failed to query central profile with error 2 Hackleburg Alabama

Address 2223 Military St S, Hamilton, AL 35570
Phone (205) 952-9884
Website Link https://www.hamiltonbase.com
Hours

failed to query central profile with error 2 Hackleburg, Alabama

I also enabled verbose logging but will have to wait for it to happen again since it's so random.I also installed threadmaster on the DC. Why is it a bad idea for management to have constant access to every employee's inbox? Obvious?" Why is absolute zero unattainable? Resources Join | Indeed Jobs | Advertise Copyright © 1998-2016 ENGINEERING.com, Inc.

Subscribe to our monthly newsletter for tech news and trends Membership How it Works Gigs Live Careers Plans and Pricing For Business Become an Expert Resource Center About Us Who We USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 CUserProfile::GetRefCountAndFlags: Ref count is 0, state is 00000104 USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 CSyncManager::LeaveLock USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 CSyncManager::LeaveLock: Lock released USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 CHashTable::HashDelete: S-1-5-21-1551572904-2011754750-4272559581-1014 deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 CSyncManager::LeaveLock: Lock deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:625 hProfile = <0x410> USERENV(2d0.2d4) 16:51:02:281 GetUserDNSDomainName: Domain name is NT Authority. Thursday, August 25, 2011 6:00 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote well, we think we have found a solution.

Here are things I have tested: Made sure the DNS was set to point to our two servers (Server01 & Server02 are DNS Domain Controllers, 01 is primary and 02 backup). USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 CSyncManager::LeaveLock USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 CSyncManager::LeaveLock: Lock released USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 CHashTable::HashDelete: S-1-5-19 deleted USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 CSyncManager::LeaveLock: Lock deleted USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 LoadUserProfile: Impersonated user: 00000540, 00000570 USERENV(2dc.354) 16:51:02:640 GetUserDNSDomainName: Domain name USERENV(188.1b4) 14:13:05:831 DropClientContext: Got client token 000008B0, sid = S-1-5-18 USERENV(188.1b4) 14:13:05:831 MIDL_user_allocate enter USERENV(188.1b4) 14:13:05:831 DropClientContext: load profile object successfully made USERENV(188.1b4) 14:13:05:831 DropClientContext: Returning 0 USERENV(264.a24) 14:13:05:831 LoadUserProfile: Calling If it does, I will start them manually after the boot process is finished (when I remember!).

We'd love to hear about it! Register now while it's still free! USERENV(420.424) 16:51:02:296 LibMain: Process Name: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe USERENV(480.484) 16:51:02:375 LibMain: Process Name: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe USERENV(4a8.4ac) 16:51:02:406 LibMain: Process Name: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe USERENV(2d0.2d4) 16:51:02:562 LoadUserProfile: Yes, we can impersonate the user. USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609 CUserProfile::GetRefCountAndFlags: Ref count is 0, state is 00000000 USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609 CSyncManager::LeaveLock USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609 CSyncManager::LeaveLock: Lock released USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609 CHashTable::HashDelete: S-1-5-21-3065971401-1583081497-775716447-1326 deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609 CSyncManager::LeaveLock: Lock deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:609

but then i tried again to login and it worked just fine, not sure if that helps Correctly asked questions will receive a better answer. I noticed a few corrupted file errors on the console of the server so I ran a nice long chdsk and it fixed some corruption.After everyone logged back in it seems Issuing default profile USERENV(188.d2c) 14:13:13:769 RestoreUserProfile: Issuing default profile USERENV(188.d2c) 14:13:13:769 RestoreUserProfile: Deleting cached profile directory . Reboot and restart are the key words for sure I've noticed with this issue.

Join our community for more solutions or to ask questions. Best Regards, NinaPlease remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. hProfile = <0x49c> USERENV(2d0.2d4) 16:51:11:093 GetUserDNSDomainName: Domain name is NT Authority. Already a member?

