fatal error cannot redeclare xdebug Huntington Park California

Address 112 W 9th St Ste 626, Los Angeles, CA 90015
Phone (213) 430-9100
Website Link http://www.la-itsolutions.com
Hours

fatal error cannot redeclare xdebug Huntington Park, California

To provide more info, I've commented out the xdebug_disable() call in my phpunit executable so you can see the function trace (disabled local variables output because there was too much output). The GD library for PHP is missing or outdated The selected file /tmp/file*** could not be uploaded, because the destination ***/***.*** is not properly configured. Few more attempts to remove random methods made the segfault not reproducible 100% of the time. wp-cli member danielbachhuber commented Jan 28, 2015 I've created a new canonical issue to point people to: #1631 danielbachhuber closed this Jan 28, 2015 Sign up for free to join

If it does not > fix the problem, remove the "debug" extension you probably installed > recently. > > Xavier > _______________________________________________ > TYPO3-english mailing list > TYPO3-english@lists.typo3.org > http://lists.typo3.org/cgi-bin/mailman/listinfo/typo3-english xdebug_print_function_stack() C:\server\www\dev\wordpress\src\wp-includes\load.php:10 Notice: Constant WPINC already defined in C:\server\ext\wp-cli\php\wp-settings-cli.php on line 13 Call Stack: 0.0000 132592 1. {main}() C:\server\ext\wp-cli\php\boot-fs.php:0 0.0000 139800 2. Xdebug: user triggered in C:\server\www\dev\wordpress\src\wp-includes\load.php on line 10 Call Stack: 0.0000 132592 1. {main}() C:\server\ext\wp-cli\php\boot-fs.php:0 0.0000 139800 2. PHPUnit_TextUI_Command->run() /usr/local/zend/share/pear/PHPUnit/TextUI/Command.php:146 PHP 4.

The problem still persists. > > > > Ok, I can only find these things with are associated with PHP (in my Install - Basic Configuration): > > > > - php -v PHP 5.6.4-1+deb.sury.org~precise+1 (cli) (built: Dec 21 2014 19:26:25) Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group Zend Engine v2.6.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies with XCache v3.2.0, Copyright (c) 2005-2014, by greping for existing classes shows: $ grep -irn mage_catalog_block_breadcrumbs . ./app/code/core/Mage/Catalog/Block/Breadcrumbs.php:34:class Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs extends Mage_Core_Block_Template ./app/code/core/Mage/Catalog/Block/Breadcrumbs.php:51: * @return Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs ./app/code/core/Mage/Compiler/etc/compilation.xml:231: ./includes/src/Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs.php:34:class Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs extends Mage_Core_Block_Template ./includes/src/Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs.php:51: * @return Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs ./includes/src/__catalog.php:35:class Mage_Catalog_Block_Breadcrumbs extends Not the answer you're looking for?

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Already have an account? which is a PHTML file from http://localhost Pages display incorrectly Site configuration, module and installation issues Translation issues Advanced debugging of Drupal core using the command line (strace & tcpdump) Drupal’s Possible reasons What tends to happen in these cases is that one of the files has a require statement that requires an already loaded class again (as it is not a

require('C:\server\www\dev\wp-config.php') C:\server\ext\wp-cli\php\wp-cli.php(23) : eval()'d code:1 0.0180 869232 5. Any idea how that came? Did that problem also occured to you? Running Wordpress 3.8.1 with wp-cli 0.13.0 and 0.14.0-beta.

eg. Is the NHS wrong about passwords? Can two integer polynomials touch in an irrational point? Patent pending.

