exchange 2010 test-outlookwebservices 1013 error Donaldsonville Louisiana

Address 9901 Highway 18, Saint James, LA 70086
Phone (225) 473-6670
Website Link http://www.amsty.com
Hours

exchange 2010 test-outlookwebservices 1013 error Donaldsonville, Louisiana

It means it is unable to get what it wants and thats what bothering webservice to contact. Having an issue with Vipre for Exchange not blocking spam and they are pointing to a autodiscover issue. [PS] C:\Windows\system32>Test-OutlookWebServices | FL Id : 1003 Type : Information Can you please help me out. Join Now For immediate help use Live now!

Id : 1004 Type : Error Message : The certificate for the URL https://owa.vaopera.org/EWS/Exchange.asmx is incorrect. Start Outlook as Exchange user, press down crtl, click with the right mouse button on the Outlook icon and click on test automatic email configuration. http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Server/SBS_Small_Business_Server/Q_25125666.html 0 Message Author Comment by:Alex-AP2010-02-14 Thank you All for help I resloved by entering MSC and changing internal URL on OWA, ActiveSync and outlook anywhere properties It all WORKS RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1025 Type : Error Message : [EXCH] Error contacting the AS service at https://davedc/EWS/Exchange.asmx.

Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point. After this perform an IISRESET 0 LVL 1 Overall: Level 1 Message Author Comment by:durango0992011-08-01 I have modified the legacy virtual directories under WebDAV to only have Integrated Authentication. XenForo add-ons by Waindigo™ ©2015 Waindigo Ltd. OWA works and Internal Autodiscover, but my Outlook Anywhere Clients simply keep asking for login credentials Thanks Exchange_Genie Says: May 20th, 2008 at 7:52 am please reference the autodiscover blog that

Verbose : MonitoringEventId : 5002 RunspaceId : ea25e9dc-4cec-4745-aa47-dcdaeeb701a4 Source : Exchange.Haslandhall.local ServiceEndpoint : Scenario : AvailabilityService ScenarioDescription : Availability Service Result : Skipped Latency : 0 Error : Skipped testing Availability Outlook Web Access and EAC is working fine however auto discover isn't. I suspect that error is because of this that my Autoddiscover service is giving problem. Id : 1006 Type : Information Message : The Autodiscover service was contacted at https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml.

The AutoDiscover URL on this object is https://mail.abc.org/Autodiscover/Autodiscover.xml. 1013 Error When contacting https://mail.abc.org/Autodiscover/Autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized. 1006 Error The Autodiscover service could not Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx received the error The request failed with HT TP status 404: Not Found. Solved Test-OutlookWebServices Error 1003 1005 1013 1006 Posted on 2010-02-14 Exchange 4 Verified Solutions 7 Comments 5,149 Views Last Modified: 2012-05-09 Can anyone point me in the right direction In EMS How to deal with players rejecting the question premise Can an ATCo refuse to give service to an aircraft based on moral grounds?

isak Says: December 21st, 2007 at 3:11 am Hi Genie, thanks for charing your knowledge. Or... Auto discovery now works. Send PM 11th September 2014,01:55 PM #9 ThomasBrentnall Join Date Apr 2012 Location Derbyshire Posts 24 Thank Post 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Rep Power 0 Originally Posted

if so have a look at the security logs on the exchange box. We show this process by using the Exchange Admin Center. Id : 1006 Type : Error Message : The Autodiscover service could not be contacted. Yet Autodiscover is fine - just worked this morning.

I have gone through a blog similiar to my one but there scenario is a bit different. Install it on your Exchange Server 2. Some XenForo functionality crafted by Hex Themes. Id : 1016 Type : Error Message : [EXCH]-Error when contacting the AS service at https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx.

