gentoo error interface wlan0 does not exist Worth Missouri

HCGI focuses on bringing buyers & sellers together of industry specific equipment, parts, supplies & services through print, digital & multimedia sources.

Address 2000 E 315th St, Drexel, MO 64742
Phone (816) 619-2001
Website Link http://heartlandcommunicationco.com/
Hours

gentoo error interface wlan0 does not exist Worth, Missouri

More thanks! Hope this helps. Both wrap wpa_supplicant, and make changing networks often easier. How about try a simply manually loading wlan interface: sudo ifconfig wlan0 up m 0 l roodap 16 May 2013 09:18:16 problem is it says wlan0 does not exist.

Thanks TomH 2013/10/2 Joakim Gebart > 2013/10/2 TomŠĻ HŠjek : > > Hi guys! > > For me this is first time installing gentoo on my own and right now share|improve this answer answered Mar 12 '13 at 17:50 user168261 worked BUT docs say I should use Bridged Adapter only if Its in a different subnet. –user36582 Mar 12 Made some progress last night after I rebuilt the kernel. Then make && make install (as root).

Device 103b > Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 32, IRQ 17 > Memory at feb48000 (32-bit, non-prefetchable) [size=256] > Capabilities: [c0] Power Management version 2 > Capabilities: [e4] Debug But that looks unrelated now. There are two modes "open system" and "shared key". Device 103b Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 32, IRQ 18 Memory at feb4c000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K] Kernel driver in use: ohci_hcd 00:13.2 USB controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee

Device 103b Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 32, IRQ 19 I/O ports at f140 [size=8] I/O ports at f130 [size=4] I/O ports at f120 [size=8] I/O ports at f110 wpa_supplicant If you want to use wpa_supplicant directly, here is how to configure it. Just rename the file to whatever iwlwifi displays in this case: iwlwifi-4965-1.ucode If this fails, try an alternate version, perhaps net-wireless/iwl4965-ucode-228.57.1.21. Please check with modinfo any options to switch off > (e.g.

Device 103b Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 44 I/O ports at e000 [size=256] Memory at d0004000 (64-bit, prefetchable) [size=4K] Memory at d0000000 (64-bit, prefetchable) [size=16K] Capabilities: [40] Power i have realtek modules and intel wreless modules in the kernel what else i need to install to get wlan conneced? ASM1042 SuperSpeed USB Host > Controller (prog-if 30 [XHCI]) > Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. It's worked perfectly for me ever since.

Thanks TomH 2013/10/2 Joakim Gebart <joakim [at] gebart> > 2013/10/2 TomŠĻ HŠjek : > > Hi guys! > > For me this is first time installing gentoo on my I checked dmesg and it says the b43 driver loaded. Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. lo no wireless extensions.

Are you new to LinuxQuestions.org? Please try the following: $ rfkill unblock all Authentication with 00:ef:dd:cc:bb:aa timed out If everything is going well (there are no errors in the syslog see below) but there is always I think it just felt like defeat to give up on the static IP thing. If you get the following messages, then you have either installed no microcode/firmware or the wrong one.

HOWEVER, when I "connect" wlan0 (if you could call it that since it wont do anything.) It starts outputting the errors again (which it doesn't with eth0). unless i can find a ebuild i cannot merge t to kernel. druuna View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by druuna View Blog 06-15-2011, 09:08 AM #12 randalleg LQ Newbie Registered: Apr You might want to file a bug report with gentoo.

Forum RulesThere's no such thing as a stupid question, but there sure are a lot of inquisitive idiots ! Not the answer you're looking for? m 0 l roodap 15 May 2013 09:06:19 dhcppc0 ramaswamy # modinfo rtl8723ae filename: /lib/modules/3.8.3-gentoo/kernel/drivers/net/wireless/rtlwifi/rtl8723ae/rtl8723ae.ko firmware: rtlwifi/rtl8723aefw_B.bin firmware: rtlwifi/rtl8723aefw.bin description: Realtek 8723E 802.11n PCI wireless license: GPL author: Larry Finger I would check kernel .config or menuconfig to ensure all your Broadcom support has been enabled.

Regards. -- Canek Pel√°ez Vald√©s Posgrado en Ciencia e Ingenier√≠a de la Computaci√≥n Universidad Nacional Aut√≥noma de M√©xico Sebastian Be√üler-4 Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ earlier i did not have a wlan modem. So... i have realtek modules and intel wreless modules in the kernel what else i need to install to get wlan conneced?

Check your logs for clues.Does netcfg configure your connection properly after the interface becomes available? During bootup I get. Device 002d (rev 01) >        Subsystem: Atheros Communications Inc. No need for firmware.

Device 103b > Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 32, IRQ 17 > Memory at feb4d000 (32-bit, non-prefetchable) [size=256] > Capabilities: [c0] Power Management version 2 > Capabilities: [e4] Debug Same as first post?2) Are you trying to configure both your connections via the same daemon i.e. if you know which modules are involved you can use modprobe to check them out (see if they're loaded or unavailable or whatever ). Device 0300 >        Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 176, IRQ 21 >        Memory at fdce0000 (32-bit, non-prefetchable) [size=64K] >        Capabilities: