fatal error inserting saa7134 Kilauea Hawaii

Address 1347 Ulu St, Kapaa, HI 96746
Phone (808) 822-2667
Website Link http://computer-hospital.com
Hours

fatal error inserting saa7134 Kilauea, Hawaii

[linux-dvb] Error inserting saa7134-dvb Trent Piepho xyzzy at speakeasy.org Mon Jul 31 10:16:13 CEST 2006 Previous message: [linux-dvb] Error inserting saa7134-dvb Next message: [linux-dvb] Error inserting saa7134-dvb Messages sorted by: [ Liplianin" Date: Mon, 31 Jul 2006 02:07:17 +0300 User-agent: KMail/1.9 Like in main v4l-dvb repository not working saa7134-dvb module. I do see a new usb audio device (camera's inbuilt mic), but of course I would prefer if I could get video with that. using the saa7134 module as an example: sudo modprobe saa7134 FATAL: Error inserting saa7134 (/lib/modules/[your kernel version]/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134.ko):\ Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) please try a system reboot

On boot, when starting hotplug system, I get "fatal error inserting hci-usb .... The time now is 10:25 AM. If the system attempts to concurrently load both sets into memory, you are bound to run into modprobe insertion errors (eg. preceded by a list of saa7134 cards.

using the saa7134 module as an example: sudo modprobe saa7134 FATAL: Error inserting saa7134 (/lib/modules/[your kernel version]/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134.ko):\ Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) please try a system reboot unknown symbol in module or unknown parameter" Nothing about my hardware has changed. Are there some parameters I can try and pass to the kernel module etc?... No, thanks Jump to Navigation Sobre Ubuntu Documentación Blogs Foros Error con modprobe saa7134-dvb Solapas principalesVer(solapa activa) Comentarios más valorados irigoyen 0 puntos Jue, 10/01/2008 - 16:12 Imagen y SonidoHola a

Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support Multimedia Software [ubuntu] Can't load saa7134 Having an Liplianin wrote: > Like in main v4l-dvb repository not working saa7134-dvb module. > Is it? > > modprobe saa7134-dvb > > FATAL: Error inserting saa7134_dvb > (/lib/modules/2.6.18-rc3/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134-dvb.ko): > Unknown symbol in The following command line can help you locate these conflicting files in all your installed kernels: for file in `find /lib/modules -name "*.ko"`; do if [[ -e $file.gz ]]; then echo Output is: [email protected]:/boot$ sudo depmod -F /boot/System.map-`uname -r` -e WARNING: /lib/modules/2.6.10-2-386/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134-dvb.ko needs unknown symbol videobuf_dvb_unregister WARNING: /lib/modules/2.6.10-2-386/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134-dvb.ko needs unknown symbol videobuf_dvb_register I also attached /var/log/dmesg Matt Zimmerman (mdz) wrote on 2005-09-22:

The time now is 04:25 PM. Affecting: linux-source-2.6.15 (Ubuntu) Filed here by: Jane Silber When: 2005-09-21 Assigned: 2006-01-13 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD Linux Tilix tuXlab Ubuntu Please refer to our Privacy Policy or Contact Us for more details You seem to have CSS turned off. Visit the following links: Site Howto | Site FAQ | Sitemap | Register Now If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

You seem to have CSS turned off. If you got the source from the mercurial repo you should follow this steps: 1- make distclean 2- make menuconfig (optional - must be run as root) 3- make 4- make I uninstalled then reinstalled everything related to > v4l, then again rebuilt the uvcvideo kernel module as per your instructions. > This time it worked and persists across reboots! :-) > All conflicting *.ko.gz files must be removed.

Enter now: http://au.docs.yahoo.com/homepageset/ Re: [Linux-uvc-devel] New UVC webcam not working From: Paulo Assis - 2009-12-07 10:21:15 Hi, You haven't unloaded the old modules. Slax is generously supported by: P&P Software GmbH and wisol technologie GmbH Log in / Register Ubuntulinux-source-2.6.15 package Overview Code Bugs Blueprints Translations Answers error inserting hci-usb on boot Bug Please don't fill out this field. modprobe saa7134-dvb FATAL: Error inserting saa7134_dvb (/lib/modules/2.6.18-rc3/kernel/drivers/media/video/saa7134/saa7134-dvb.ko): Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) dmesg | grep saa7134_dvb saa7134_dvb: Unknown symbol mt352_write _______________________________________________ [email protected] http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb Follow-Ups: Re: Error inserting

Please run the following command: sudo depmod -F /boot/System.map-`uname -r` -e and show us the output. User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. I understand that I can withdraw my consent at any time. This is frustrating as hell!

Irregardless of what caused the unresolved symbols errors, usually, after performing the reboot, you will find that the install was actually successful and the drivers will work as intended.    * Password Ubuntu This forum is for the discussion of Ubuntu Linux. Code: WARNING: Error inserting videobuf_core (/lib/modules/2.6.22-14-generic/kernel/drivers/media/video/videobuf-core.ko): Invalid module format WARNING: Error inserting videobuf_dma_sg (/lib/modules/2.6.22-14-generic/kernel/drivers/media/video/videobuf-dma-sg.ko): Unknown symbol in module, or unknown parameter (see dmesg) WARNING: Error inserting videobuf_core (/lib/modules/2.6.22-14-generic/kernel/drivers/media/video/videobuf-core.ko): Invalid module format You need to install all the modules from the source tree. -- Regards, Laurent Pinchart SourceForge About Site Status @sfnet_ops Powered by Apache Allura™ Find and Develop Software Create a Project

Add tags Tag help Matt Zimmerman (mdz) wrote on 2005-09-22: #1 It loads fine here. Note that registered members see fewer ads, and ContentLink is completely disabled once you log in. If the system attempts to concurrently load both sets into memory, you are bound to run into modprobe insertion errors (eg. Karloman View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by Karloman 01-09-2008, 10:32 AM #2 mickza Member Registered: Mar 2005 Location: South

Join our community today! FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Community Forum Council FC Agenda Forum Governance Forum Staff Ubuntu Forums Code of Conduct Forum See full activity log To post a comment you must log in. tuner 1-0060: TEA5767 detected.

Having a problem logging in? Best regards, Paulo 2009/12/7 Chris Wilkinson : > Hi there, > > I've done as suggested below, but when I go to modprobe uvcvideo I get the > following... > > unknown symbol or unknown parameter). you may run dmesg to see result.." result: (note that this is without make install, before reboot) [ 6011.912699] saa7130/34: v4l2 driver version 0.2.14 loaded [ 6011.914021] saa7133[0]: found at 0000:00:14.0,