By pritchardavid in forum Enterprise Software Replies: 2 Last Post: 30th March 2011, 03:06 PM Upgrading exchange 2003 to Exchange 2007 By ful56_uk in forum Windows Replies: 1 Last Post: 15th For Autodiscover? Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized. When running the test-outlookwebservices command we are getting a 401 error.

share|improve this answer answered Sep 5 '12 at 13:24 Damo 2732417 You saved my life. Privacy statement  © 2016 Microsoft. Highfive and Dolby Voice deliver the best video conferencing and audio experience for every meeting and every room. Id : 1015 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the OAB service at https://webmail.abc.com/EWS/webservices.aspx.

CONTINUE READING Suggested Solutions Title # Comments Views Activity When User G puts appointments on calender of user A , the same appointments comes alo in user G Calender 4 18 All were list as having Basic as well. RunspaceId : 950e9a22-6473-4d9a-8255-6f9aff7cecd7 Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://has-exch.haslandhall.local/Autodiscover/Autodiscover.xml received the error The re mote server returned an error: (401) Unauthorized. http://localhost/Autodiscover/Autodiscover.xml Error message: "There is a problem with this websites security certificate." Probably because "localhost" is not on SSL cert.

Worked like a CHARM William Cheung Says: April 20th, 2010 at 6:31 am great post - you can also get this working without disabling the loopback security check by following METHOD Any ideas what could be causing this? Ran the Test-OutlookWebServices | FL with the same results. Then I said to myself: "Wait, did we do iisreset /noforce?" No.

Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More... Send PM 12th September 2014,08:08 AM #14 ThomasBrentnall Join Date Apr 2012 Location Derbyshire Posts 24 Thank Post 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Rep Power 0 Originally Posted Kindly help Dec 14, 2009 Flag Post #6 Share Hasan-Exchanger Guest Hi, You can run get-webservicesvirtualdirectory |fl command to check internalurl and externalurl configured on the CAS server for EWS I know how fustrating it can be to try and find solution!

If I navigate to "https://davedc/Autodiscover/autodiscover.xml" in my browser from another machine, I'm not prompted for authentication, and I'm presented with the below: Geek Says: March 22nd, 2010 at 1:27 pm Wow - can't thank you enough for this fix. Last edited by cscc; 11th September 2014 at 03:53 PM. UM in EXCH As, in EXPR Contacting server in EXPRPlease use the prior output to diagnose and correct the errors. [PS] C:\> (in reply to jveldh) Post #: 3 RE: Errors

Send PM 11th September 2014,12:29 PM #3 Ben-BSH Join Date Jun 2009 Location UK Posts 219 Thank Post 93 Thanked 36 Times in 28 Posts Rep Power 26 Code: https://has-exch.haslandhall.local/Autodiscover/Autodiscover.xml I am not certain why it just decided to fail, because the initial tests worked without issue…Regardless, thanks again for your help. I just check virtual directory of Exchange and Exchweb and when i tried to expand it, it gives me error " could not find the part of the path \\.\BackOfficeStorage\domain\exchweb" What Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition Welcome to Exchange-Genie.com where we talk about all things Exchange.

Anonymous Says: July 21st, 2008 at 10:24 am You are the best!Excellent solution.Thank you so much! Kyle Torkelson Says: September 9th, 2009 at 9:31 pm Would this error stop new users (that have mailboxes on the same server that the 2nd Autodiscover web site is hosted) from RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1125 Type : Error Message : [Server] Error contacting the AS service at https://davedc.exch.local/EWS/Exchange.asmx. The elapsed time was 613 milliseconds.

Then I said to myself: "Wait, did we do iisreset /noforce?" No. When I run the test-outlookwebservices it shows that the AS is contacting the External URL. Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://voa-nor-w.vaopera.net/UnifiedMessaging/Service.asmx received the error The remote server returned an error: (404)Not Found. Quality Add-Ons by WMTech © 2016 WebMachine Technologies, Inc.

Id : 1006 Type : Error Message : The Autodiscover service could not be contacted. RunspaceId : daaf1eca-c47e-4069-8e70-6c3816d240dd Id : 1023 Type : Error Message : The Autodiscover service couldn't be contacted. Any suggestions on the 401 and how to figure this out and resolve?