exchange 2013 winsock error code 10060 Denham Springs Louisiana

Address 11354 S Choctaw Dr, Baton Rouge, LA 70815
Phone (225) 923-0081
Website Link
Hours

exchange 2013 winsock error code 10060 Denham Springs, Louisiana

Please help me to solve this issue June 24th, 2015 2:49am Hi Can you remove the send connector and re-create it? In the past I have been able to narrow it down to specific driver but I haven't been able to this time. You can use a site like mxtoolbox to pull up an MX record for a given domain (your intended recipient) and ensure you can name resolve and route to the address. BR, Khemarin [email protected] Wednesday, July 30, 2014 1:44 PM Reply | Quote Answers 0 Sign in to vote Hi Khemarin, If it is Smarthost, are you able to telnet your smarthost

Failed. We are facing problem that we are getting emails lately ( Delay ). I do not know if it is an Exchange 2013 or a server 2012 thing or what, but either way we removed the external DNS server from the NIC and the Kaufman" To: "[email protected]" Subject: Thread-Index: AQHP9RELGWztDDqvmkKQw0JQkqMV9g== Date: Fri, 31 Oct 2014 13:46:18 +0000 Message-ID: <[email protected]> Accept-Language: en-US Content-Language: en-US X-MS-Has-Attach: X-MS-TNEF-Correlator: x-originating-ip: [10.0.0.24] Content-Type: multipart/alternative; boundary="_000_35aed08a6d644b37a7eb73e4c7532916Ex01DxD2007Net_" MIME-Version: 1.0

Also, i have a second Smart host that i tried which is just132.justhost.com and the exact response is given, just the "receiving server" was just host and not Comcast. check also if you don't have a DNS host record in your internal DNS server. 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Aug 11, 2014 at 6:28 UTC do a Join Now For immediate help use Live now! DNS server has been flushed, registered, cleared, updated, and the whole os rebooted. 0 Thai Pepper OP Ricardo272 Aug 11, 2014 at 6:38 UTC Hello Greg ; I'm

I had the internal primary and secondary DNS servers entered in the NIC, and in the advanced porperties I entered the IP address of our ISP's DNS server. It receives mail from bluehost, and i've set up the send connector to use the mail server from our internet provider to send mail, but when I try to send mail June 25th, 2015 3:38am This topic is archived. Navigate to the Recipients >> Mailb… Exchange Email Servers Exchange 2013: Generate a Certificate Request Video by: Gareth To show how to generate a certificate request in Exchange 2013.

Does anyone have any input? 0 Question by:xaal Facebook Twitter LinkedIn Google Best Solution byxaal After calling Microsoft it turns out the issue was related to having an external DNS server Other recent topics Remote Administration For Windows. Join Now So I ran into a recent issue where I was not able to send email to a person @charter.net, but they could send to me. Can not send mail from exchange 2013 sp1 This is a discussion on Can not send mail from exchange 2013 sp1 within the Windows Servers forums, part of the Tech Support

The last endpoint attempted was 2002:b00:5::b00:5:475};{FQDN=dagdb01};{IP=2002:b00:5::b00:5}] Point to be noted 2002:b00:5::b00:5:475};{FQDN=dagdb01};{IP=2002:b00:5::b00:5}] This is IP version 6 addresses which are not accepting the mails. Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads Thank you! VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators.

My email server have been send and receive email with internal and external as normal. Join our community for more solutions or to ask questions. [email protected] Marked as answer by Mavis_HuangMicrosoft contingent staff, Moderator Wednesday, August 06, 2014 2:28 AM Tuesday, August 05, 2014 2:17 PM Reply | Quote 2 Sign in to vote I tried [email protected] Marked as answer by Mavis_HuangMicrosoft contingent staff, Moderator Wednesday, August 06, 2014 2:28 AM Tuesday, August 05, 2014 2:17 PM Reply | Quote All replies 0 Sign in to vote

Proposed as answer by great_qwerty Wednesday, February 03, 2016 2:58 PM Tuesday, September 08, 2015 9:56 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I tried all my ways to also check application logs for errors. 0 Message Author Comment by:xaal2013-08-22 I have restarted all Exchange services and the server itself numerous times. Players stopping other player actions Unusual keyboard in a picture Is the mass of an individual star almost constant throughout its life? MxToolbox doesn't show me as blacklisted at all.

If I go into the Exchange 2013 toolbox and open the queue viewer I can see all the messages stacking up. Winsock error code: 10060, Win32 error code: 10060." Attempted failover to alternate host, but that did not succeed. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed https://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997624(v=exchg.150).aspx Best Regards.

slanter Windows Servers 1 08-21-2011 07:31 AM Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts The frustrating thing was that I would eventually get all mail, but the delays were horrible. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. and i received the same error.

Also check this one http://support.microsoft.com/kb/811087 I hope this helps 1 Jalapeno OP gregmaron Aug 11, 2014 at 6:14 UTC There are no entries in the HOSTS files and I have created a Send connector as described in a MS article for all other domains. i have an unedited response below with the error. Solved by logging a call with the ISP.

I have done this for that past 8 years in my server NIC configurations and it has saved my butt numerous times. more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science Truth in numbers New tech, old clothes Determine if a coin system is Canonical How should I interpret "English is poor" review when I used a language check service before submission? Easy remote access of Windows 10, 7, 8, XP, 2008, 2000, and Vista Computers Click here to find out more Reboot Hundreds of computers, disable flash drives, deploy power managements settings.

Exchange server software Mobility & Wireless Outlook Addons OWA Addons POP3 Downloaders PST Management Reporting Security & Encryption SMS & Paging Tips & Tricks Webinars White Papers Featured Products Featured Book We show this process by using the Exchange Admin Center. Pls check this url for similar threads : https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/b067278e-391d-4622-87d3-a36881fa1b97/error-sending-emails-to-internet-failed-to-connect-winsock-error-code-10051?forum=exchangesvrsecuremessaging http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Microsoft_Server_Applications/Q_28324305.html Thanks Prakash (in reply to bheusmann) Post #: 2 RE: Sending Mail External Fails - Message in Queue - 31.Dec.2014 10:01:36 I ams till having the issues.

Delivery will continue to be attempted.