fatal error during xfer filelistreceive Jersey City New Jersey

Address 4311 36th St, Long Island City, NY 11101
Phone (718) 433-1688
Website Link http://suntelny.com
Hours

fatal error during xfer filelistreceive Jersey City, New Jersey

I have noticed that removing these >>> files seems to help, but that is not a practical solution. Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community. Please don't fill out this field. Well you didn't in any way prove it, in fact, all you did was show that you don't understand what should be/is happening.

This one will work, but curiously, replacing --perms, --owner etc. The linux machines seems to see the server just fine with all the tests run within the howto. Last edited by bunadm; 02-10-2008 at 12:31 AM. Found the following: Aug 21 12:39:45 test sudo: pam_unix(sudo:auth): authentication failure; logname= uid=0 euid=0 tty= ruser= rhost= user=backuppc you'll find more in the BackupPC XferLOG before the line you will have

Found the following: > > Aug 21 12:39:45 test sudo: pam_unix(sudo:auth): authentication > failure; logname= uid=0 euid=0 tty= ruser= rhost= user=backuppc you'll find more in the BackupPC XferLOG before the line I copied over the > host (backuppc)'s public key file (the same one generated above), and > appended it to the second client laptop's authorized_keys2 file. > > When logged in Peace, JimBass JimBass View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by JimBass 02-10-2008, 09:29 AM #14 bunadm Member Registered: Jan If you're using SSH keys you need to OK the host fingerprint the first time you login, which BackupPC cannot do for you.

But looks like another issue. You're not paying me to be here. Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. So at this point all looks OK.

I have one more small annoyance.. I believe version 2.6.9 is the newest. No, thanks add rsync -A -X to Backuppc "RsyncArgs" get 'Got fatal error during xfer (fileListReceive failed)' Bob of Donelson Trophy bob at donelsontrophy.net Thu Jun 25 08:37:18 MDT 2015 Previous Any ideas? >> >> Thanks! >> > > AFAIK (which isn't much) it looks like there's a problem with max path > lengths.

I thought this had to do with exclusions which I commetned out and tested, to no avail. Regards, Josh. handband2 New Member I've setup three computers to backup with this howto. Pessa - 2006-03-31 23:16:04 After trudging around I've figured out the solution..

Screenshot instructions: Windows Mac Red Hat Linux Ubuntu Click URL instructions: Right-click on ad, choose "Copy Link", then paste here → (This may not be possible with some types of I'm >> running into issues with backups failing with the error "Backup aborted >> (fileListReceive failed)" as stated in the subject. >> >> I've tried downgrading rsync in addition to removing Found the following: Aug 21 12:39:45 test sudo: pam_unix(sudo:auth): authentication failure; logname= uid=0 euid=0 tty= ruser= rhost= user=backuppc you'll find more in the BackupPC XferLOG before the line you will have Forum Statistics Discussions: 53,559 Messages: 284,042 Members: 91,722 Latest Member: sudeep Share This Page Tweet Howtoforge - Linux Howtos and Tutorials Home Forums > Linux Forums > HOWTO-Related Questions > English

I then tried to set up a second Ubuntu 7.04 laptop. Couldn't find anything wrong in the server. I have built the 0.68 package using the same diff as the libfile-rsyncp-perl_0.52-1 package and it works correctly. Hope this helps someone out there!

Screenshot instructions: Windows Mac Red Hat Linux Ubuntu Click URL instructions: Right-click on ad, choose "Copy Link", then paste here → (This may not be possible with some types of Ideas why? $Conf{RsyncArgs} = [ '--verbose', '--numeric-ids', '--perms', '--owner', '--group', '--devices', '--links', '--times', '--block-size=2048', '--recursive', # '-a', '--exclude', '/proc/*', '--exclude', '/mnt/*', '--exclude', '/tmp/*' ]; -- Tomasz Chmielewski Software deployment with Samba Pessa wrote: >> Folks, >> >> I'm running backuppc-2.1.2 on Gentoo stable with rsync-2.6.6-r1. ADDING STEPS I TOOK: su -s /bin/bash backuppc pwd (too make sure im in backuppc's home directory - if not cd to it) ssh-keygen -t dsa when asked to enter a

Second, does the order rsync "receives" the switches matter. I have noticed that removing these >>>> files seems to help, but that is not a practical solution. Re: [BackupPC-users] Backup aborted (fileListReceive failed) From: Tomasz Chmielewski - 2006-03-30 09:39:21 Justin R. Josh Marshall (joshua-buzz) wrote on 2006-12-03: #5 ward wrote: > Robert, > > The link that Josh provided holds the workaround that worked for me. > Basically, you need to replace

Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. I have noticed that removing these >> files seems to help, but that is not a practical solution. Root isn't the user running this process, backuppc is. Kevin at FutureQuest.net (work) > Orlando, Florida kmk at sanitarium.net (personal) > Web page: http://www.sanitarium.net/ [2] > PGP public key available on web site. > ~*-,._.,-*~'`^`'~*-,._.,-*~'`^`'~*-,._.,-*~'`^`'~*-,._.,-*~'`^`'~*-,._., > - -*~ > -----BEGIN

Please don't fill out this field. All Rights Reserved. Discussion in 'HOWTO-Related Questions' started by handband2, Apr 19, 2007. Terri On Aug 21, 2008, at 1:07 PM, Nils Breunese (Lemonbit) wrote: > Terri Kelley wrote: > >> I have set up BackupPC on a Centos server and am testing now.

But thanks for the help! overflow: flags=0x74 l1=114 l2=1701667173, lastname=barbara/.gnome-system-monitor.barbara overflow: flags=0x72 l1=45 l2=3681840, lastname=barbara/.gnome-system-monitor.barbara overflow: flags=0x63 l1=105 l2=1701602162, lastname= fileListReceive() failed Done: 0 files, 0 bytes Got fatal error during xfer (fileListReceive failed) cmdSystemOrEval: about just vented here for some reason.. There are quite a few threads on this: http://www.mail-archive.com/search?q=fileListReceive+failed&l=backuppc-users%40lists.sourceforge.net I assume you're using rsync over SSH, but you don't give us a lot of info to go on. - Make sure

Please refer to our Privacy Policy or Contact Us for more details You seem to have CSS turned off. i done a bit of cheating in that the 1st test client is listed in the servers hosts file. Went to the host and looked in secure logs.