fuse bad mount point input/output error Trappe Maryland

Address 308 Charles St, Federalsburg, MD 21632
Phone (410) 725-1224
Website Link http://www.bandrcomputer.net
Hours

fuse bad mount point input/output error Trappe, Maryland

dzhwinter commented Jan 6, 2016 +1 os mac 10.11 SSHFS version 2.5 (OSXFUSE SSHFS 2.5.0) OSXFUSE library version: FUSE 2.7.3 / OSXFUSE 2.8.2 when I open a large repo in server, Thanks for the help … ________________________________ From: jatinchuglani Sent: 16 September 2015 07:52 To: osxfuse/osxfuse Cc: McCrystall, Michelle R. But when waking from sleep the ssh process does not seem to die. Thanks !!!

Thank you Reply to this comment Thomas wrote this comment on Feb. 4, 2015, 8:49 p.m. The only thing missing in the ssh-department for me is sshfs. What sense of "hack" is involved in "five hacks for using coffee filters"? Kenchy2009-12-20, 12:02There seems to be a bug (maybe intentional) in the fuse package.

But it works; that's how I do it (see my post (http://talk.maemo.org/showpost.php?p=429342&postcount=7) above). Filter columns basing on the value of other column more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us mciancia commented Mar 21, 2014 Same issue with os x 10.9.2 and osx fuse 2.6.2. If anyone has any further insight in to why umount shouldn't be used (if that is even true) I'm all ears... –Joe Healey Oct 21 '15 at 17:53 It's

Book of zen kōans How to use the binomial theorem to calculate binomials with a negative exponent In what atmospheric densities or pressures have aerobrakings been performed? Results 1 to 4 of 4 Thread: Error creating mount point: Input/output error Thread Tools Show Printable Version Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to FUSE for macOS member bfleischer commented Aug 3, 2013 So far I'm unable to reproduce the issue. share|improve this answer answered May 21 '13 at 16:25 Timur Mingulov 64966 2 Using umount -f left me with broken directory giving error: "bash: cd: directory-name: Transport endpoint is not

calfzhou commented Jul 1, 2014 Facing the same issue: Mac OSX 10.9.2 SSHFS version 2.5 (OSXFUSE SSHFS 2.5.0) OSXFUSE library version: FUSE 2.7.3 / OSXFUSE 2.6.2 ls - Device not configured Occasionally the connection gets interrupted and this leads to errors like: fuse: bad mount point /mnt/foo: Transport endpoint is not connected It took me a little time to find out how Reload to refresh your session. viniciusgomes commented Aug 4, 2015 Guys work for me in diff times 1º Solution: $ diskutil unmount "[full-path-from-root]" 2º Solution 1º Search for process $ ps -ef | grep -w sshfs

When casting a cube spell on a hex grid do you pick a honeycomb for origin or an intersection for origin? AliB2009-12-10, 22:37So I got my N900 today, and naturally the first thing I did was install the ssh-client. The server wasn't unmounted correctly (I think due to a network drop out). Reply to this comment ampy wrote this comment on Feb. 21, 2013, 11:09 a.m.

Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks ! Ss 22Jan13 0:04.24 sshfs [email protected]:/home/myuser /Users/theuns/devt2 theuns 632 0.0 0.0 2552952 844 ?? Does it disconnect in the morning or is it still operational? consequently, when I ls my /Volumes/ where I had originally made the mountpoint folder I now get an I/O error: [email protected]:/Volumes$ ls -al ls: mountpoint: Input/output error total 24 [email protected] 7

my mount command is:sshfs -o reconnect,allow_other,uid=1000 -p 22 [email protected]:/ /home/user/MyDocs/hallgren-fs mount reports as follows:[email protected]:/ on /home/user/MyDocs/hallgren-fs type fuse.sshfs (rw,nosuid,nodev,max_read=65536,allow_other,user=u ser Thanks for that, good to know it "should" work. :) I evildmp commented Jan 15, 2013 Just after that, I idly tried hitting Mount for the volume in MacFusion, and had a kernel panic - actually my second about two days, related Reply to this comment Rowdy Otto Riemer wrote this comment on Nov. 14, 2012, 10:15 p.m. A volume mounted across the Internet; my iMac goes to sleep; after waking there's a device in /Volumes: Danieles-iMac-2:Volumes daniele$ umount v029 umount: v029: not currently mounted Danieles-iMac-2:Volumes daniele$ ls ls:

My problem is that I have followed this how to http://www.themaemo.com/howto-launch-a-terminal-app-from-a-shortcut/ to make a shortcut that will run my script. I tend to use it alot and it would be really sweet to have. Copyright © 2003-2016 by Nicolas Kuttler current community chat Stack Overflow Meta Stack Overflow your communities Sign up or log in to customize your list. No idea why fsusermount -u wasn't an option for my install.

Ss 9Jan13 0:02.09 sshfs [email protected]:/home/myuser /Users/theuns/devt theuns 54262 0.0 0.0 2432768 620 s000 R+ 1:58PM 0:00.00 grep sshfs [email protected]:~$ mount /dev/disk0s2 on / (hfs, local, journaled) devfs on /dev (devfs, local, If it's in the maemo-devel then be aware of the risks (not very well tested software, basically you're the tester). It doesn't matter if I mount as user or as root (with -o allow_other). The problem is with the native file browser.

I see no practical difference at all in behaviour with or without -o reconnect... Reply to this comment Jorge wrote this comment on Jan. 24, 2013, 5:30 a.m. Perhaps someone else will know(?). Ie, I've tried a few values of ServerAliveInterval and similar on the client (to no effect).

Basically I'm rather hesitant about trying it, as I don't want to cause any potential harm to my precious new toy :) So, does anyone know if it works? I'm assuming you are mounting shares from a server, that is not on the same subnet. Have you checked whether the sshfs process is still running when this happens? It wouldn't be unexpected for the functionality to differ, with something as tied to the kernel as FUSE is. –Tom Hunt Oct 21 '15 at 17:58 add a comment| up vote

horli2010-05-31, 18:57For the symlink problem add follow_symlinks option to sshfs LippiVan2010-08-03, 13:21As White Bear points out on his website, you have to do it from the (root) command line: apt-get install Is there something else that I can do to unmount this folder?