exchange 2007 id 1013 error Decorah Iowa

Address Po Box 20, Ossian, IA 52161
Phone (563) 532-3232
Website Link
Hours

exchange 2007 id 1013 error Decorah, Iowa

Id      : 1013 Type    : Error Message : When contacting https://mydomain.com/autodiscover/autodiscover.xml           received the error The underlying connection was closed:           An unexpected error occurred on a send. Id : 1004 Type : Error Message : The certificate for the URL https://voa-nor-w.vaopera.net/UnifiedMessaging/Service.asmx is incorrect. Testing the certificate date to confirm the certificate is valid. Success everywhere except Out Of Office with Office 2007 clients.

Start Outlook as Exchange user, press down crtl, click with the right mouse button on the Outlook icon and click on test automatic email configuration. Exchange Genie Says: January 4th, 2010 at 10:56 pm Please take a look at this link http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc411327(EXCHG.80).aspx Andrew Says: January 5th, 2010 at 4:01 pm I have the problem mostly resolved Test outlook authentication is now successful. (Hold down ctrl key and click on the outlook icon in the system tray and choose test outlook authentication) When running test-outlookwebservices | fl still Wednesday, June 22, 2011 10:16 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hello, The OOF feature is based on the autodiscover service.

I followed following steps on CAS, as i was confused to test it on workstation or server, but that thing was for server, when i applied this thing on server autodiscover The AutoDiscover URL on this object is https://mail2.domain.com/autodiscover/autodiscover. No cluster for hub/cas server. It takes your name and what should be the autodiscover address and asks public DNS, hey, how do I resolve this.

Id : 1014 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the UM service at https://webmail.abc.com/UnifiedMessaging/service.asmx. Try the following CMDlets for more information. Esspecialy the output from Test-Outlookwebservices is very important . I would suggest that you start with that. Test again.

Previous Thread Next Thread Loading... 0/5, 0 votes Hasan-Exchanger Guest Refer to my previous threads regarding following error " Communicator could not determine the location of your Exchange Web Services Your also when I type Get-WebServicesVirtualDirectory ¦ fl name,internalurl,externalurl in the EMS I get this error in red : Get-WebServicesVirtualDirectory : A parameter cannot be found that matches parameter name ‘fl' any Contacting server in EXPR Please use the prior output to diagnose and correct the errors. "skip" wrote in message news:com... I have run the Test-OutlookWebServices and receive the following info back.

Results 1 to 5 of 5 LinkBack LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share Add Thread to del.icio.usTweet this thread Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Primary reason for that is Anonymous authentication is enabled on the Autodiscover virtual directory in IIS Manager. and 2. Then, please post the detail Result tab and Log tab information here to discuss.

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Depending of the url of your choice the appropriate record must be created in DNS for either https://primarysmtpdomain/autodiscover/autodiscover.xml or https://autodiscover.primarysmtpdomain/autodiscover/autodiscover.xml. Remove the patch which arrived Jan 2011. “when setting up new Outlook-profiles after installing this update. Exclaimer Exchange Outlook Office 365 Images and Photos Exchange 2013: Creating a Contact Video by: Gareth In this video we show how to create a Contact in Exchange 2013.

So, why do you let them design their own email signatures? Not a member? The Set-OutlookProvider commandlet will override any automatic values that the client would receive and can force configuration of a number of items. OWA, RPC, Mobile access everything is working fine.

The elapsed time was 2 milliseconds. But when I run the Get-OutlookWebServices command on the CAS server, I get 1013/1016 errors when trying to access the external server name. [PS] C:\Windows\System32>Test-OutlookWebServices -ClientAccessServer MSG01 | fl Id : i'm getting the same error as Andrew (two posts above) error 1013 then 1017, RPC, The server commited a protocol violation… Just installed a single SBS2008 box and I seems I DNS SRV records (requires Outlook 2007 SP1) There are a number of setting when it comes to configuring autodiscover and its associated components: By default Exchange creates the 2 virtual directories

Both the internal/external names should be registered on the certificate, see this blog for more info about it: http://msexchangeteam.com/archive/2007/04/30/438249.aspx _____________________________Best regards, Johan Veldhuis Visit my Exchange blog (in reply to SeanRatVAOpera) Hold the Control Key and Right click the Outlook Icon in the system tray 3. Mike Shen Ok i have checked internal URL it is configured correctly............2 points are inter-related 1. Id : 1007 Type : Information Message : Testing server MSG01.mydomain.com with the published name https://msg01 .mydomain.com/ews/exchange.asmx & https://webmail.mydomain.com/ews/exchan ge.asmx.

Copyright © 2014 TechGenix Ltd. Since these are now all assets of Company A, their primary STMP address will be CompanyA.com for both entities. b. That is in that blog there is problem in accesing https://webmail.abc.com/autodiscover/autodiscover.xml but i can access this URL with my USER ID.

Dec 15, 2009 Flag Post #8 Share Previous Thread Next Thread Loading... (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Loading... Id : 1015 Type : Success Message : [EXCH]-Successfully contacted the OAB service at https://mail2.domain.com/ews/exchange.asmx. com/ews/exchange.asmx. Suggested Solutions Title # Comments Views Activity Exchange Hybrid & Office 365 Mail Flow 9 46 11d outlook 2016 orgnize ideas 2 28 5d Exchange 2016 Hub Transport Role failing to

Confirm that your email address is in the address field, uncheck “Use Guessmart” and “secure Guessmart authentication” boxes. Any ideas? Good thing this is in a lab environment cause i would have to have to tell my boss we need to spen abother 1,000 bucks for a new cert. Services 4.

Section=ResponseStatusLine Id : 1017 Type : Error Message : [EXPR]-Error when contacting the RPC/HTTP service at https://remote.externaldomain.com/Rpc. Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point. When I try to use autodiscover (for example open the page /autodiscover/autodiscover.xml login window is opened but username and password is not accepted and login windows is opened again. The elapsed time was 640 milliseconds.

Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point. There are many articles out there that cover the correct way to configure autodiscover, one of the better ones I have found is this one: http://www.exchange-genie.com/2007/07/exchange-2007-autodiscover-service-part-1/ […] Configure Autodiscover « Viral When I set this attribute it never behaved like that and issue resolved. Id : 1019 Type : Information Message : Found a valid AutoDiscover service connection point.

July 12th, 2011 2:37am Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://mail.internal.mydomain.com/Autodiscover/Autodiscover.xml received the error The remote server returned an error: (401) Unauthorized. Cyril Says: January 4th, 2010 at 6:31 pm Hi Brian ! Company A is running Exchange 2003 and Company B has Exchange 2007. Anti Spam Articles Authors Blogs Books Free Tools Hardware Hosted Exchange Links Message Boards Newsletter Services Software Tips Webinars White Papers About Us : : Product Submission Form : Advertising Information

How do i go about fixing this issue? The port was opened successfully. andrew Says: January 2nd, 2010 at 4:00 pm Id : 1013 Type : Error Message : When contacting https://remote.externaldomain.com/Rpc received the error The se rver committed a protocol violation. The CAS and HT are on the same box, all clients are running Outlook 2007 sp1.