gab gabconfig error Three Bridges New Jersey

Address 601 Us Highway 206, Hillsborough, NJ 08844
Phone (908) 581-0051
Website Link http://www.alwaystherecomps.com
Hours

gab gabconfig error Three Bridges, New Jersey

http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.html ForwardSourceID:NT00009282 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information. Freeze all the service groups in the cluster: # haconf -makerw # hagrp -freeze -persistent # haconf -dump -makero 2. Thank you_______________________________________________Veritas-ha maillist -http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha_________________________________________________________________________________Yahoo!7 Mail has just got even bigger and better with unlimited storage onall webmail accounts.http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.htmlForwardSourceID:NT00009282=====-----=====-----=====Notice: The information contained in this e-mailmessage and/or attachments to it may containconfidential or Ketan Patel Re: [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first rebooti...

At installation and configuration thecluster service worked fine. gab won't start unless llt is running well. If you are > not the intended recipient, any dissemination, use, > review, distribution, printing or copying of the > information contained in this e-mail message > and/or attachments to it Thank you > > > _______________________________________________ > Veritas-ha maillist - > [email protected] > http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha > _________________________________________________________________________________ Yahoo!7 Mail has just got even bigger and better with unlimited storage on all webmail

You may also refer to the English Version of this knowledge base article for up-to-date information. At installationand configuration thecluster service worked fine. TECH188975 July 28th, 2012 http://www.symantec.com/docs/TECH188975 Support / GAB ERROR V-15-1-20018 open of GAB device failed, LLT not configured. robertinoau 2007-06-20 23:38:01 UTC PermalinkRaw Message Try this:1.) Unload GAB# gabconfig -U2.) Restart GAB.# gabconfig -c -x3.) Finally restart HAD.# hastartPost by Damodharan KDear all,Iam having V480 2 servers with vcs

At installation and configuration thecluster service worked fine. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. If this file does not exist, the local system is identified by its node name. Stop 'had' and unload gab and llt modules on node "Node2" : run the following: # hastop -local -force Once 'had' has stopped, run the following : # gabconfig -U >>>>>

At installationand configuration thecluster service worked fine. Server was hang and rebooted. Thank you_______________________________________________Veritas-ha maillist -http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha_________________________________________________________________________________Yahoo!7 Mail has just got even bigger and better with unlimited storage onall webmail accounts.http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.htmlForwardSourceID:NT00009282=====-----=====-----=====Notice: The information contained in this e-mailmessage and/or attachments to it may containconfidential or Exiting > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS > engine (had) started > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS > engine startup > arguments=-restar > > Configurations > > test02-ap: gabconfig

If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited. Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCSengine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCSengine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process death: DisabledMissed Ketan Patel Re: [Veritas-ha] LLTand GAB problem after first reb... Exiting2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCSengine (had) started2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCSengine startuparguments=-restarConfigurationstest02-ap: gabconfig -lGAB Driver ConfigurationDriver state : UnconfiguredPartition arbitration: DisabledControl port seed : EnabledHalt on process death: DisabledMissed

LLT link not coming up. Also verify your *main.cf* isok using hacf -verify.cheersketanDear all,Iam having V480 2 servers with vcs 4.1 and vxvm 4.1Iam newly building two node cluster. If you are not the intended recipient, any dissemination, use, review, distribution, printing or copying of the information contained in this e-mail message and/or attachments to it are strictly prohibited. Munish Dhawan Reply via email to Search the site The Mail Archive home veritas-ha - all messages veritas-ha - about the list Expand Previous message Next message The Mail Archive home

To view the system’s node name, type: # uname -n The entries in this file must correspond to those in the files /etc/llthosts and /etc/llttab. MySymantec Create and manage cases, manage licensing and renewals, submit threats, and enroll with Symantec Rewards. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments. Thank you

vvv Home | News | Sitemap | FAQ | advertise | OSDir is an Inevitable website.

At installation > and configuration the > cluster service worked fine. make sure llttab, llthosts, sysname (if you haveit) - are ok on both the nodes. At installation and configuration thecluster service worked fine. At installationand configuration thecluster service worked fine.

