error xorg ee failed to load module mouse Allen Park Michigan

Address Box 412 Trenton MI, Woodhaven, MI 48183
Phone (734) 692-9500
Website Link http://www.tweak-geeks.com
Hours

error xorg ee failed to load module mouse Allen Park, Michigan

Ask Ubuntu works best with JavaScript enabled Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. To install it on Debian: sudo apt-get install xserver-xorg-input-void. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time.

You can either compile a version that include this by yourself, or wait for 4.0 to be released (shouldn’t take too long now). I want to install bumblebee so that my notebook's fan stop singing the wheeeeee sound. mean? "Rollbacked" or "rolled back" the edit? Does anyone knows which nvidia package is missing.

Also with nouveau Lukypie commented Apr 18, 2016 Also I don't have any /var/log/Xorg.8.log but in Xorg.0.log i got 510.566 config/udev: removing GPU device /sys/devices/pci0000:00/0000:00:1c.4/0000:03:00.0/drm/card1 /dev/dri/card1 513.524 config/udev: Adding drm device So never mind my concerns, haha! If this value is not set (or empty), # auto-detection is performed. You will have to register before you can post in the forums. (Be aware the forums do not accept user names with a dash "-") Also, logging in lets you avoid

Topics: Active | Unanswered Index »Help & Support (Testing/Unstable) »[SOLVED]Error from Bumblebee(Bumblebee doesn't work) Pages: 1 #1 2012-07-21 10:20:57 CrunchMoon New Member Registered: 2012-07-21 Posts: 3 [SOLVED]Error from Bumblebee(Bumblebee doesn't work) Just edit the file /etc/bumblebee/xorg.conf.nvidia to include the following screen-section to make bumblebee work: Section "Screen" Identifier "Default Screen" Device "DiscreteNvidia" EndSection (To open the file for editing, run sudo kate share|improve this answer answered Apr 11 '12 at 16:08 pzanoni 1,7181917 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign If this value is not set (or empty), # auto-detection is performed.

Good Term For "Mild" Error (Software) Are there any rules or guidelines about designing a flag? And now for optirun i have error from first part Xlib: extension "GLX" missing on display ":8". You signed in with another tab or window. The time now is 20:32. © 2015 SUSE, All Rights Reserved.

There is an api mismatch error on your nvidia installation. Results 1 to 9 of 9 Thread: Installation of bumblebee Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 10-May-2013,19:12 Why does the material for space elevators have to be really strong? Last edited by dioltas (2012-05-20 13:12:52) Offline #2 2012-05-18 11:08:12 erdk Member From: Gdansk, Poland Registered: 2012-01-23 Posts: 15 Re: [SOLVED] Bumblebee / Optirun / BBSwitch / Nvidia issues since upgrade

ppa:bumblebee/testing https://launchpad.net/~bumblebee/+archive/ubuntu/testing SG5 commented May 17, 2016 @bluca test version throw error with and without xserver-xorg-legacy and xserver-xorg-input-libinput packages Failed to load module "mouse" (module does not exist, 0) Logs and Closing log file. [ 1500.270357] [ERROR]Aborting because fallback start is disabled. $ cat /proc/acpi/bbswitch 0000:02:00.0 ON $ optirun glxgears >> WORKS !!! $ cat /proc/acpi/bbswitch 0000:02:00.0 OFF when looking at /var/log/Xorg.8.log I set up /etc/modprobe.d/bbswitch.conf options bbswitch load_state=0 unload_state=1 Yet I have a stange issue, at first call my program doesn't start : $ cat /proc/acpi/bbswitch 0000:02:00.0 OFF $ optirun glxgears [ I'm ashamed, that I was not able to find the solution on the forum, even searching for days.

Then I think it’s most probably: [ 157.914] (EE) No devices detected. Any better way to determine source of light by analyzing the electromagnectic spectrum of the light Is intelligence the "natural" product of evolution? That is safe to ignore, and in fact the dev branch already does. That had nothing to do with bumblebee packages, but it happened because the update-alternatives mesa symlinks were all screwed up.

