feedburner xml parsing error Loma Mar California

Address 2884 Sand Hill Rd Ste 100, Menlo Park, CA 94025
Phone (650) 854-1000
Website Link http://www.sierraventures.com
Hours

feedburner xml parsing error Loma Mar, California

Bytes: 0x1C 0x4F 0x70 0x65 This made my feedburner feed to stop working correctly. send me at [emailprotected] Last edited: 04/20/11 10:41am David Navarrete says: try to delete cache if dont work. WordPress.org Search WordPress.org for: Showcase Themes Plugins Mobile SupportForumsDocumentation Get Involved About Blog Hosting Download WordPress Support Log In Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] RSS not working. share|improve this answer answered Aug 6 '13 at 21:37 raindev 329414 add a comment| up vote 1 down vote Feedburner original feed url for blogger as below {blogname}/feeds/posts/default?alt=rss then convert it

VladGh.com - Vlad's and Alice's Blog VladGh.com - Forum Follow me on Twitter About me Jun 1, 2009,10:35 #10 Mittineague View Profile View Forum Posts Programming Team Join Date Jul 2005 Denzel 04/20/11 5:20pm Ronen Bekerman says: This is not good news! I get the same results in both Firefox and Safari, so it doesn't seems browser-specific. I wanted to do these modifications because my page validated my w3c is full of errors due mainly to google scripting which is javascript html.

Get out of the habit of using it, and delete it when you find it. Let me know if you want additional help.. 04/20/11 10:44am Ronen Bekerman says: Checking this now... About Blog Hosting Jobs Support Developers Get Involved Learn Showcase Plugins Themes Ideas WordCamp WordPress.TV BuddyPress bbPress WordPress.com Matt Privacy License / GPLv2 Code is Poetry. Big Change Coming Soon - if you want your PMs save them now!

Many plugins can add these blank lines that cause the error... xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" 4. matteone April 2009 no, I haven't tried the default theme yet... Thanks!

I changed those to left/right arrows, but that hasn't seemed to make any difference. Amazing. " I saw you are using some "related posts" so I thought maybe has something to do with it. 04/21/11 3:17pm Ronen Bekerman says: Thanks Eva, the related posts I but I look into this clean options plug. share|improve this answer answered Nov 12 '13 at 4:27 idurvesh 1177 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign

Reply Kenny says: 21/12/2013 at 03:56 Thank You!!! I found that surprisingly many PHP files had blank lines after the closing tag like in wp-config.php in root folder, feed.php in wp-includes to name a few. We are very busy everyday from the second we wake up until late at night when we go back to sleep. I don't think this is the cause...

Reply برامج 2012 says: 14/04/2011 at 18:45 Yep, functions.php here as well. Reply Jeroen Thibaut says: 31/03/2014 at 17:33 Helped me out too, thanks! Good Term For "Mild" Error (Software) Is accuracy binary? Thanks.

If you get stuck you can get support by emailing [email protected] If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. But be sure to have a backup before starting anything with it. 04/21/11 2:49pm Eva says: here is another thing that might be the problem: http://wordpress.org/support/topic/feed-returns-a-500-internal-error?replies=5 "By removing a plug-in at-a-time, I suspected that I had something wrong in my post code but I don't because I see that the comment feed is also broken. Further reference: http://validator.w3.org/feed/docs/error/WPBlankLine.html If the above fix doesn't work, you could also try this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/fix-rss-feed/ Share this post Link to post Share on other sites wespeakneek    0 Member Members

Then I logged into my Feedburner account > Troubleshooting > Resync Feed. NoWhereMan April 2009 yes, the file is in fp-interface/sharedtpls/rss.tpl, but since the standard install DOES NOT have this problem it can't be there. How would a theme change / tweak can effect the RSS? My blog's [www.ronenbekerman.com] feed stopped working, giving me these errors : Server returned HTTP Error 500: Internal Server Error line 12, column 22: XML parsing error: :13:83: no element found

The problem appears to lie somewhere in Atahualpa, because if I switch themes to Twenty Fifteen I get a clean bill of health from Feedburner and validation from Feed Validator. I can only suggest to selectively disable one plugin by another and check the source of the index page for this whitespace each time; when it will disappear you'll find the Oddly, my feed also has [...] but loads OK in Firefox and passes validation, so maybe it's a feedburner thing? I was clueless about this :) but did remember you writing about this.

The error was due to some modifications I made to the doctype of my theme. but i disabled it for checking and the problem remain. I did customise my theme a lot lately with conditionally tagging in WP and I think this could have caused. Thank you for your time.

Thanks. As a piece of advice don't do it. First, of course, make a backup of your current database and put it in the side. Once I switch to Atahualpa, I get the following from Feedburner: ________________ There is an issue that must be addressed with your source feed for the feed "Photocritic International" The URL

But if it is a WordPress issue only, it might help. Click Here To DONATE! You can now find them here.