Start with the core service first. create a detailed log file for user profilesIn the Run dialog box, type regedit, and then click OK.Locate the following subkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon.Create a new entry named UserEnvDebugLevel of data type REG_DWORD, USERENV(2a4.418) 16:51:02:203 UpgradeProfile: Entering USERENV(2a4.418) 16:51:02:203 UpgradeProfile: Build numbers match USERENV(2a4.418) 16:51:02:203 UpgradeProfile: Leaving Successfully USERENV(2a4.418) 16:51:02:203 GetProfileType: Profile already loaded. Thank you for all the help!

Marked as answer by Nina Liu - MSFTModerator Friday, August 26, 2011 9:56 AM Thursday, August 25, 2011 6:13 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hi, Glad No DNS domain name available. Best regards Meinolf Weber Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights. My experience and money says login times this long are almost certainly due to a logon script or user-level GPO calling files or network resources that can't be found, and creating

Add comment Created on Dec 30, 2012 8:54:23 PM by Dirk Paessler [CEO Paessler AG] Permalink Votes:0 Your Vote: Up Down Hello, we could not reproduce the issue and so far Leaving USERENV(2a4.418) 16:51:02:140 RestoreUserProfile: Profile path = <> USERENV(2a4.418) 16:51:02:140 ExtractProfileFromBackup: A profile already exists USERENV(2a4.418) 16:51:02:140 PatchNewProfileIfRequred: A profile already exists with the current sid, exitting USERENV(2a4.418) 16:51:02:140 CreateLocalProfileKey: Not Go ahead and follow the quick steps in this video to learn how to Request Attention to your question. *Log into your Experts Exchange account *Find the question you want to Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

No DNS domain name available. Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! So I thought PRTG was broken, but found this morning that I can get to it by way of the PRTG Network Monitor through my browser. After disabling both, booting delay went away.

USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 CUserProfile::GetRefCountAndFlags: Ref count is 0, state is 00000000 USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 CSyncManager::LeaveLock USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 CSyncManager::LeaveLock: Lock released USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 CHashTable::HashDelete: S-1-5-21-3065971401-1583081497-775716447-1417 deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 CSyncManager::LeaveLock: Lock deleted USERENV(2a4.2a8) 16:51:01:593 Suggested Solutions Title # Comments Views Activity AD Migration / Upgrade 4 39 52d exchange, windows server 6 43 81d Latest IE version for WIndows 2003 R2 4 42 73d Group If not, when did the issue begin to occur? This posting is provided "AS IS" with no warranties and confers no rights!

Close this window and log in. USERENV(2dc.354) 16:51:02:640 ProcessAutoexec: Cannot process autoexec.bat. I haven't checked to see if it's helped yet or not though Correctly asked questions will receive a better answer. USERENV(264.c3c) 14:13:15:394 ProcessGPOs: User name is: CN=Jason T.

DNS/DC: Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : EHSSPECIAL Primary Dns Suffix . . . . . . For more information on migration from a Novell NetWare environment to a Microsoft Windows Windows Server 2008 R2 environment, please refer to the following link: Migration Options http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff978907(WS.10).aspx Thanks. If this problem persists, contact your network administrator. Here's Why Members Love Tek-Tips Forums: Talk To Other Members Notification Of Responses To Questions Favorite Forums One Click Access Keyword Search Of All Posts, And More...

share|improve this answer answered Sep 26 '12 at 18:46 Jay1980 10716 add a comment| up vote 1 down vote I would first try the registry setting known as "BufferPolicyReads". USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 LoadProfileInfo: Failed to query central profile with error 2 USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 GetProfileType: ProfileFlags is 0 USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 Profile Ref Count is 1 USERENV(2a4.418) 16:51:02:640 LoadUserProfile: Leaving critical Section. RE: Roaming Profile Errors: Events 1508, 1502, 1511 hydruid (Programmer) (OP) 6 Mar 09 11:52 still having the same problems but they seem to be getting worse.today out of no where