If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. LLT link not coming up. If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. Thank you Munish Dhawan 2007-06-19 17:44:26 UTC PermalinkRaw Message Why the pvt links are showing IDLE.there is some problem with your Pvt links.

Submit a Threat Submit a suspected infected fileto Symantec. Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments. Think this should be /dev/qfe2. If you have received this communication in error, please notify us by reply e-mail or telephone and immediately and permanently delete the message and any attachments.

But after reboot the LLT , GAB is not runningand not able to start Cluster service .Please help to slove this issue .Iamsending configuraion and the engine logEngine_A.log2007/04/18 14:13:44 VCS INFO Supported Products A-Z Get support for your product, with downloads, knowledge base articles, documentation, and more. http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.html _______________________________________________ Veritas-ha maillist - [email protected] http://mailman.eng.auburn.edu/mailman/listinfo/veritas-ha Thread at a glance: Previous Message by Date: Re: GAB seeding On Thu, Jun 21, 2007 at 09:51:51AM +1000, robertinoau wrote: > > --- Exiting
> 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS
> engine (had) started
> 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS
> engine startup
> arguments=-restar
>
> Configurations
>
>

Apr 25 05:04:07 Node1 kernel: GAB WARNING V-15-1-20115 Port d registration failed, GAB not configured Apr 25 05:04:07 Node1 kernel: vxgms: GAB_API_REGISTER error=-261 Solution The above MAC address doesn't seems to Thank You! If you are > not the intended recipient, any dissemination, use, > review, distribution, printing or copying of the > information contained in this e-mail message > and/or attachments to it It is not saying LLT is not configured correctly in llttabSent from my Nokia E62 handheld by goodlink.-----Original Message-----From: robertinoau [mailto:***@yahoo.com.au]Sent: Wednesday, June 20, 2007 11:40 PM Mountain Standard TimeTo: Damodharan

Submit a False Positive Report a suspected erroneous detection (false positive). If I create a 4 node (SF 5.0) cluster, I'll initially need to use "/sbin/gabconfig -c -n4" in /etc/gabtab, but once the cluster is seeded, does it stay seeded? No Yes Veritas.com Support Veritas Open Exchange Login or Join Communities Information Governance Backup and Recovery Business Continuity Partners Inside Veritas Vision 2016 Developers Blogs Groups Vision 2016 Veritas.com Support Communities it looks your llt links are not configured correctly.before loading the llt module make sure physically the cables for the pvt links are properly connected.

Munish Dhawan Re: [Veritas-ha] LLTnot configured error after ... Exiting > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS > engine (had) started > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS > engine startup > arguments=-restar > > Configurations > > test02-ap: gabconfig United States Products Threat Protection Information Protection Cyber Security Services Website Security Small Business CustomerOne Products A-Z Services Business Critical Services Consulting Services Customer Success Services Cyber Security Services Education Services Exiting > > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11022 VCS > > engine (had) started > > 2007/04/18 14:13:54 VCS NOTICE V-16-1-11027 VCS > > engine startup > > arguments=-restar > >

If you arenot the intended recipient, any dissemination, use,review, distribution, printing or copying of theinformation contained in this e-mail messageand/or attachments to it are strictly prohibited. Ifyou have received this communication in error,please notify us by reply e-mail or telephone andimmediately and permanently delete the messageand any attachments. At > installation > > and configuration the > > cluster service worked fine. Server could not join the cluster: Apr 25 05:03:51 Node1 kernel: GAB INFO V-15-1-20021 GAB available Apr 25 05:03:52 Node1 kernel: GAB ERROR V-15-1-20018 open of GAB device failed, LLT not

make sure llttab, llthosts, sysname (if you haveit) - are ok on both the nodes. http://au.docs.yahoo.com/mail/unlimitedstorage.html ForwardSourceID:NT00009282 =====-----=====-----===== Notice: The information contained in this e-mail message and/or attachments to it may contain confidential or privileged information. Diagnose it using /opt/VRTSllt/dlpiping. Sorry, we couldn't post your feedback right now, please try again later.

verify using #modinfo | egrep "llt|gab".If modules are loaded, then first sort out llt.