exchange error 0x80040a02 Diggins Missouri

Specializing in Hospitality and Retail Point of Sale systems in Southwest Missouri. We are located in beautiful Branson, Missouri and have happily served the Christian, Greene, Taney and Stone County areas Since 1993. Our primary business is your business. We serve business customers with all aspects of technology service. From computers, laptops and servers to Networks to Point of Sale, we can help any business improve their business. we also... Provide Retail Web site development as well as Web hosting for small and large web sites via Nitrosell.

Address Branson, MO 65616
Phone (417) 337-7184
Website Link http://ifixcomp.com
Hours

exchange error 0x80040a02 Diggins, Missouri

thaneks! Reply RJS says: December 25, 2010 at 11:49 pm Thanks for this tip. This is NOT true. template.

The mortgage company is trying to force us to make repairs after an insurance claim What's the most recent specific historical element that is common between Star Trek and the real Reply Celtic_Guy says: July 8, 2009 at 5:01 am Yes thanks Mike for the comment, I agree, this is ‘not' recommended or official and has possible issues with privacy, I have Related 2Migrating to Exchange 2010 from 2003 hosted on a DC1Moving FederatedEmail/SystemMailbox from One Store to Another - Exchange 20101ADSIEdit Cleanup After Exchange 2003 Crash During Transition To Exchange 20101Issue with My server is up and running now, BUT, I'm not sure the computer account should be in there but hey, if it's working then I'm leaving it alone.

Once the cmd finished, a reboot got the server and email services restored - much to the relief and delight of my clients. Checked the services and Microsoft Exchange Transport is in "Starting".5logs below right after the failure. 1. My clue that IPV6 was an issue is the Control Panel would hang each time I attempted to check the Adapter settings. A quick search landed me here.

Topology discovery failed, error 0x80040a02 (DSC_E_NO_SUITABLE_CDC). It didn't. The first hurdle I come to is a new incarnation of a pre-existing problem from Exchange 2003 - simply put "Can't find a domain controller". In an unhealthy situation you will see a zero (0) in the SACL right column.

This process is provided for information only, if you choose to follow it, it is at your own risk. They are my own personal thoughts so take it for what it's worth. Sunday, September 04, 2011 12:54 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote On Sun, 4 Sep 2011 12:54:09 +0000, Blinks wrote: >After adding the Exchange Server Computer account Reply Absalom says: November 3, 2013 at 2:39 am Thank you for this.

Thanks to cchalmer on this aswell. Thank you. To correct the permission failure that caued the topology load error, I added the exchange servers security group to the "Manage auditing and security log" group through the local security policy Adding computer to Domain Admins didnt help for me.

THANKS!!!!!ReplyDeleteAttila TariJanuary 15, 2013 at 5:59 AMOn my server ipv6 is ticked off, but the GPO does contain the Exchange servers group.Is it safe to enable ipv6(it was installed without it), If your exchange is reporting this error please check your IPV6 settings first. Did Sputnik 1 have attitude control? Thanks for the blog author and replies by others.

How to deal with players rejecting the question premise Can Communism become a stable economic strategy? This saved me a lot of stress (well after I started google'n). The only existing Exchange 2003 server happens to be housed on one of the domain controllers. Required fields are marked *Comment Name * Email * Website Post navigation Previous Previous post: RIP Frank SidebottomNext Next post: Advanced Policy Firewall (for cPanel) Kieran Barnes Kieran is a PHP

While you're at it, a "setup /preparedomain" wouldn't hurt either. --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP --- Rich Matheisen MCSE+I, Exchange MVP Sunday, September 04, 2011 2:56 PM Reply | Browse other questions tagged active-directory exchange-2010 exchange-migration or ask your own question. For consultancy opportunities, drop me a line Click Here to Leave a Comment Below 12 comments John P We have the same problem!Sadly the servers were in the group still.Re-running setup To do this, use Microsoft Knowledge Base article 218185, "Microsoft LDAP Error Codes." Use the information in that article to learn more about the cause and resolution to this error.

You just solved the problem I spent all night trying to fix. Computer Configuration Windows Settings Security Settings User Rights Assignment Mange auditing and security log Add "Exchange Servers" or "Exchange Enterprise Servers" to that policy. Dell shall not be liable for any loss, including but not limited to loss of data, loss of profit or loss of revenue, which customers may incur by following any procedure The symptoms included: Booting the server would take anywhere from 30 minutes to 1 hour while waiting for "Applying Computer Settings" to finish.

Look up the Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) error code specified in the event description. thanks a million. Appease Your Google Overlords: Draw the "G" Logo Why are so many metros underground? I added all the Exchange servers to the group and rebooted them to pick up the changes immediately.Everything started working once the servers were back online!

i just go for a software that resolve my problems easily. I also tried: http://support.microsoft.com/kb/919089 (troubleshooting 2114 errors) with no luck either, all policy settings were as they should be. Pings work on IPv4 and IPv6, all IP addressing is static on the servers, including DNS settings. Adding the computer to Domain Admins seems to have solved it.

Is sites and services setup correctley?