 780iMSi 8800gtx x2Crucial Ballistix pc6400Hard DriveOSMonitorKeyboard74g raptor main, 34 raptor swap file, 2x500 seagatvista ultimate 32dell I have crucial ballistix ram ddr800 and it was working fine in the p6n and passed memory test. What does P1 and C1 stand for? Thanks for all your help so far.

Search Forums Show Threads Show Posts Advanced Search Tag Search Go to Page...

Thread Tools Display Modes
XFX 780i Sli showing errors kissenger View Public Profile Find More Posts by kissenger 17th Nov 2011, 15:12 #2 Threepwood Mobster Joined: Sep 2011 Location: Monkey Island Posts: 3,803 Reseat your ram and see What do you mean by something to do with powersaving? Can you list ALL of the information from the stickers on both sets of modules.

Specs: Processor: Q9550 Quad Core CPU Memory: CorsairDominator2 x 2 GB 1066mhz Memory: OCZ PC2 4200 1 X 1 GB 1.8V (Used to attempt startup, but fails, leading me to believe FF and green lights on the Ti sound great tho, what happens if you ctrl-alt-del? I think by doing this the voltages for my RAM were messed up and I have been getting a C1 Error that refuses to let me boot my computer. my buddies 780i board gave the same issue, after fickling around with the memory and having it shutdown multiple times on me in bios, i decided to look at the cpu

What could be the exact problem? For more information or to gain access, visit Classified Access Rules Change thread. (100 quality posts and 30-day minimum membership are still required) Results 1 to 6 of 6 Thread: EVGA