Search: LoginPreferencesHelp/GuideAbout TracRegister WikiTimelineRoadmapBrowse SourceView TicketsSearch Context Navigation ← Previous TicketNext Ticket → Opened 19 months ago Last modified 19 months ago #358 new defect XCache causes "Fatal error: Cannot redeclare Linked 0 Cannot Redeclare Class Error Following Compliation Related 0Fatal error: Class ‘MagentoPycho_Lightboxes_Helper_Data’ not found in appMage.php on line 5161E_COMPILE_ERROR when enabling Magento compilation1Exclude Module from Magento Compilation0Compiler through command line0Undefined Main NavigationTourPortalProjects & TasksCollaborationTime TrackingGroup CalendarContactsFiltersReportingClient AccessPlans & PricingSaaS PackagesProfessional ExtensionsWhy choosing snowflake's SaaS?Why todoyu?BenefitsManagementProject ManagementTeam membersDevelopersAboutFactsheetEcosystemMediaContactNewsletterCommunityForumBlogDownloadSystem RequirementsRoadmapDocumentationChangelogContributeLoginPartnerAdd-ons You are hereHomeCommunityForum Search Search Search Content - Get your answers here about For more in-depth discussion, see:https://www.drupal.org/node/1305254https://www.drupal.org/node/1296594 Log in or register to post comments Thanks, having the wrong case friendlymachine commented May 22, 2015 at 8:00pm Thanks, having the wrong case on the

This will prevent any conflicts in the future. Tried disabling the plugins, but it didn't help. So it looks like: > > > > if (!function_exists('xdebug')) { > > // simple debug function which prints output immediately > > function xdebug($var = '', $debugTitle = 'xdebug') { Because this is my first TYPO3 4.4.2 installation. > > I'm getting this error: > > Fatal error: Cannot redeclare xdebug() (previously declared in /***/t3lib/config_default.php:489) in /***/config_default.php on line 493 >

Dmitry Dulepov [typo3] 2007-12-20 14:39:20 UTC PermalinkRaw Message Hi!Post by Jeppe DonslundFatal error: Cannot redeclare xdebug() (previously declared in/var/www/www.domain.dk/www/typo3/t3lib/config_default.php:305) in/var/www/www.domain.dk/www/typo3/t3lib/config_default.php on line 309I thing I need to chage require to require_once You don't have to use the web site, you can just copy this file * to "wp-config.php" and fill in the values. * * @package WordPress */ // ** MySQL settings I guess that might work. Ilyin Nov 25 '11 at 12:06 1 @AlexanderV.Ilyin Put a debug_backtrace in the file declaring the class and one in the file requiring it ("again") and see if that helps.

wrote: > > I have cleared the cache and I don't have a debug extension > > installed. > > Xavier said to clear (remove) the temporary files typo3conf/temp_CACHE*. > This Visit the Drupal.org forums, or join #drupal-support in IRC. Thanks. –emragins Sep 7 '14 at 21:00 add a comment| up vote 1 down vote One other thing to check (particularly if you are working with a VM) is whether a scribu removed the state:unconfirmed label Mar 1, 2014 Rarst commented Mar 1, 2014 Yeah, I had stuff with related directories in config so when dev repo forced extra directory level I

vinaysamant commented July 1, 2016 at 6:41pm uppercase to lowercase helped me also o Mac OSX. I can fully reproduce it with current version. Support XCache | current community chat Magento Magento Meta your communities Sign up or log in to customize your list. mktime(0, 0, 0, 0, 0 , date( "Y" ) - $dateUnits ) : strtotime( SponsorshipDashboardDateProvider::SD_START_DATE ); return date( "Y-m-d", $startTime ); } } class SponsorshipDashboardDateProvider { const SD_FREQUENCY_HOUR = 0; //

Log in or register to post comments Possible odd reasons on Mac OS X aangel commented July 17, 2014 at 6:19pm You will also get this error on Mac OS X Any idea how that came? PHPUnit_Framework_TestResult->getCodeCoverageInformation() /usr/local/zend/share/pear/PHPUnit/Util/Report.php:97 4.2931 16691148 7. It is really hard to find something like this remotely with only limited information.

I can't think of a robust way of checking that Well the line is checked for and skipped. In it, you'll get: The week's top questions and answers Important community announcements Questions that need answers see an example newsletter By subscribing, you agree to the privacy policy and terms