fatal io error 146 Kingsford Michigan

Address 1110 Carpenter Ave, Iron Mountain, MI 49801
Phone (906) 774-4530
Website Link
Hours

fatal io error 146 Kingsford, Michigan

Forum Operations by The UNIX and Linux Forums Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Search Blogs Home Forums HCL Reviews Tutorials thanks, fabio. _______________________________________________ sunmanagers mailing list [email protected] http://www.sunmanagers.org/mailman/listinfo/sunmanagers [prev in list] [next in list] [prev in thread] [next in thread] Configure | About | News | Addalist | SponsoredbyKoreLogic Re: Search Forums Show Threads Show Posts Tag Search Advanced Search Unanswered Threads Find All Thanked Posts Go to Page... linux operating commands and unix operating commands Problem with GUI If you need to reset your password, click here.

Find all posts by DukeNuke2 #5 02-11-2011 goose25 Registered User Join Date: Nov 2008 Last Activity: 29 April 2015, 12:10 PM EDT Location: Colorado Posts: 46 Thanks: 3 Find all posts by DukeNuke2 #3 02-11-2011 goose25 Registered User Join Date: Nov 2008 Last Activity: 29 April 2015, 12:10 PM EDT Location: Colorado Posts: 46 Thanks: 3 error (pid 575) can u make something out of it ? However, when I reboot my labtop it says X-Server can not be started on display :0 with following error report -SUNWxorg-graphics-ddx package version: 6.8.0.5.10.7400,REV=0.2004.12.15SUNWxorg-graphics-ddx patches applied: 125720-10SUNWxorg-mesa package version: 6.8.2.5.10.0113,REV=0.2005.08.02SUNWxorg-mesa patches

The time now is 11:31 AM. - Contact Us - Unix & Linux - unix commands, linux commands, linux server, linux ubuntu, shell script, linux distros. - Advertising - Top Post Reply Print view Search Advanced search First unread post • 7 posts • Page 1 of 1 spoonified Posts: 62 Joined: Sun May 23, 2010 11:58 pm Sun Blade 2500 check the /var/dt/Xerrors .. You have to comment out :0 Local [email protected] root /usr/openwin/bin/Xsun :0 -nobanner in /etc/dt/config/Xservers.

So after installation when I boot It is asking for user name and password which I don't have. Software ▼ Security and Virus Office Software PC Gaming See More... Introduction to Linux - A Hands on Guide This guide was created as an overview of the Linux Operating System, geared toward new users as an exploration tour and getting started That had fixed the issue.

X Server cannot be started on display 0 Following are the errors given in /var/dt/Xerrors Wed Aug 3 20:04:30 2011 error (pid 1118): Server for display :0 terminated unexpectedly 1 fbconsole: was "pkginfo -p" if i remember right... Dik wrote in message news:<[email protected]>... > [email protected] (Joe) writes: > > >I installed the Solaris express (S10 build 58 6/04) a couple of days > >ago. > >I was using Solved X Server cannot be started in Solaris 10 Posted on 2011-08-03 Unix OS 1 Verified Solution 21 Comments 3,053 Views Last Modified: 2016-09-09 Hi Expert .

Miranda"

They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. General Sun, SunOS and Sparc related questions also go here. All Rights ReservedAd Choices The information on Computing.Net is the opinions of its users. Off-Topic Tags How-tos Drivers Ask a Question Computing.NetForumsSolarisHardware Problems NVIDIA 8400M graphics card problem Tags:Dell INSPIRON 1520nvidiagraphicscardproblems maddogPC December 31, 2008 at 15:55:41 Specs: Solaris 10, Intel Core 2 Duo T5250

Every few days or so Containers would stop accepting X connection. Are they any ideas on how to fix this problem? ---------- Post updated at 04:19 PM ---------- Previous update was at 04:14 PM ---------- Also, when i do a ls -l MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Careers Vendor Services Groups Website Testing Store Headlines Ask a Question Ask In this video, we show how to load the export from S3 into a DynamoDB table.

If that file is absent make a copy from /usr/dt/config/Xservers. thanks for making it clear, are you doing the same as below, 1) export DISPLAY=IP address:0 on unix server (ip address of client) 2) xhost + on unix server try running Computing.Net and Purch hereby disclaim all responsibility and liability for the content of Computing.Net and its accuracy. fbconsole: ioctl SRIOCSREDIR: Invalid argument ioctl(MSIOBUTTONS): Not enough space KIOCCMD: Invalid argument Failed to set keyclick on /dev/kbd ioctl(VUIDGFORMAT): Invalid argument ddxSUNWmouse: VUIDGFORMAT ioctl failed on /dev/mouse Fatal server error: failed

It worked all fine. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? All Rights Reserved. the following command and the now i am getting gui of server.

I have installed XVR 300 grahic card .After Installing package from the solaris DVD packed with card. If you are using XDM, you will need to comment out: :0 Local local /usr/openwin/lib/xdm/StartOW :0 in /usr/openwin/lib/xdm/Xservers. error (pid 749): Server for display :0 terminated unexpectedly 1 The loadable module for the display device SUNWnfb is not installed. Please visit this page to clear all LQ-related cookies.

crisostomo_enrico View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by crisostomo_enrico 12-11-2008, 07:04 PM #5 rajaniyer123 Member Registered: Feb 2004 Location: BARODA, Notices Welcome to LinuxQuestions.org, a friendly and active Linux Community. Oooh yes! By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features.

This book contains many real life examples derived from the author's experience as a Linux system and network administrator, trainer and consultant. ulatina ! please reply . Solaris ALL How-tos Win 10 Win 8 Win 7 Win XP Win Vista Win 95/98 Win NT Win Me Win 2000 Win 2012 Win 2008 Win 2003 Win 3.1 E-Home Office

Search this Thread 12-10-2008, 04:42 PM #1 rajaniyer123 Member Registered: Feb 2004 Location: BARODA, GUJARAT Posts: 259 Rep: Problem instarting Xserver Hi As I am facing the below error, Perphaps the GUI through the XSUN has problem . 0 LVL 1 Overall: Level 1 Unix OS 1 Message Author Closing Comment by:masax2011-09-05 thanks guys for support.Finally self R & Yes No Not yet What's that? Connect with top rated Experts 13 Experts available now in Live!

Is it windows or Unix. 0 LVL 5 Overall: Level 5 Unix OS 4 Message Expert Comment by:hossamshaaban2011-08-04 reset the display variable and try to connect again unset DISPLAY 0 Remove advertisements Sponsored Links goose25 View Public Profile Find all posts by goose25

Page 1 of 2 1 2 > « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show also have you installed the latest patch-cluster after the installation? I'm a total Solaris noob so help is GREATLY appreciated.# nvidia-xconfig: X configuration file generated by nvidia-xconfig# nvidia-xconfig: version 1.0 (@builder55) Tue Nov 4 13:53:31 PST 2008Section "ServerLayout"Identifier "Layout0"Screen 0 "Screen0"

ddxDriverInit: Cannot Allocate framebuffer memory Fatal server error: InitOutput: AddScreen failed for /dev/fb XIO: fatal IO error 146 (Connection refused) on X server ":0.0" after 0 requests (0 known processed) with isi !