But when I did lsmod | grep nouveau there was several entries..After rebooting, I removed the nouveau module, and tried to "modprobe nvidia". Offline #5 2012-07-23 16:42:20 CrunchMoon New Member Registered: 2012-07-21 Posts: 3 Re: [SOLVED]Error from Bumblebee(Bumblebee doesn't work) (Sorry for my late reply , somehow I forgot my own password)After , I Exactly the same error message as issuer. Login with username and password, ad do this: Code: su -c 'ln -s /usr/lib64/xorg/modules/libfb.so /usr/lib64/nvidia/xorg/modules/libfb.so' That's what's causing the mouse error. - Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB

And then all possible xf86 drivers loading (modesetting, nouveau, fbdev…) and finally modesetting trying to make it works. The dmesg excerpt is very small for a nvidia loading… SG5 commented May 19, 2016 • edited @ArchangeGabriel on xubuntu 15.10 bumblebee had worked with ppa:bumblebee/stable Bumblebee-Project member bluca commented May Some feedback would actually be useful to have :-) Repo: https://anonscm.debian.org/cgit/pkg-nvidia/bumblebee.git/ @ArchangeGabriel - I'm not sure I've got powers to do releases on the PPA. VGLTransport=proxy # List of paths which are searched for the primus libGL.so.1 when using # the primus bridge PrimusLibraryPath=/usr/lib/primus:/usr/lib32/primus # Should the program run under optirun even if Bumblebee server or

Exploded Suffixes Different Rectangle Types of nodes Why is absolute zero unattainable? Once again, thanks! KeepUnusedXServer=false # The name of the Bumbleblee server group name (GID name) ServerGroup=bumblebee # Card power state at exit. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

However, I cannot find /etc/X11/xorg.conf.d/10-monitor.conf that those people talk about.If the dir does not exist, just create it yourself:sudo mkdir /etc/X11/xorg.conf.dSame for any config files.hth Last edited by xaos52 (2012-07-21 10:42:04) This is my /etc/bumblebee/bumblebee.conf Code: # Configuration file for Bumblebee. https://launchpad.net/~bumblebee/+archive/ubuntu/testing Please make sure that /lib/nvidia-/modprobe.conf is symlinked in /etc/modprobe.d/, otherwise link it and run sudo depmod (and then open a bug in launchpad against nvidia-driver). xorg nvidia bumblebee share|improve this question asked May 2 '14 at 22:00 Amxx 1728 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up vote -1 down vote accepted I found

Values should **not** be put between quotes ## Server options. I am very new to both crunchbang linux and linux itself. Bumblebee-Project member bluca commented May 27, 2016 [ 3243.421] (EE) [drm] Failed to open DRM device for pci:0000:06:00.0: -19 [ 3243.421] (EE) No devices detected. AllowFallbackToIGC=false # Driver-specific settings are grouped under [driver-NAME].

Any change made in this section will need a server restart # to take effect. [bumblebeed] # The secondary Xorg server DISPLAY number VirtualDisplay=:8 # Should the unused Xorg server be You may avoid unnecessary probing by creating a custom /etc/xorg.conf. What I personally do, is let the nvidia driver generate one for me: Code: sudo nvidia-xconfig Hope it helps. But bumblebee now conflicts with xserver-xorg-legacy?

Please see the [ERROR][XORG] (EE) NVIDIA(0): system's kernel log for additional error messages and [ERROR][XORG] (EE) NVIDIA(0): consult the NVIDIA README for details. [ERROR][XORG] (EE) NVIDIA(0): *** Aborting *** [ERROR][XORG] (EE) Yeahh Offline Pages: 1 Index »Help & Support (Testing/Unstable) »[SOLVED]Error from Bumblebee(Bumblebee doesn't work) Board footer Jump to News & Announcements Feedback & Suggestions Help & Support (Crunchbang 11 "Waldorf") Help Here is my bumblebee.conf.When I try to modprobe / insmod nvidia, I get an error.$ sudo modprobe nvidia ERROR: could not insert 'nvidia': No such device $ sudo insmod /var/lib/dkms/nvidia/295.49/3.3.6-1-ARCH/x86_64/module/nvidia.ko Error: And one note: as Knurpht suggested, there's aslo need to not mismatch dkms-nvidia and x11-nvidia-driver from different repos, there's need to use Overman79's only.

Set to false if the card shoud be ON when Bumblebee # server exits. I can't find an Nvidia driver that doesn't blow up KDE, and I like KDE!) I have band-aided over the original problem by installing xserver-xorg-input-void and adding an input device using Same error modeset(0): eglInitialize() failed https://gist.github.com/SG5/a2739e9efed00f689d1c9ed7888a6f29 Bumblebee-Project member bluca commented May 29, 2016 Are you using xorg.conf generated from nvidia-xconfig? If you want to try the blob again, make sure to follow the update-alternatives advice from my previous comment.